Moj rucak danas jos nje gotov, eno pocela sam i ostavila u kuhinji jer bebac mora papati. Jednostavno ne stizem sve, i da spremim,usisam,rucak,sudje. I na sve to da odemo u setnju i jos da se igram sa cerkom,pa ljudi moji ja ne znam kako cu. Bilo mi je lako jer mi je mama pomagala al mama je otisla i sad pokusavam da se snadjem. Mm je imao samo 5 slobodnih dana.
Sto se djece tice ja ih imam dvoje, ali sam isto kao i vi govorila da necu nikad vise 😀 ali eto ipak jesam. I isto kao i frabe vam kazem da je neprocjenjiv isjecaj gledati stariju kako voli bracu 💗
Moja mustrica nikako zaspati od 15h. Uopce ne znam sta joj je a ja jedva gledam. Kao zombi sam.
Nisam ni na groblju jos bila jer je budna a jedva gleda jadna.
Nije ni gladna ni mokra uf. Samo bi se drzala valjda
Sad cu tatu zaposliti nema mi druge. Sta vi radite u ovakvim situacijama?
Ja ne znam hocu li na drugo. Isto sam preko 30 i to fajn 😀 ali ovisi sve kako cu se sada snaci
Uh cure moje, ne znam sta bi vam rekla. volila bi imati jos jedno dijetr da mogu zajedno odrastati ali treba snage i zivaca za to. Tek se snalazim i sa ovom maleckom pa ne razmisljam o tome. mozda kada curka bude imala 3-4 godine...sada mi je 28,ubrzo 29. ne bi bolila da je mala razlika medu njima jer ne znam kako bi se snasla. ali vidit cemo. Sta Bog da!
Mi smo imali tesku noc, nadam se da ce veceras biti puno bolje!
Cure,da vas pitam, moj malecki se cijelo popodne muci sa spavanjem, spava mu se i zaspe i onda krene plakati, lice pocrveni, nogicama mlatara,rukicama...nekad se isprdi nekad ne...da li bi to bili grcevi?
Onda se razbudi, ne pomaze nosenje nego mu je sisa utjeha,kao varka,smiri se i zaspi i onda opet plac, nogicama mlatara,lice se zacrveni...
Dony,ja sam uvijek bila za prirodni porod upravo zbog brzeg oporavka,ali nakon sto sam popucala,sto su me sivali...pomislila sam da ni carski ne bi bio tako los za oporavak...jer mene je strasno boljela rana, savovi, sjedit ni pomisliti,hodati katastrofa,velika nuzda...jos me i sad boli,sjedim na onome jastuku za vrat, dojim lezecki, a kad se tusiram vjeruj mi da ne znam sta je sta, sve je nateceno...i ne mogu si zamisliti kak ce se to vratiti u normalnu i da li cu se moci jednog dana opustiti i biti intimna sa mm...
Lucky tako nekako i jesu grcici kod nas.Isto jedino na sisi ili kad ga skroz uz sebe po uru dvi drzin mu se smiri i onda se isprdecka i nerijetko i pokaki i zaspe mirno.
Sunny razumin te sta se tice posvecivanja starijoj al onda se sitin da san se drugin uhodala a bila razlika od dvi ipo pa cu uspit i sad kad su veci.Jedino eto sta si prizeljkujen da se moja forca vrati bar da nisan toliko smantana jer me to najvise iscrpi.Ko da mi usi budu zaglusene pa se jos malo i aritmija javi al opet nekako izguran.Stariji se zabave skupa pa kad braco miruje im se posvetin a i skola i vrtic su kroz dan pa cu valjda uspit "napripravit" paznje svima a onda kad muz dodje s posla je sve lakse samo sta je tu,ma i da ne uskoci bar znan da je tu.Jutro mi bude najteze dok samu sebe "skupin" i buden grintava pa mi bude za sta samo zugan.
Lucky tako nekako i jesu grcici kod nas.Isto jedino na sisi ili kad ga skroz uz sebe po uru dvi drzin mu se smiri i onda se isprdecka i nerijetko i pokaki i zaspe mirno.
Sunny razumin te sta se tice posvecivanja starijoj al onda se sitin da san se drugin uhodala a bila razlika od dvi ipo pa cu uspit i sad kad su veci.Jedino eto sta si prizeljkujen da se moja forca vrati bar da nisan toliko smantana jer me to najvise iscrpi.Ko da mi usi budu zaglusene pa se jos malo i aritmija javi al opet nekako izguran.Stariji se zabave skupa pa kad braco miruje im se posvetin a i skola i vrtic su kroz dan pa cu valjda uspit "napripravit" paznje svima a onda kad muz dodje s posla je sve lakse samo sta je tu,ma i da ne uskoci bar znan da je tu.Jutro mi bude najteze dok samu sebe "skupin" i buden grintava pa mi bude za sta samo zugan.
Luckyme tako je i mojoj ali kazu da je rano za grcice
Patronazna je rekla najvjerojatnije je samo probava koja se prilagodjava....koristimo Waya probiotik da malo floru i faunu regulira
Jel ti dolazi patronazna?
Bok cure!
Dony cestitam ti na velikom dečku. Bome meni je i kilu manji zaglavio ;) Ja se isto slažem s tobom da taj carski nije uopće bauk. Kamo sreće da su me bili odmah poslali na njega i poštedili me 24 sata trudova i 15 sati dripa. Super je da si izbjegla mastitis i da imaš puno mlijeka, sad će to sve doći na svoje polako.
Baš zadnjih dana isto kao i vi razmišljam kako ću opet za drugo dijete ići roditi. Ma nije meni ni do te boli ni ničeg nego je zbilja bila kritična situacija i jedva je miš izvukao živu i zdravu glavu pa sam već sad unaprijed jako uplašena da se opet tako nešto ne dogodi.
Tala što se bolova od kontrakcije maternice tiče, meni su u bolnici davali za to brufene od 600 + paracetamole, a kući kad sam došla nisam htjela više piti brufene pa sam na paracetamolu bila i čak i uz to je bolilo. Ako se dobro sjećam ti si alergična na paracetamol pa pretpostavljam da ni ne piješ ništa protiv bolova jadna, nije ni čudo da toliko boli.
Koala naši su isti dan ja mislim rođeni i kod nas isti simptomi kao kod tebe pa valjda je to taj skok.
Inače kod nas doma je opsadno stanje jer je prvo muž pokupio virozu, a nakon 4-5 dana dobila i ja od njega, a njemu se nastavilo na grozan kašalj. Srećom opet nam je moja mama došla u pomoć. Inače smo prošli tj bili sami i prilično smo se dobro snalazili. Bilo je dana kada bi dok bi muž došao s posla stigla i usisat stan i oprat veš i napravit ručak, a bilo je i dana kada bi mi u 5 popodne još tost s pekmezom od doručka stajao na stolu jer ni pojest nisam stigla od nosanja i tješenja.
Cure s carskim, jel vi šta šećete ili vježbate ili slično? Ja ne znam koga slušati jer neki govore ništa 3 mjeseca, a doktorica mi jučer rekla neka slobodno krenem vježbati. Mislim da ću polako opet početi s šetnjama pasa čim mi ova viroza prođe.
Za sada sam šetala s Rokom, bili u Maksimiru i u centru, ali prošli bi svega 2-3 km.
Frabe ja se divim kako si ti skroz kul s bebačem i sa starijim klincima i još uz to često i muža pohvališ kako je dobar. Baš mi je lijepo to čuti jer vas zamišljam kao veliku sretnu i složnu obitelj i to mi je super.
Sortiraj odgovore
Najstariji