Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    31. Listopad 2016. 19:16

Babyhandling je savrsena stvar mada se cini nezgodnija.Kad se usemis je lako skroz a bebi ne salje krive informacije i ne da im se izvijat puno.
    Moj isto spava samo na boku a po danu ga pustin budnog na ledjima kad san kraj njega i na prsi ga okrenen al sve to van spavanja i to upravo zbog bljucanja.Evo sad lezi na prsima na meni ima po ure i puca u pelenu ko velik dok kunja.

Ivcy1306
    31. Listopad 2016. 20:53

Pozdrav curke! 
    Nisam se mogla prije javit, nisam imala interneta a ovo malo mb cuvam za bolnicu hehe
    Uglavnom, pregled je prosao ok, otvorena sam 2cm, plodna voda je mlijecna, ctg uredan, dr.kaze da bi moglo krenut uskoro i htjela me ostavit u bolnici medjutim nisam se dala, pa me narucila za srijedu u 9 opet! 
    Imamo li novih mamica?

Frabe
    31. Listopad 2016. 21:35

Aj lipo i ostani u sridu rodit! 😊😊😊
    .postala san najaktivnija ovdi kad niko ne tipka 😲

Jado
    31. Listopad 2016. 21:52

Frape tu sam i ja!
    I tebe je netko frape nazvao neki dan hehe simpa mi to bilo
    Evo mala zaspala pred 5 min. A probudila se u 18h 
    Bila mi na cici 1 h 🤕 svu ju ispraznila aaaaa....i nakon 1h doslovce vristala da sam ju morala i na drugu staviti i evo zaspala za 5 min podoja
    Koju cicu bebi u tom slucaju nudite? Ja bi opet ovu od 5 min 😊

Sunnyday
    31. Listopad 2016. 21:56

I ja sam tu, presvlacim ga tako da mu podignem nogice.
    Zmajac ja svaki put i jednu i drugu mu dam jer on strasno voli da papa, nikad mu nije dosta samo iz jedne. A sta da radim kad cendra ako ne pojede sve. Sad ima evo mjesec dana i vec smo na velicini 56-62.

tala
    31. Listopad 2016. 22:05

mi smo danas bili u setnjici! svega par minuta suncanja i brzo kuci. curka sve prespavala, a seka ju vozila u kolicima. idemo i sutra!

napokon je stiglo mljekeco. ja dajem onu ciku koja mi se cini tvrđa i bolnija na dodir. 

ivcy, ja bih isto tako napravila : ))) 
    u bolnicu samo kad se mora...a srijeda ce brzo doci. taman stignes obaviti nesto ako ti je sto ostalo! 

curke, dok sam bila u bolnici, nisam stigla citati, pale se nije javljala nikako?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    31. Listopad 2016. 22:07

Pale se nije odavno javila.. 😦
    Bas bi volila da se javi...

Sunnyday
    31. Listopad 2016. 22:10

I ja bi volila da cujem kako je Niko, nadam se da su ok.
    Ni chippica ne javlja.

Jado
    31. Listopad 2016. 22:14

Da i ja kazem da bi se mogla javiti vec do sada 🙁
    Izgleda da od nase setnjice nista sa obzirom na nosic zacepljen. Malo me strah sad.
    I eto rekla sam da spava? E pa ne spava....cendra jadna a ne znam sta joj je.
    Jela, presvucena, kakala, mazena. I opet ne valja. Sirotica moja. I opet cu ju morati buditi u noci da papa vec vidim.
    Hm ja bi nekako probala da ista opterecenja dajem na obje cike. Strah me da jedna ne proizvodi vise mlijeka od druge. A to je lijeva zasada - znate da je desna bila 2 dana van funkcije
    Sunny ja sam pitala patronaznu da li da joj dajem na ponudu obje rekla je da je jedna dosta.
    Ivek sretnooooo! Nadam se da je srijeda taj dan! 

Gledala taj baby handling. Fora je ali mislim to sve traje tako dugo 😆 mozda probam presvlacenje robice na taj nacin. I moram jos proguglati dodatno i koji su benefiti

Sunnyday
    31. Listopad 2016. 22:20

Nemam pojma sta je taj baby handling, idem da vidim. Ma i nama curi nos pa idemo svaki dan van, i danas smo bili, ja mislim da im svjezi zrak ne moze skoditi. Prva setnja je bila kad je imao par dana, isla bi i ranije isto kao i Tala samo sto nije bilo sunca kad sam ja rodila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.