Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    16. Listopad 2016. 12:31

E da zaboravila sam napisati, imaju kontracepcijske pilule koje smiju piti dojilje. A sta mislite o spirali? Nju ne mozemo dok dojimo jel da?

sanjac
    16. Listopad 2016. 12:40

Hvala vam svima 😘😘

Mi se malo mucimo s dojenjem, rekla je sestra da ce to bas tesko ici bez sesirica, vec imam male ranice. Dana ce mi ih mm donjeti pa se nadam da ce biti bolje.

Cure koje idete na sv. duh, a nemate novu kks ne brinite, meni su tamo izvadili krv i napravili ju. 😊😊

Ivcy1306
    16. Listopad 2016. 12:50

Pozdrav curke! Kako ste mi danas? 
    Ivek i Sanjac, cestitam na bebacima!! Sad se lijepo oporavljajte i mazite sa svojim mrvicama! Sve nas je manje i manje na popisu!! 😊

Crna191
    16. Listopad 2016. 13:17

Sanjac ja sam ti isto teško dojila u bolnici..al to ti svaka sestra svoje mišljenje ima..meni je jedna cijelo vrijeme gurala šeširić a mali to nije htio..i na ležećki nikako nisam mogla dojit..čim sam doma dosla i malo na izdajalicu navukla bradavice, u sjedećem položaju bez problema dojimo..najgore sto meni tamo nitko nije objasnio nista oko dojenja nego samo primi bebinu glavu i gurne silovito na sisu..malo si sama izvuci bradavice i probaj oko aureole stisnut kao u sendvič po njenim ustima..
    Sunny moj je veliki izjelica očito ali nekih 3i pol sata izdrži po noci..a ni mlijeko mi jos očito nije dovoljno jako..bude valjda..ti si vec iskusna s drugim,ja se jos učim 

croatina
    16. Listopad 2016. 13:26

Tala zato što je u stanju spavat 8 sati!!! To nam se dogodilo noć prije nego je patronazna došla...nismo navili sat, računali smo probudit će nas i eto..svi skupa prespavali noć...a čak nije pojeo ad prije toga...
    Crna ne znam kak tvoj, ali Leo spava i od mog mlijeka jako dugo...uglavnom ga moramo budit svaka tri sata..

P.s. jedan savjet..
    Bebe koje imaju zuticu puno spavaju, kad puno spavaju ne jedu i ne kakaju cime izlucuju taj bilirubin iz tijela..obzirom da bilirubin raste do petog dana, najbitniji je period u rodilištu..dakle sopkajte bebe u rodilištu, svako toliko, nedajte im spavat dugo..mi smo tako izbjegli žuticu..kak je mama paničar, prvi dan sam rekla pedijatrici da mi se čini žućkast, izvadili su krv, vrijednosti su bile mizerno povišene pa sam se ja tako i ponašala..odmah sam se dala na posao i eto izbjegli smo kvarcanje :P

• Antartika
    16. Listopad 2016. 13:39

Curke koje su rodile, pitanjce; kad du vam rezali pupcanu vrpcu? Odmah ili su pustili da otpulsira?

16. Listopad 2016. 13:53

Sanjac i Ivek cestitam!!! Drago mi je da je sve dobro prošlo.
    Ivek žao mi je da su i tebe izmrcvarili, ne znam zasto nas sitne forsiraju s tim velikim bebama na prirodno kad ne ide i zaglave. No glavno da je sve proslo dobro i da ste vas dvoje dobro.

Sanjac točno kako Crna kaže, meni muž kupi šeširiće i dođe druga sestra i kaže skidajte to ne trebaju vam. Jedino pazi, moj se kroz jedan dan navikao na šeširić i kada mi ga je sestra skinula me ful ugrizao dok mu je ona gurala glavu i napravio mi ranu. Na kraju sam zbog toga dobila mastitis.

Zmajac svaka čast mužu, neka bude uporan, vrijeme je da vam se i malo posreći.

Croatina ne brini se za ovo plakanje i ostalo, to su hormoni, ja sam prva dva tjedna bila nepodnošljiva i sebi i svima oko sebe, kad ti to vlastita mama kaže onda znaš da je zbilja tako. ;) Sad je bolje, već sam skoro normalna. 

Zmajac ja se apsolutno slažem s tobom, nema šta ko dolaziti nepozvan, tolerancija mi je nulta na takve. Doslovno sam muževoj teti rekla gle ne možete doći dok se on ne vrati s puta i gotovo. Daj zamisli, a ona bi došla s bakom koja mrzi pse i kao alergična je na njih. I onda očekuje da još pse zatvorim u drugu sobu. Ma ne dolazi u obzir, jednom godišnje se vidimo sad je njoj sila doći baš ta tri dana kad mi muža nema. Prije par godina bi trpila i svima se prilagođavala, sad više nema šanse.

Minnie jesi ti sad u Rijeci ili u Baškoj? Sve mi se pomiješalo, sorry.

Watermelon kada i izvadiš krv ćeš morati još par puta vikati da ih podsjetiš za epi tako da mislim da možeš i ne uzeti. Koji su ti razlozi protiv epiduralne? Mislim da svatko mora sam odluciti, ali ako se bojis nuspojava nemoj, rijetke su i blage. Uvodjenje sam epiduralne isto ne boli, mala nelagoda na 10ak sekundi i to je sve. Meni je olaksala dosta. E sad kad ces biti blizu da si skroz otvorena ce ti smanjiti dozu ili ti je nece ni produziti, mene je taj dio najvise iscrpio jer sam na kraju jos satima bila na dripu s epi koja je prestala djelovati kako su cekali da se mali spusti u kanal (zaglavio je na kraju) Po meni jedini realan strah je da ce ti biti teze tiskati. E to ne znam jer su mene na kraju na carski odveli pa ti ne mogu reci iz svog iskustva. Da mi je bio slabiji osjecaj nogu je, ali sam ih osjecala i mogla normalno micati i sve.
    Mene su trudovi na dripu jako iscrpili, ne toliko jačina koliko učestalost jer su mi dolazili na svake 2 minute i trajali 40ak sekundi, doslovno ne stigneš ni predahnuti. Stiskala sam muža za ruku i on mi je nešto pričao da izdržim. Da sam morala svih 15 sati bez epiduralne ne znam kako bi izdržala.

tala
    16. Listopad 2016. 14:47

joj, curke, kako je vani lijepo. pun grad malih beba u kolicima. vidjeli jedna ista nasa, a mm kaze "ajde, cvita, vidis kako ta beba uziva, a tebi ce peraje narasti unutra" : ))) 

mame, jeste li vec pocele setati s bebama? 

usput smo malo do hm-a otisli i tamo sam ugrabila dvije majice za dojenje za 35 kuna zajedno. inace su bile 179. ima ih jos na cvjetnom. cviti neki premekan prugasti romper i bodyce. 
    starija i mm su se isto pocastili. jos smo na svakom racunu dobili kupon -25% nakon 24.10. na cipelice, donje rublje i modne dodatke. 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Tina220210
    16. Listopad 2016. 15:21

Čestitke ivek i sanjac❤❤💐... napokon ste i vi dočekale svoje bebice☺. Kroz mjesec dana ćemo sve maziti bebice❤❤
    Vani je tako ljep dan.. taman za šetnju, no ja i ovaj samo gledam kroz prozor...😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.