JaZmajac,dolazi mi patronazna,kaze da je moguce da su grcici,i rekla za probiotike,ali da najbolje kupimo onaj u konzultaciji sa nasim pedijatrom... i meni svi kazu da je jos rano za grceve, mozda i nisu,ali probava sigurno je... tj nesto ga muci cijelo popodne...spava i samo krene plakati,nogicama i rukicama mlatarati...vidis da mu je tesko...onda se ne kad isprdi...
Mislim da nije nista drugo do crijeva i probave?
Angel,bolje je,ali nije to jos to,ne mogu tako dugo sjediti da bih mogla probati dojiti pa onda uvijek lezimo i dojimo...spricam ranu sa onim sprejom za pupak...pece jos rana...
A mislim proci ce,ali kad vidim zene u bolnici koje su rodile prirodno i bez sivanja,stvarno je super....
Grcici vam mogu vec od 2 tjedna pocet-reklo mi par ljudi iz struke.
Angel hvala sta nas tako zamisljas 😍 al u biti san ja trtaros veliki i pokusavam vas ohrabrit ako ja mogu imat troje onda nemojte ostat na jednom! ☺
Iman i ja 30+ i zdravlje nalik bakici i podstanari smo i i i i i jos sto tih i ima al eto zivi smo i nista nam ne fali. ♡
Dony cestitam na bebici..
Netko je pitao za grčeve..moguce je od dva tjedna..nama su tako krenuli ali nisu bili učestali kao sad..jucer i danas nam je katastrofa..a sutra ostajem sama..i toliko me strah toga al vidim da vas dosta ima koje ste od početka same pa se tješim da mogu i ja..nista mi nije problem s malim osim kad je period grčeva..onda i ja plačem s njim jer on doslovno vrišti a ja ne znam kako mu pomoć..i onda blaženi YouTube i zvuk fena i jedva se umiri..imamo i probiotik i espumisan al mislim da nam nista ne pomaze kad popodne krene..Evo sad se uspio malo smirit i spava na meni jer siroče ne odspava pola sata na dan..
Ja bih definitivno jos jedno dijete..ali nakon dobre 3-4god jer se divim svima koji imaju manju razliku..jedva uspijem ista s ovim jednim a kad se sjetim da sam priželjkivala blizance🙈
A mame koje imate stariju djecu,kako ste se nosile sa grcevima,kako je to izgledalo,kako postupati?
Cure moja buhtlica je imala te smetnje od pocetka pa shodno tomu kazem da grcici nisu tako rano krenuli. A nadam se da sad pak to nece prerasti u grceve majko mila. Treba mi vremena malo da se naucim na nju i sta joj odgovara a sto ne ali ne mogu svaki dan neke novine sa njom otkrivati 😅 jedno po jedno molim haha
Frabe hvala ti sto nas bodris. Sve me sram kad procitam tvoje rijeci a ja sam ocajavala danas jer malicka nije spavala 4 sata. No bar nije vristala srecica moja. Samo se htjela drzati a ja ko zombi. Toliko sam umorna bila strava. Sad se prosetala sa dragim svijece zapaliti i do kuce malo i bas mi je godilo. Napunila sam baterije
Doduse da spava micka bar do 7 bilo bi mi 👌 haha. Budjenje za klopu nije problem.
Donyyyy cestitke!!! ⚘🌷
Lucky moji stariji ih nisu imali ili su bili laganiji pa ja to ne pamtim.
Al gledajuci svu dicu oko sebe najucinkovitija je metoda nosanje,dojenje i cudo strpljenja.
Vecer cure 😊
Danas je mm-u rodjendan pa smo imali goste. Bili su moji i seka i necakinja od mm-a. Moram pohvaliti svoju curu, danas je bas lijepo spavala cijeli dan. Manje su je mucili grcici nego jucer. A dobro mi je doslo da je drugi malo nose tako da smo mm i ja mogli malo odmoriti. 😊
Mm je bio s nama samo prvi tjedan kad sam izasla iz bolnice. Mama je jos ovaj tjedan na godisnjem. Ona nam dode svaki 2, 3 dan. Od sljedeceg tjedna sam i ja skroz sama. Najveci strah imam od odlaska kod pedijatra. Naruceni smo ujutro, a tada je mm na poslu. Nadam se da nece padat kisa taj kad. I zapravo nadam se da nece plakat u cekaoni, jer onda traje dok se umiri.
Vidim da se spominjalo ljubovanje sa boljim polovicama. Moram priznat da jedva cekam da obavim pregled kod ginekologa. 😊😊
Sto se djece tice, ja bi voljela imat bar jos jedno. I cak nebi voljela da je velika razlika medu njima. Al budemo vidjeli kak ce to biti.
Imam pitanje, jel su se kojoj bebi od vas pojavili sitni pristici na obrazima i celu??
Sortiraj odgovore
Najstariji