Nisan citala otkad san rodila.. vidin da idu cestitke pa cestitam i ja zene drage!!!
Mi smo dobro,ja sanjam da spavam jer sam umorna stvarno.. kad budemo kuci procitan vas i oglasin se normalnije! Ovde je i toliko vruce da skapajemo pa san jos vise koma..
A cure i ja sam kod kuce 😣 lezanje da mi se ne pogorsa ova viroza sta li je. Grlo mi koma, a znate i same da ne smijemo bas piti nista. Prezivjet cemo 😊
Inace bi ja fino strepsile i maxflu i da vidis divotice. Jedino sam nam stavila novu posteljinu oprati da se lijepo posusi vani na suncu.
Ali kad se ustanem nije mi bas naj
Sanjac i Ivek čestitke i vama i bebicama!
Ovo je sad stvarno svako 2 dana nova beba! Zahvaljujuć tome mi je sve jasnije da ću i ja brzo! jooooj! :D
Luckyme, koma, nisam znala da je bas tako los obicaj i dalje kod vas aktualan... I ja bi to ukinula. Da presetavanja po kuci i gledanje bebe. Uf, najezim se pri samoj pomisli...
Watermelon, ja se ne kunem u nista dok ne dobijem trudove Iako idealno zamisljam da cu ja to odradit bez epi, nemam nikakvu averziju niti prema njoj i ako vidim da se mucim necu oklijevati niti sekunde.
Ivek2207 i Sanjac, cestitke od srca! Sad uzivajte u mazenju. Neka vam bebice budu dobre i zdrave...
Sunnyday, e to za spiralu i mene zanima. Ako u meduvremenu ne rodim, za dva dana mi je pregled pa planiram pitati ginekologicu za to.
Angel2709, sad sam u Rijeci. Dragi me je "sprasio" iz Baske jos sredinom 9.mjeseca kad su mi rekli da mi je posteljica prebrzo sazrijela i da obavezno pratim pokrete, pa je htio da budem cim blize bolnici, zlu ne trebalo. A od silnih, losih prognoza, eto mene u terminu, jos cu i prenijeti
Tala, da nema nam Gogy uopce pa sam ju makla s liste. Iako se nadam da ce nam se ponovo pridruziti.
A sada smo mi na redu... Jao, kako nestvarno mi sve to zvuci...
Cure, slijedi lista
Listopad
Minnie25 ~~~~ 25.10. - decko Damian
Sony2244 ~~~~ 25.10. - cura Klara
Watermelon ~~~~ 25.10. - decko
Tala ~~~~ 27.10. - cura Cvita
JaZmajac ~~~~ 28.10. - cura
Luckyme ~~~~ 29.10. - decko
Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa
Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila
Studeni
Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip
Makonja ~~~~ 11.11. - cura Una
Diddy ~~~~ 11.11. - blizanci, decki Grga i Vito
Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura
Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema
Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid
Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko
Antartika ~~~~ 25.11. - decko
Rodene bebe
Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.)
Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski
Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.)
Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.)
Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski
Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.)
Vjeva ~~~~ decko Lovro - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski
Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski
Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.)
Angel2709 ~~~~ decko Roko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski
Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.)
Croatina ~~~~ decko Leo - rodila 06.10. (termin 08.10.) carski
Crna191 ~~~~ decko Emanuel - rodila 06.10. (termin 11.10) carski
Frabe ~~~~ decko - rodila 14.10. (kraj 10.)
Sanjac ~~~~ cura Viktoria - rodila 15.10. (termin 12.10.)
Ivek2207 ~~~~ decko Domagoj - rodila 16.10. (termin 14.10.)
P.S. Ako dobro pogledate listu, tocno smo na pola puta 16 bebica tek stize, a 16 ih se rodilo
Makonja, mi imamo isti dan termin, isto kao i diddy! Nadam se da je ona dobro i da su decki jos uvijek u njoj!
Makonja kako napreduje tvoja curka? Jesi imala uzv u skorasnje vrijeme?
Ja cu imati sad u utorak sa 36+5 pa me bas zanima koliko smo se udebljali od zadnjeg uzv koji je bio u 31+6
Minnie pa ti i sony ste sljedece, kako se osjecas?
Mislim kao da to ide prema pravilu hehe tko zna koja je sljedeca ali gledajuci listu mene pocinje hvatat panika jer ima jos vas 8 za listopad pa onda mi zimogrozni
Sanjac i ivek cestitam vam! 👶🎈
Bas ste se zaredale od 25og hihi
Jeste prale ove navlake za as u masini ili na ruke? Meni se stvarno neda na ruke i susilo bi se dugo..
Kaj se tice epiduralne mislim da cu trazit vec s ulaza jer ono kad sam zavrsila u bolnici radi "trudica" me fakat jako bolilo pa mislim da ce me ovi "pravi" rasturat...
Bas sam skuzila na tecaju da se na sv. Duhu trude oko ne rezanja medice
sutra sam na pregledu a u utorak opet vadenje krvi za vv nadam se zadnje!
Angel sta smo nas dvije imale skoro isti porod?
Tala takve majice za dojenje imam i ja i ok su mi..super si cijenu ugrabila..
croatina moj ima grčeve jer sam ja zbog poroda i visokog crp bila do danas na antibioticima..a i čula sam sad od vise mama da onaj hipp čaj za dojilje ustvari kod nekih beba bas grčeve izaziva..zato mi ne spavamo duze od 3h jer ga bas bude grcice..evo i sad jedini nacin da odspava 2h u komadu je da spava na meni ili mm..
Nadam se da ce mu kroz dan dva prestat ti grčevi jer ja svaki dan plačem zajedno s njim a znam da mu nemogu pomoć..
Ja sam danas htijela izac u kratku šetnju budući da je tako lijep dan,ali mi mm nije dao zbog mene..jos mi je sad i mama dosla..poludit cu jer mi nedaju nista Radit..
Sortiraj odgovore
Najstariji