Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    31. Listopad 2016. 22:22

Benefiti su ti veliki.Bebama je mozak prazan (laicki),imaju urodjene reflekse koje gube do odredjene dobi...neke do prvog,neke do treceg,neke do sestog miseca zivota.Razvoj njihovih sinapsi se odvija i podrazajima i pokretima kojima ih mi ucimo.Babyhandlingom bebi ucestalo saljes informaciju pravilnog jacanja i upotrebe misica i time smanjujes rizik distono hipo ili hiper tonusa misica i poremecaja u razvoju grube i fine motorike.

Tina220210
    31. Listopad 2016. 22:35

Ivcy ja već mislila daa rađas😆
    Idem i ja pogledati babyhandling
    Vi ne ležite sad kad ste doma došle? meni mama rekla da bi trebala tjedan dva više ležati da nebi imala problema s venama...

Frabe
    31. Listopad 2016. 23:02

Da smo pametnije lezale bi.. al ja prva ne mogu vise lezanje a znan da je pozeljno i nije za ludu receno da dok se cistimo tribamo laganini.Pa tako ja operen sudje,sideci uvatin peglat,zamisan slatko nesto brzinski,skupin robu,rastresen krevete..😕Sve ka laganini al san do sad dva puta dozivala muza da mi se pomogne okrenit jer bi me u lezecen donji dio kicme ukocia.A bude mi za da on uz posa doma sve radi a i mama mi je stvarno stalno u pogonu.Prakticki mi je cilo lito i sad ovo oko starijih pa mi bude i nje za da mi ko sluskinja rinta..
    Eto ne izlazin dalje od praga i balkona al ok,nama je receno ne do prve kontrole zbog sitnije kilaze mu pa ka termoregulacija a patronazna konta da ni ja nisan sposobna.Ako cemo ruku na srce i nisan bas.

E sad iden onu svoju zapalit i nadan se cca 3 ure odspavat (vec 2-3noci ni ne znan za prvo nocno hranjenje.buden toliko ukomirana a moj zivotni suputnik nahrani nase dite 😍)..
    Bas volim svog muza i iden mu sad to rec!!! (e i brige me jeste fine al ja jedva cekan da mi se oporavi sve sta mi je potribno da bi ljubovala 😆😆😆.Ipak san ja zena koja je mirovala ka Grgur Ninski izliven u spomenik!)

Tina220210
    31. Listopad 2016. 23:22

Joj bilo bi bolje da nisam gledala to sad, pa trebala sam kupit lutku da vježbam... kako ću ja sa tom svojom malom štrucom baratat😣
    Frabe sve te razumijem, mirujem od 6 tjedna trudnoće....nadam se da ću mužiću moći dati pošteni božićni poklon😆

Tina220210
    31. Listopad 2016. 23:22

Joj bilo bi bolje da nisam gledala to sad, pa trebala sam kupit lutku da vježbam... kako ću ja sa tom svojom malom štrucom baratat😣
    Frabe sve te razumijem, mirujem od 6 tjedna trudnoće....nadam se da ću mužiću moći dati pošteni božićni poklon😆

Jado
    01. Studeni 2016. 00:00

Ahaha a jeste napaljene haha 😃
    I meni je dugo. Iako nisam ni blizu kao vi morala mirovati 😆
    Mala zaspala na meni a ja cu kao sa dragim gledati film. Na kraju sam spavala s njom 💕 a sirotek sam pogledao film pa uzas...
    I ja bi trebala prvo nocno za 1 sat obaviti. A ne znam bas. Nadam se da cemo se ili ona ili ja do 2 probuditi. I da necu morati pelenicu mijenjati da mi se bebica odmori. Jadna moja mala
    Strah me da se nije prehladila. Ali sad joj je nosek skroz ok. Vidjet cemo ujutro kad ponovimo fizioloskom i aspiratorom postupak

U prethodnom postu sam mislila reci Ivcy aaaaa. Umor!

Frabe
    01. Studeni 2016. 01:58

Evo probudia me malisa.. ☺
    Ma nisan uopce naoaljenko nego mi pravo fali sve vezano za to,prije i posli i sve.🙈
    Sad se vracam spavanju,nadam se!

Sunnyday
    01. Studeni 2016. 03:50

Evo i nas papamo,jel svi spavate?

croatina
    01. Studeni 2016. 04:52

Ajmo curice ajmo dječaci!! papanje!! :))
    I ja jedva čekam..libido mi se vratio odmah kak su ga izvadili iz mene 6.10. u 8:02 xD 
    Već stoput sam guglala nebi li našla da je netko negdje te stvari upraznjavao prije 4. tjedna poslije operacije..to već i ptice na grani znaju da se dobro osjećam od prvog dana operacije..i kaj se mene tiče ja bi mogla odmah za tjedan dana...ali kažu da bi se trebao čekati prvi pregled kod gin..

Mili bože ja o filmovima više ni ne razmišljam...ne pada mi na pamet trošit dragocjene sate spavanja na filmove xD..jednu večer sam gledala savršenu metu i ko tuka nisam se mogla odvojit od tva pa sam poslije bila živčana...

No? ima li noćnih mljekara?

koala988
    01. Studeni 2016. 05:10

Hello nocne price, mi smo odspavali od 8 i po do ponoc i po, ali nakon toga jedva dva puta po 45min. 😐 spavaaa mi se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.