Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    31. Listopad 2016. 16:08

Tina ja nikad nisan usisivac koristila nego samo rucne pumpice za nos jer mi ovo zvuci jezivo.
    Za grcice nemoj nista uzimat,moj ih ima al nista jos nisan uzela a stariji ih nisu ni imali.
    Mozda ti i uspije obuc 50,nisu oni bas tako veliki ni kad imaju 4 kile..

sanjac
    31. Listopad 2016. 16:31

Pozdrav mame i trudnicice 😊

Evo ulovila sam malo vremena dok mi viki spava. Nas je bas zeznulo ovo pomicanje sata. Sve nam se pomaknulo. Nadam se da ce se priviknuti na novo vrijeme. Budna je od pola 9, tek je maloprije zaspala kak spada. Cijeli dan je na sisi i cendra. Kod seke u rukama je zaspala, nadam se da ce biti duze od pola sata. 😊😊

Jucer smo bili u prvoj setnji, jedan dio puta je spavala i bilo je sve super, i do doma ju je mm morao nositi jer je tek tada prestala plakati.

Tina mojoj curi su obukli stramplice, hlacice, bodi, kapicu i medo odijelo. Kad smo izlazili iz bolnice padala je kisa i bilo je prohladno.

I ja sam za to da ne mijenjamo grupu. 😊😊

Jado
    31. Listopad 2016. 16:32

Ja sam joj uspjela izvuci takp da sam ja povukla. I to dosta toga. I dise bolje jupi
    Ali sad mi se zbljuckala i to dost. 😔
    I nece spavati jadnica. A jela je i kakala i ima otcepljen nosic
    Sve me strah da opet nece povratiti? Vise je od bljuckanja bilo. Onak pol deci mlijeka od oka

sanjac
    31. Listopad 2016. 16:34

JaZmajac moja mala je sinoc bljucnula i to dosta mlijeka. Cijelu pidamicu si je smocila da sam ju morala presvlaciti. Imam osjecaj kao da se prenajela i izbacila visak van.

• luckyme
    31. Listopad 2016. 16:37

JaZmajac,kako si odcepila nosic?

Jado
    31. Listopad 2016. 16:49

Sanjac ja sam ju drzala sva sreca i samo tetru podmetnula jer je prvo bljucnula i poslije jos dosta izbacila
    Ali kako sam joj nosic otcepila isto moguce da se prejela. Iako je na cici po 15-20 min max. Nece vise
    Luckyme aspirator za usisavac iz DMa sam koristila kao usni i izvukla dosta toga iz samo jedne nosnice. 
    Sad ju ne cujem da rokce 💕 ali me ovo bljuvanje izbacilo iz sedla malo

Sunnyday
    31. Listopad 2016. 17:57

I nama je zacepljen nos, svako dan cistim sa fozioloskom i aspiratorom, bas dosta izvuce.

Sheena
    31. Listopad 2016. 18:13

Ja mu spricam sa sprejem za nos, to je isto fizioloska ali bas u spreju, puno mi je prakticnije to strcnut nego na spricu. i vukli smo mu s aspiratorom na usisavac 2 puta i bio je potpuno miran, nimalo placa, bas me iznenadilo.

• luckyme
    31. Listopad 2016. 18:24

mame, a kako nosite i prematate bebe? Da li na naš "starinski" način ili prema onom videu o babyhandlingu? Naime, tamo skroz drugačije premataju bebe, a patronažna mi je pokazala, a i sve mame oko mene premataju na onaj standardni način, primi nogice gore, obriši gizu, primi nogice odigni pa podvuci penenu...Dakle kako ih prematate i nosite? I kako vam spavaju bebe, moja na boku zbog bljuckanja, mijenjam svaki podoj na drugom boku, i po danu ponekad na leđima
    '

Jado
    31. Listopad 2016. 19:02

Evo i mi joj sad fiziolosku uspricali i onda opet sa aspiratorom i opet izvuklo dosta toga
    Jel mislite da je ok da ponovimo jos jednom prije spavanja? Ne bi joj htjela sluznicu opterecivati previse?
    Luckyme ja ju prematam tako a bas sam si mislila pogledati ima li jos neki bolji nacin. Ne znam jel ok tako ju za nogice povlaciti.
    Isto tako spava kao tvoja. Sa time da je meni jedno uho uvijek otvoreno i svaki sum cujem kao svaka mama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.