Jutro trudnicice i mamice! 🌞
Tala dobrodosla doma! Bome svaka cast na hrabrosti kako i Frabe kaze. Ja bi isto cekala da me netko pusti.
Pusti sada kile draga, bude se to sve izniveliralo. Eto meni je od danas trbuh ravan ravan a proslo je 12 dana od poroda. Nosim dnevni ulozak vec 2 dana samo i nadam se da cu uskoro prestati jer mi je koza crvenaaaa uzas.
Isto kao Frabe u minusu sam sa kilama i pocinjem raditi na zdravoj kilazi tako kad krenem vjezbati za 4 tjedna da imam sa cime raditi.
Guza mi je.....hm ne cek - koja guza??? 😂
Dragi kaze da hoda sa manekenkom. A ja dok sam dosla doma iz bolnice izgubila 9 kila.
Koala mama ne moze doci do tebe? Ma smisli nesto, nakon friza ces se super osjecati! Nek izadje mama bas na ulaz pa joj samo predas malu? Mozda se do pola 12 jos vrijeme i smiri.
Crocandy sretno danas! Javi se obavezno kako je proslo.
Jutrić svima!!
MM i ja smo jučer išli malo do Ka, na ručak kod mojih..ajme šta sam sve jela pa to je strašno...toliko strašno da me žgaravica probudila usred noći..eh te mamime palačinke s nutellom -.- skužila sam da mi putovanja više ne pašu, toliko me zatezala dolje da sam mislila da imam trudove.. uffff
Tala, bome si hrabra.. :) brzo će se to sve vratiti na svoje mjesto pa te neće boljeti a kile... i to će se istopiti :)) Uživaj sa Cvitom... daj mi molim te reci jesi ti morala nositi paket pelena u bolnicu?? Kuma mi govori da je ona morala, a to je bilo prošle godine... i nadam se da su doktori i sestre bili dobri prema tebi... :)
JaZmajac, ti planiraš u teretanu onda uskoro? :) pa to je odlično... :) i još si izgubila sve kile, pa onda si sretnica :))
Ljudi moji, pa meni je sljedeću srijedu 40 tjedana.. ja ne znam kak je moj ginić izračunao 15.11. tak da se ja pripremam da bi Ema mogli kroz par dana i doći...imam pregled u četvrtak i baš me zanima jesam li išta otvorena :) baš sam uzbuđena a ne mogu baš ni spavat u zadnjih par noći.. :)
Pozdrav,pozdrav, sunce kod nas u zgu, baš je lijepo, možda se u šetnju odvažimo do jaruna.
Doduše išli smo s malim skroz do ikee jučer jer je bio zadnji dan popusta na madrace a očajnički nam je trebao pa smo se odvažili,to mu je bio i prvi izlazak. Zaspao u autu i 3 sata nije glasa pustio, makar smo strepili cijelo vrijeme, ali bio je dobar ko kruh.
Tala pa vi expresno sve odradite, porod,bolnica, sad ju samo gledajte i mazite. Ja sam isto imala te bolove u maternici nekih tjedan dana i ko trudovi baš bili.
Evo ja sam sad na vagu stala, 60 kg imam. Dakle otišlo je 14 za sada, i još 2 do početne kilaže. Meni je sve voda bila. Iz bolnice došla s -11.
Hoćete ići s bebama na groblje? Ja mislim da je još možda prerano zbog gužve pa da nam klinci nekaj ne pokupe.
Mi smo od cetri budni,od C E T I R I!!! 04:00 sati u noci.Dojili,bocu,minjali se,razgovarali..sad bi spava a ne bi spava i evo ga drzin..Puna san energije ko elektrana kad joj padne sustav. 😩
Oko mi titra cilo jutro ko da san galeb i namigujen svim cehinjama na plazi.Opce stanje mi je zbljuv i za mi svih oko mene jer san ko baba!!!!
Hrslatkiš ko zna oces li danas!Oni vole iznenadit i bez najave doc u punom sjaju! 😊
Ivek ja sam blizu groblja i pitala sam patronaznu jel smijem malo van s malom po prvi puta i rekla je da odemo, ako je lijepo vrijeme, na 10 min. Tako da cu usput svijecu zapaliti
I taman sam htjela pitati kad ste prvi puta sa bebicama izasle mame? Rekli su mi 2 tj ako je sve ok sa obje. A u srijedu nam je 2 tj. Vidjet cu jos 100% sutra. Da nam je 3 tj proslo isla bi sigurno. Na zraku se ne prenose virozice nego u zatvorenom prostoru.
A i mislim popodne po sunceku. Tad su samo stari ljudi 😉
Frabe joj siroto moje. Drzi se. Ja sam spavala ko top jucer. Mala plakala do 22.30 i zaspala i ona i ja pod filmom sa tatom i ne znam kako ali uspjela sam se probuditi u 1.30 da ju presvucem i nahranim. A ona jedva jede od umora.
Hubice jos bolje - mi ti imamo slozeno sve kod nas na tavanu 😊 odnosno kod svekrve. Valjda nam bude dala da koristimo jer cemo do kraja babinja odseliti haha
Jedva cekam da mogu opet poceti. Prvo koji tjedan zagrijavanja kod kuce bas a onda polako natrag u rutinu
Javi se nakon pregleda! Ja se nadam da ti je krenulo polako u pripreme 😙 ajmo Ema
Bagi_ca nisam komentirala jucer - neka su samo nasli streptokok to je bitno. Dati ce ti antibiotik i oboje cete biti ok. Samo hrabro.
JaZmajac evo dobro smo se obukli i odvazili. mama mi cuva jos i bratovih troje a frizerka je odmah kraj mamine kuce pa nisam imala izbora.
Frabe koliko god stresno bilo tvoj post je pun energije i zabavlja nas 😂😂😂 mi smo se u 5 i po probudili. glupo pomicanje ure.
Evo nama baš jučer bilo dva tjedna( pokušavam isto toliko ticker staviti novi ali neće, čak i po vašim uputama) i odvažili se van, da nije bila sila možda i nebi,ali dobro je prošlo. Čak smo ga i prejako ubundali,i u zimskoj vreći je bio i sav se oznojio jadan ali nije ni glasa pustio.
Tako da ćemo ovaj tjedan još jednom na kratko u šetnju po jarunu i po malo sve češće.
Sad će mi patronažna doći pa ću ju baš pitati na koliko da idemo.
I meni dobro dođe,sva sam zakržljala od ležanja jer ni sjest još ne mogu kako spada,jedva čekam da malo poraste da mogu upisati neke vježbe, ostanem bez zraka ako malo duže stojim ili hodam.
Tijelo mi je skroz klonulo, malo si razgibam gornji dio,ruke i ramena tek toliko dok donji neće biti u funkciji.
Haubice (ovako te nekidan opet neko oslovia) valjda nece cura cekat jos dva tjedna! 😎
E dajte kad rode sve zemske nemojmo radit novu temu na forumu,ovde i onako tipkamo sve i svasta pa mozemo samo ostat ovdi caskat.Npr. skoro cemo pocet tipkat recepte za blagdanske kolaceee!!! 😍 (doduse meni sad domet otvorit paket suhih kupovnih i gustan u njima,pogotovo nakon podoja!)
Ajme vjezbanje spominjete!!!?? Ulazak u kadu mi je najaktivniji pokret nogama (nije tus nego ona duboka) i aj bila san prijavit dite pa san izisla u opcinu i ostala na nogama. 💪
mi smo imali lijepu noc. oko ponoci je popila 60 ml aptamila i zaspala sita, a ja sam lijecila svoje bradavice i prazne sise. nakon toga jede u 3h i 5h moje mlijekeco i ustali se oko 8 ipo i opet papi moje. da kucnem, nista od plakanja. nitko ju nije ni cuo : )))
sad je mm otisao po sesirice da ih imam, u dm po paketic i kupiti neku kremicu. patronazna nam dolazi u srijedu. pricale smo preko mob i cini se ok zena.
hubice, nosila sam jedan paket malenih bijelih pampersica. potrosila sam nekoliko pelena. dvije se moraju dati sestrama (jedna je za izlazak),
postoje sestre za bebe i sestre za mame. ja sam samo ove za bebe zvala. jedna smjena mi je bila super, druga uzas. u toj dobroj smjeni je neka malo bucmasta sestra, jako otvorena i pristupacna i jos jedna starija s kratkom kosom. njih se moze sve pitati. i da nadohrane i da pokazu i da odnesu bebu na sat vremena... ova druga smjena je uzas. one su dojenje-kako ne mozete-ne znate ga namjestiti-vise se potrudite : /// (to ih je cimerica zvala, imala je uvucene bradavice i mali nije htio/mogao nista).
u hodniku se nalaze kolica. ima tetra pelena, bljuckalica, jednokratnih, pa si mozes uzeti.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
crocandy, sretno ti i da sto prije drzis svoju bebicu u narucju! znam kako je to iscekivati..... a sada se sve cini tako nestvarno
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji