Pozzic...najprije cure, hvala na cestitkama!
Tala... Evo mene boli, ne da boli nego rastura maternica, kriza i opcenito taj dio okolo, osjecaj ko da cu se opet porodit... Sa prvim djetetom nisu bili tako intenzivni bolovi nakon poroda, medjutim, upozorila me jedna gin u bolnici na to, jos kad sam hodala u TA... A tek kad dojim, ajme majko, urlati bi mogla...
Meni je trbuh svakim danom sve manji ali na vagu jos nisam stala sve ono sad cu, sad cu...nekako sse bojim jer mi je od prvog poroda ostalo 7kg i sad jos +13 u drugoj trudnoci....hmmm, a i prije prve trudnoce sam imala 15ak kg viska tako da....
Nama dojdenje ide skroz ok, cura dosta spava, preko noci za sad imamo 2do3 podoja dok krox dan je mogu izbtojat...zna se desiti da u sat, sat i pol doji po 5 puta, podrigne, stuca, doji, podrigne...onda zna odspavati 2,3h pa opet ispocetka... Jos se privikavam na ovakav tempo jer prvo dijete je bilo skroz drugacije...svaka 2h podoj bez obzira dal je izmedju spavao ili ne.
Sutra imamo kontrolu u rodilistu zbog zutice a i dolazi nam patronazna prvi put pa cemo vidjeti kako stojimo sa kilazom. Nadam se da je u porastu jer je u bolnici izgubila cak 360g...
Frabe, nisi jedina koja se pogubi u citanju posteva, evo ja sad procitala nekoliko stranica i ne da se ne migo sjetiti koja je sto napisala nego vise ni neznam sta je napisano...hahaha jos me drzi trudnicka zaboravljivost.
Ispricavam se na tipfelerima, pametni telefon i nije tako pametan....
Tala svaka cast na hrabrosti!Ja koliko god san ludila u bolnici nissn hrabra za samoinicijativni potpis i odlazak s bebom i to sam bas nedavno komentirala s nekim da san trtaros za tako nesto.
Za te bolove san ja pisala ako pamtim.Meni su sad bili bas jaki i to bi bilo ko grc koji bi drza dosta dugo i tek kad bi lekadol pocea djelovat bi popustia.Znala san se sklupcat u fetalni polozaj po ure i ne bi se mogla niti u ec dignit dok ne bi popustilo.I tako mi je bilo prvih 7-8 dana,nije stalno al bi me znalo bas copit i rekli da je to skroz normalno.Nadan se da ce ti popustit brzo. 😘 Cviti,gustajte!
onda, dobro... ja sam vec mislila da to nitko nema ili se ne spominje. meni su ovi bolovi kao mali trudovi. bas rasturaju.
frabe, ionako bi me sutra otpustili. guzva je ogromna. jucer nam je bio bandic u rodilistu : ) nesto renoviraju ili prosiruju, nisam bas shvatla. pravila sam se da spavam, da me slucajno ne bi netko nesto pitao, hahaha
nije fontana, ali mozda dobijemo kadu za porod u vodi, hahaha.
koliko beba smije izgubiti? 10posto?
mi smo izgubili 280 grama. danas ju dojim skoro svaki sat. onda zaspe. nemam bas toliko mlijeka. popila sam onaj hipp caj, stavljam si tople obloge-jos nesto?
kupila sam i kutiju aptamila za svaki slucaj.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala ja mislim da sam i ja pisala o tim bolovim i to jos dok smo bile trudne, to mi je jos nakon prvog poroda ostalo u ruznom sjecanju.Ovog puta mi je bilo jos bolnije, bolilo me dobrih 10ak dana.
Ja sam se udebljala 15kg a izgubila samo 5. Mjesec dana nakon poroda i dalje ista situacija :(
Pozdrav mamicama i trudnicama,
Broj trudnica se smanjuje tik, tak... ma nema veze vjerujem da već sve žudimo za svojim babačima
Za vikend sam išla obići groblja, jel već mi je jako teško stajati pa i hodati - samo pušem. A za naotečene ruke više nemam što reći hahah. Sad su i noge počele naoticati. Valjda to tako mora biti.
Ova promjena sata i konstantni odlazak na wc me skroz zeznuo. Čak sam i mašinu veša odlučila pustiti noćas. Sad mi se ne spava, a tek je 4 (budna od 2). Danas (31.10.) idem vaditi KKS tak da to imam za kontrolu, jel se nadam da će biti manja gužva u bolnicama zbog Svih svetih.
Laku noć i dobro jutro..
Jutro mamicama i trudnicama!
Nas je skroz zeznilo ovo pomicanje sata, a taman smo uhvatili kakav takav ritam po noci. sinoc mi je curica zaspala u 7 a inace bi u 8 i jutros vec u 5 i po budna. (Naravno imali smo i hranjenja oko 10, 2 i 4). evo uspila je sada ponovo zaspati barem nekih sat vremena.
Ja bi trebala u 12 na bojanje i morala bi malecku odvesti mami na cuvanje na sat vremena a puse bura. strah me prenijeti je do auta i iz auta. :/ a moram obojati izrast, imam sijede a frizerka mi ide na godisnji. aaa. ne znam sta da radim...
ivcy sretno i nadam se da ce sto prije proci :)
ja bolje da ne govorim koliko sam kila dobila, tako da se duboko nada da kad izadem iz rodilista cu izgubiti bas 10 :)
tala ja se sjecam tvoje slike, pa ti si bila jako mrsava trudnica, ne brini, izgubit ces kil dok kazes keks.
To sto vas boli poslije poroda, jeste dobile drip? Jel moguce da vas od toga boli?
Sudeci po porblemima poslije poroda, dojenje i to, mislim da je porod najbezbolnije od svega ..
Termin mi je danas, ali cini mi se da gospodicna ima druge planove.
Zadnja dva dana mi ispada sluzni cep.
U srijedu sam na pregledu i jedva cekam. Nadam se nekim dobrim novostima :)
Dobro jutro svima :)
Bolovi nakon poroda su normalni, ako se ne varam to je zbog vracanja maternice u svoj polozaj i najjaci su kod dojenja. Ja sam u bolnici trazila tablete protiv bolova zbog toga, bas ko trudovi.
Ja sam pred porod bila na +12kg, izasla iz bolnice s +6, a sad sam na +2 kg.
Crocandy brzo ce to, izdrzi jos malo ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji