Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    16. Listopad 2016. 09:51

I tako..od 6 nas babava taj mali :D bitno da smo već jedno tri puta navijali alarm za tri sata da ga probudimo za jest..

Cure danas mi dolazi svekrva s delegacijom...drugim sinom, unukom i snahom..predivno, ne? 

Glava mi puca...muž je bolestan, mislim da sam i ja od njega pokupila..ako još i Mali dobije završit ću na psihijatriji..još jedan boravak u bolnici sa onim sestrama ajme meni majko moja..

Čija beba je ono bila bubina? Tatjana? Chippica? Kak ste to riješile? Temperatura?

tala
    16. Listopad 2016. 09:51

sto se epi tice, dijelim misljenje s jazmajac. imat cu spremnu kks. malo sam citala o tome jer su mi na proslom pregledu dali nekakav letak. pokusat cu izdrzati bez, no ako ne budem mogla, mislim ju uzeti... 
    D1 je uputnica i za rodiliste. meni su ju uzeli. sad mi svaki put kod nalaza isprintaju neku internu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Neznalica
    16. Listopad 2016. 10:11

Sanjac, čestitam i tebi. Beba je isto prava i fenomenalno da nisi popucala. Lijepo ste se ti i Ivek dogovorile. 
    Croatina, uh kud baš danas kad ste svi bolesni, nek mm javi da je bolestan i da ste svi u nekoj fazi prehlade, pa možda ipak ne dođu. I ono što je najbitnije da se mali ne razboli.
    Tala, na tt na sv.duhu, babica je rekla da kad krenemo na preglede spomenemo da bi želji epi, i da si napravio tu kks tj. da ne bude starija od mjesec dana. Bolje da stoji u pripravnosti, nikad se ne zna. Gdje bi mogla ići izvaditi kks bez uputnice?

tala
    16. Listopad 2016. 10:47

ja vadim u amarusevoj u bonifarmu, ali mozes bilogdje u privatnom lab., poliklinici sunce i sl. 
    meni se ne da gnjaviti po bolnici za 50 kuna. ovako mm i ja odemo prije njegovog posla i gotovi smo za sekundu, a nalaz stize na mail u roku 2 sata.

tala
    16. Listopad 2016. 10:56

croatina, zasto bebu budite za jesti? 
    zar nisu na tecaju govorili da se bebe hrane na zahtjev?

watermelon
    16. Listopad 2016. 11:32

ivek i sanjac - čestitke od srca!! uživajte s malim buhtlicama 

JaZmajac - sviđa mi se optimizam tvog dragog, a i bolje da je takav.. Nikad ne znaš, možda vas stvarno potrefi taj parket, nakon svih zavrzlama :)
    Ali san gdje vam pokušavaju uvaliti nadmadrac hahah

Cure, puno hvala na info! Znači, nije nikakav bed da dođem u bolnicu, naglasim da mi izvade krv za epiduralnu, a kasnije je odbijem ako procijenim da bi mogla bez? Ma joj, što više mislim o svemu tome, samo mi je gore. Kako su rodile druge, tako ću i ja, valjda znaju tamo što rade :)

Ima nas par koje imamo 25.10. termin, baš me zanima kako ćemo po redu. Iako sam ja zacrtala da ću rodit idući petak haha

Crna191
    16. Listopad 2016. 11:36

Tala nama je patronažna rekla da Max 4h moze spavati i onda ga moramo budit za hraniti..sa AD moze toliko izdržat ali sa dojenjem ne pa ni ne moraš buditi

watermelon
    16. Listopad 2016. 11:38

Croatina - nadam se da neće mali pokupiti prehladu! Mene je toga isto najviše strah. Ajd kad su veća djeca koja znaju nos ispuhati, al ovo siroče malo, ne zna ni reći ništa, jooj. Ne o tome razmišljati, šic šic! :)

Ja se ježim od tih posjeta već.. Samo se nadam da me neće dočekati netko u kući kad dođem. Doduše, mogu jedino njegovi, jer moji nisu u Zagrebu. Stvarno bi htjela 2-3 dana mira prvo doma pa nek dođu, naravno da neće doći nakon mjesec dana, al samo malo da nadođem. Čini mi se da MM to baš ne razumije.. I kad kažem da ne želim odmah punu kuću ljudi i da mi se dijete nosi okolo, onda sam ja luda i držim dijete pod staklenim zvonom. I tako.. Ne znam, baš je tako tvrdoglav oko nekih stvari. Što je rekla neka od vas neki dan - bolje da propadne selo nego običaji. A dobro, preživjet ćemo nekako i to :)

Jado
    16. Listopad 2016. 12:09

Neznalice koliko sam citala o Croatininoj svekrvi mislim da njoj malo znaci to sto joj sin i snaha kazu haha. Dosli bi ti svejedno!
    Pa uzas stvarno. Ja nikog ne primam. Samo na poziv. 
    Watermelon pa da ne znaci nuzno da moras uzeti epid ako imas krvnu sliku. Ja ju imam spremnu i ne mislim ju pokazati ako mi ne treba. 
    A mislim i da sam pobrala nesto dok sam tu krv isla vaditi. Pa nisu skuzili da sam trudnica i tamo sam stajala medju bolesnima pa se isla zaliti. 
    E i da - ne treba vam puna krvna. Nego samo trombociti mislim. Ja sam dobila leukocite, hemoglobin i trombocite za 20 min odmah. Ali to vam doktori znaju i sami

Sunnyday
    16. Listopad 2016. 12:27

Evo uhvatila sam vremena da vas procitam.
    Ivek i sanjac cestitam na bebicama. Sanjac bas super sto nisi rezana, uzivaj sada.
    Crna ja dojim i po noci spava po 4 ipo sata. To vjerovatno zavisi od bebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.