Sanjac ti pristici su ok,to se cisti od mami ih hormona (ili nesto tako) al uglavnom se znaju pojavit i sami se povuku.
Zmajo drago mi je da si se malo regenerirala! ☺ A sta se bodrenja tice ja vam samo mogu pisat kako mi je makar san cvilidreta al eto ziva s mojom ekipom! 😊
E jel se javljala Diddy?Valjda nisan fulula ime zeni? 🙈 Sta duplice ceka?
Sanjac ja sam bas zato da mozemo svo troje ici k pedijatru trazila termin popodne. Bar za taj prvi posjet.
Kako ide vama sa dojenjem? Drago mi je da je bebica bila dobra kad ste danas goste imali 😊 da nisi nesto pojela pa ima reakciju?
Ja jedva cekam posjet ginekologu i zbog dragog i zbog treninga juuuj. Danas sam setala pola sata i srce mi je kucalo ko ludo. Pa bas svasta. Nisam trenirala 4 tj. Vidim u biti koliko se moram paziti jos uvijek da mi se oporavak ne oduzi.
Sanjac nama se svako malo javljaju ti prištići, to se navodno koža čisti. A moguće je i da se nasloni na neki komad vaše odjeće dok ga dignete da se podrigne. Moj sam s rukom čupa tetricu i pomakne ju i čim se nasloni na naše majice dobije par prištića. Baš mu je osjetljiva koža.
Frabe citala sam nes je normalno da se pojave i kao da bi se trebali sami povuc. Kod nje su se pojavili prije 3 dana.
JaZmajac pa nisam jela nis sto nebi smjela. Nismo mijenjsli ni prasak, znaci to je sve isto kao i u pocetku.
Sto se dojenja tice bas zeza. Par puta jede normalno dok ne isprazni cicke, pa onda odluci zezat i plakat da joj moram dat bocicu. Uglavnom ne odustajem. 😊
A pedijatrica nije imala slibodan popodnevni termin, jer smo bas zbog toga htjeli popodne. Nadam se da cemo sljedeci put ici svi zajedno. 😊
Angel mi peremo i nasu i njenu robicu sa istim praskom, ne vjerujem da je od toga. Bar mislim da nebi trebalo biti. Dode nam patronazna valjda sutra pa bum vidjela kaj ce nam ona rec. 😊
cvita ima neke sitne bijele tockice na nosicu. citali smo da su hormoni u pitanju i da bi se do mjesec i pol dana starosti trebali povuci.
nama dojenje ide super. boli me kad pocne vuci, joooj, ali onda prestane. upravo sam izdojila 60 ml. ja to zovem mlijekom za svaki slucaj. ako me pocne jako boliti ili nesto da joj mm ili ja damo na bocicu i ne koristimo ad.
koliko cca. treba bolnici da posalje podatke u maticni ured?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Nama su ih u maticni primili vec sljedeci tjedan,s tin da san ja rodila u petak.Prije nego sta smo isli prijavljivat san zvala maticni provjerit.
Tala te bijele tockice na noseku ima i viki jos od rodenja.
Sv. Duh je nase podatke poslao nakon 10 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji