Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckyme
    16. Listopad 2016. 18:39

Minnie25,vidis to ti je tako kod nas, jezim se toga, ali to je svima normalno i kad bi ja sad dramila i rekla ne,e onda bi me svi popljuvali...stalno si ponavljam da u glavi moram neki koncept sloziti da oguglam na to sve,da "obavim" to i kroz jedno uho unutra,drugo van...
    Nekako se danas ne osjecam dobro, stalno neka mucnina...u trbuhu i onako kao da cu povracati...cudno bas...ne znam sta se dogada

koala988
    16. Listopad 2016. 19:07

Ivek i sanjac cestitke na bebicama 💕
    croatina sta bi ha dala da moram naviti sat :) moja se vudi svako malo i takl ju je tesko uspavati :)
    Par puta je uspila odsdpavati po 4 sata u noci ali to je zaista rijetkost. A po danu samo spava po 20minuta ako i to.
    Crna joj, sad si me zabrinula s ovom informacijom o Hipp caju za dojilje. Ja sam ga bas puno pila. Evo zadnjih dana manje jer imam problema s lijevom dojkom,kao nekakav zastoj u kanalicama i bolilo me gore od poroda. Uzasna bol. Malecka mi ima svako malo grcice. Mogla bi ga prestati piti.
    Mame, kako vi stojite s hormonima? Ja sam bila izgubljena sigurno prvih dva tjedna. Sad nam je tri tjedna i dolazim sebi iako imam jos boljke s dojenjem pa znam plakati ko kisna godina zbog bolova.

minnie25
    16. Listopad 2016. 19:29

Ivcy1306, ja sam ti totalno spremna i osjecam se super, iako, necu lagati, nemam osjecaj da smo blizu cilja... Svaki dan sjedim u sobici i pokusavam zamisliti sta nas ceka kroz koji dan :) Mali mi se ne da van koliko god ga ja molim da urani malo haha 

Bagi_ca, mi smo sve odvojili od as i oprali u perilici. Super je ispalo i osusilo se brzo. S time da sam ti ja odabrala program za osjetljivu robu, sa slabom centrifugom i na laganoj temperaturi. 

Luckyme, samo da nam se ne razbolis sad pred kraj.... cuvaj se i jedi cim vise mandarina i drugog voca da se oporavis. I da, razumijem te u potpunosti. Ako su takvi obicaji, tesko ih je nazalost zaobici pa mi je jasno da si u glupoj poziciji. Izdrzi onda to nekako, valjda ce brzo proc ti dani pa ces moci uzivati u miru sa bebacem...

Crna191
    16. Listopad 2016. 19:48

Koala ne znam stvarno al eto mene su upozorile mlade mame oko mene..ja ga isto pijem i sad prestajem da vidim dal ce mu biti bolje..neki uopće ne reagiraju..probaj pa vidi dal ce bit bolje..
    A sto se hormona tiče, ja jos uvijek plačem al ja sam jos friska..

• luckyme
    16. Listopad 2016. 19:50

Bagi_ca, potpisujem minnie25, isto sam sve odvojila i u perilicu na osjetljivi program,sa malom centrifugom...ma super sve,iako na tim navlakama pise rucno pranje...ali jos sam radila i nisam imala ni zivaca ni volje to rucno prati+zato i postoje ti osjetljivi programi,smanji se centrifuga i super 
    Minnie25, a da, to ti je tako kod nas, moras pregrmiti,inace si crna ovca...sve su zene te obicaje prosle,a sad ja tu nesto filozofiram...
    A ne znam sta mi je, neka mucnina...vidjet cu. 2 dana nisam imala onaj gusti,sluzavi iscjedak, a danas opet bas puuuno,da mi se cinilo da je ispao sluzni cep koliko ga je u jednom trenutku bilo...e sad jel je ili nije...nije bilo sukrvice...vidjet cu...to me cak toliko i ne brine jer se ne treba odmah trcati u bolnicu i ako izade,ako nemas trudova,kad moze i par dana prije ispasti...

Jado
    16. Listopad 2016. 20:34

Luckyme jesam te zarazila preko foruma?? ☺
    I meni je tako jucer bilo. Polumucno i nemam bas teka danas isto. Ali me grlo boli. Tako da pijem med i mlijeko. A meda bas i ne smijem radi secera tako da..... 😥 divotica jel

Ja gledam tu robicu danas - ja mislim da ce mojoj to sve malo biti. Dosta je dugacka i imat ce 3700 navodno. A tako je malecko sve ❤
    Ah curke moje i ja mislim da cu puknut pod hormonima. Vec vidim cviljenja

Vjeva
    16. Listopad 2016. 20:53

Ivek i Sanjac, cestitke! Uzivajte s paketicima! ❤️❤️
    Sto se tice cajeva za grceve, ja pijem Rooibos i Komorac i cini mi se da se malo smanjila ucestalost grcenja, tko zna od cega jer jer sam i izbacila sve mlijecne proizvode osim sto tu i tamo jogurt pojedem...

tala
    16. Listopad 2016. 21:04

crna, je li to vrijedi samo za hippov caj za dojilje ili i inace? caj za dojilje ima i frutek, muller neku svoju marku.... 

ja uopce nemam osjecaj da cu roditi, pogotovo skoro. maloprije bas citam vijesti i vidim da se otvorio novi dio u zg zoo vrtu. i mislim si-mozemo ici iducu subotu, hahaha...a iducu subotu cemo tko zna u kojem sastavu biti. pa planiram raditi kolace za halloween jer je mala pozvana na neki tulum, a to mi je kao 4 dana nakon termina... i sto drugih planova : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    16. Listopad 2016. 21:10

Tala isto je i meni
    Ono svjesna sam da ce mala doci ali ono kao da to nije za par dana takoreci haha. Isto planiram za drugu subotu kamo bi i kako heh
    Ma sta bude bude - jos bolje da nismo svjesne pa ne panicarimo

tala
    16. Listopad 2016. 21:52

ma, nisam uopce ni pod kakvim stresom. sad sam najmirnija od cijele trudnoce. 

mm je vec druga prica. njega je sad uhvatilo. i jedva ceka slobodne dane kad se mala rodi : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.