Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckyme
    01. Studeni 2016. 18:19

JaZmajac,dolazi mi patronazna,kaze da je moguce da su grcici,i rekla za probiotike,ali da najbolje kupimo onaj u konzultaciji sa nasim pedijatrom... i meni svi kazu da je jos rano za grceve, mozda i nisu,ali probava sigurno je... tj nesto ga muci cijelo popodne...spava i samo krene plakati,nogicama i rukicama mlatarati...vidis da mu je tesko...onda se ne kad isprdi...
    Mislim da nije nista drugo do crijeva i probave?

• luckyme
    01. Studeni 2016. 18:30

Angel,bolje je,ali nije to jos to,ne mogu tako dugo sjediti da bih mogla probati dojiti pa onda uvijek lezimo i dojimo...spricam ranu sa onim sprejom za pupak...pece jos rana...
    A mislim proci ce,ali kad vidim zene u bolnici koje su rodile prirodno i bez sivanja,stvarno je super....

Frabe
    01. Studeni 2016. 18:38

Grcici vam mogu vec od 2 tjedna pocet-reklo mi par ljudi iz struke.

Angel hvala sta nas tako zamisljas 😍 al u biti san ja trtaros veliki i pokusavam vas ohrabrit ako ja mogu imat troje onda nemojte ostat na jednom! ☺
    Iman i ja 30+ i zdravlje nalik bakici i podstanari smo i i i i i jos sto tih i ima al eto zivi smo i nista nam ne fali. ♡

Crna191
    01. Studeni 2016. 19:02

Dony cestitam na bebici..
    Netko je pitao za grčeve..moguce je od dva tjedna..nama su tako krenuli ali nisu bili učestali kao sad..jucer i danas nam je katastrofa..a sutra ostajem sama..i toliko me strah toga al vidim da vas dosta ima koje ste od početka same pa se tješim da mogu i ja..nista mi nije problem s malim osim kad je period grčeva..onda i ja plačem s njim jer on doslovno vrišti a ja ne znam kako mu pomoć..i onda blaženi YouTube i zvuk fena i jedva se umiri..imamo i probiotik i espumisan al mislim da nam nista ne pomaze kad popodne krene..Evo sad se uspio malo smirit i spava na meni jer siroče ne odspava pola sata na dan..
    Ja bih definitivno jos jedno dijete..ali nakon dobre 3-4god jer se divim svima koji imaju manju razliku..jedva uspijem ista s ovim jednim a kad se sjetim da sam priželjkivala blizance🙈

• luckyme
    01. Studeni 2016. 19:40

A mame koje imate stariju djecu,kako ste se nosile sa grcevima,kako je to izgledalo,kako postupati?

Jado
    01. Studeni 2016. 20:15

Cure moja buhtlica je imala te smetnje od pocetka pa shodno tomu kazem da grcici nisu tako rano krenuli. A nadam se da sad pak to nece prerasti u grceve majko mila. Treba mi vremena malo da se naucim na nju i sta joj odgovara a sto ne ali ne mogu svaki dan neke novine sa njom otkrivati 😅 jedno po jedno molim haha
    Frabe hvala ti sto nas bodris. Sve me sram kad procitam tvoje rijeci a ja sam ocajavala danas jer malicka nije spavala 4 sata. No bar nije vristala srecica moja. Samo se htjela drzati a ja ko zombi. Toliko sam umorna bila strava. Sad se prosetala sa dragim svijece zapaliti i do kuce malo i bas mi je godilo. Napunila sam baterije
    Doduse da spava micka bar do 7 bilo bi mi 👌 haha. Budjenje za klopu nije problem.
    Donyyyy cestitke!!! ⚘🌷

Frabe
    01. Studeni 2016. 20:15

Lucky moji stariji ih nisu imali ili su bili laganiji pa ja to ne pamtim.
    Al gledajuci svu dicu oko sebe najucinkovitija je metoda nosanje,dojenje i cudo strpljenja.

Sunnyday
    01. Studeni 2016. 20:21

Dony cestitam, sve najbolje vam zelim.

sanjac
    01. Studeni 2016. 20:33

Vecer cure 😊

Danas je mm-u rodjendan pa smo imali goste. Bili su moji i seka i necakinja od mm-a. Moram pohvaliti svoju curu, danas je bas lijepo spavala cijeli dan. Manje su je mucili grcici nego jucer. A dobro mi je doslo da je drugi malo nose tako da smo mm i ja mogli malo odmoriti. 😊

Mm je bio s nama samo prvi tjedan kad sam izasla iz bolnice. Mama je jos ovaj tjedan na godisnjem. Ona nam dode svaki 2, 3 dan. Od sljedeceg tjedna sam i ja skroz sama. Najveci strah imam od odlaska kod pedijatra. Naruceni smo ujutro, a tada je mm na poslu. Nadam se da nece padat kisa taj kad. I zapravo nadam se da nece plakat u cekaoni, jer onda traje dok se umiri.

Vidim da se spominjalo ljubovanje sa boljim polovicama. Moram priznat da jedva cekam da obavim pregled kod ginekologa. 😊😊 

Sto se djece tice, ja bi voljela imat bar jos jedno. I cak nebi voljela da je velika razlika medu njima. Al budemo vidjeli kak ce to biti.

Imam pitanje, jel su se kojoj bebi od vas pojavili sitni pristici na obrazima i celu??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.