Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    16. Listopad 2016. 06:44

Pozdrav cure 😊

Samo da vam javim da je nasa vikica stigla jucer u 16:43h 😊
    52cm i 3570g 💕💕
    Porod je prosao dobro, trazila sam epiduralnu koju sam na kraju dobila prekasno jer sam bila prevec otvorena tako da nije imala nekog ucinka. Rezali me nisu, niti sam popucala i hvala sestri koja je odlucila cuvati medicu. 😊😊
    Ucimo papati i mazimo se. 💕💕💕
    Nisam sam citala sto ste pisale zadnjih dana. Ako je kojoj krenulo sretno. 😊😊
    Javim se kasnije, pusek 😘😘

• luckyme
    16. Listopad 2016. 07:01

Ivek i sanjac,cestitam curke,prekrasno!  Vidim da se te sve muke brzo zaborave kad ste sa bebacima...uzivajte

Crna191
    16. Listopad 2016. 07:12

Sanjac cestitam..eto ipak si po redoslijedu prije Ivek.. Mazite se i uživajte zajedno..🎊🎉👗

Sheena
    16. Listopad 2016. 07:44

Ivek i sanjac cestitam vam ❤ haha Ivek super je vrijeme poroda ;) 
    Watermelon ja sam bila odusevljena epiduralnom, bolovi kroz noc i od 8-12 u predradaoni od prirodnih trudova jaki, a od 12 do poroda u 17:25 na epi i odlicno, s tim da sam oko 15h dobila drip jer se nista nisam otvarala zadnja 4h. 
    Kad popustaju doze onda osjetis bol, nakon prve doze sam osjetila prirodne trudove, a nakon druge drip, mogu reci da meni nije bol od dripa puno gora bila, samo je drugacija. Pod trecom dozom sam rodila i stvarno me nije nimalo boljelo, sokorila sam se. Najbolje da odlucis tamo, mozda neces htjeti i dalje, al eto ja sam bila u fazi "sve mi daj samo da manje boli". Dali su mi i u predradaoni ono nesto od ceg mi se vrtilo poprilicno haha i smijesno mi bilo, al je to popustilo za 10tak min.

croatina
    16. Listopad 2016. 08:13

Čestitke ivek i sanjac..brzo se oporavite i uživajte s bebicama ..nedajte da vam boravak u bolnici pokvare bezobrazne sestre kao meni..

Crna uspjela sam po noći izdojit 40ml..imala si pravo..ne kroz dan, nego kroz noć skupljat..

Sheena
    16. Listopad 2016. 08:49

Croatina i ja isto 40ml ovu noc :) bolje je po noci jer se kroz noc vise mlijeka stvara.

• Antartika
    16. Listopad 2016. 09:31

Jutro. 
    Cestitke Ivek i Sanjac.  Ivek bome si velikog decka rodila. 
    Sanjac tebi vec zavidim jer te nisu rezali i nisi popucala.  Sad ces imati brz oporavak. Uzivajte sa svojim bebicama. 

Neznalica
    16. Listopad 2016. 09:38

ivek2207, čestitam na malom/velikom James Bondu  Dugo si ti bila u trudovima. Znači malom se nije išlo van hahah. Sad se odmori i mazi sa svojim Domagojem.

Jado
    16. Listopad 2016. 09:39

Ivek i Sanjac!!! 😍😍 Cestitke drage nase! Sretno sa vasim bebacima i mazite se! 🎺🎵🎷🎶🎤🎼♩
    Sanjac super da nisi popucala! Bas divno! Ivek nadamo se dodatnim detaljima kad dodjes k sebi 

Watermelon meni je dala D1 uputnicu i rekli mi u bolnici da je to dovoljno. Ali radje pitaj jer stvarno ne mogu ja garantirati da je to OK.
    Sto se tice epiduralne ja cu se pripremiti na opciju za uzeti ju ali ne znam dok ne dodjem na lice mjesta. Najradje bi da mogu izdrzati i da se realizira sve brzo ali tko to ista zna.....tako bi mi sve sto ne?

A danas i sutra sam u krpama nema druge. Sad sa dragim popijem kavicu i to mi je jedino od lutanja. Grlo me samo ubija za sada i nisam bas na 100% ali sam OK ostalo. Hah spavanje - uzas mi je po noci. Stalno se budim neke polunocne more i to oko kuce sve 😂 nocas kako nam pokusavaju nadmadrac uvaljati a nama ne treba i tako stalno haha.
    No i bez kuce moram svako malo na wc pa se ustajem hodam po stanu ma koma. Uopce me ne veseli noc i spavanje vise. 
    Ugl mi smo sredili sve skoro za kucu sad taj parket cemo vidjeti u ponedjeljak. Dragi je rekao da ne odustajemo jos jadnicak haha. To bi sad stvarno trebala napokon sreca upaliti da imaju parket na lageru i da ga dobijemo za 2 dana.

tala
    16. Listopad 2016. 09:46

cure, ivek i sanjac, cestitam na vasimm bebacima!!!!  sve vam sretno bilo!!! 

koliko sam vidjela, sad krece nova tura pecenja kolacica, minnie/sony/watermelon i gogy nam se dugo nije javila ( ili sam ju slucajno preskocila?) 

mi cekamo topla peciva, pa idemo prosetati jer je vani bas lijepo. svjeze i oblacno, ali bez kise. sutra nas cekaju muke po majstorima, pa da se relaksiramo : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.