Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    13. Listopad 2016. 11:49

Sto se iscjetka tice, ja od proslog vikenda imam ljepljivi prozirni iscjedak. Preksinoc sam skuzila da ima sukrvice i ujutro je bas izasao sluzni cep. Jucer tokom dana je bio opet proziran, i predvecer je bio smeckast. Jutros je opet bio rozi sa sukrvicom, kao pocetak menge. 
    Ocito to moze trajati neko vrijeme.

Rekla sam to doktorici i sve je to ok. Pregledala me vaginalno i ultrazvucno i sve je ok. Da nesto ne valja bi mi rekla.
    Tako da ivek bez panike. 😊

Mojoj kumi je 2 dana prije poroda izlazio taj sluzni cep, pa se nekak nadam da bum i ja uskoro u radaoni bila. 😊

sanjac
    13. Listopad 2016. 11:51

Minnie izgleda da je moja viki zimogrozna, pa joj se bas i be zuri van na zimu. 😂😂

Jado
    13. Listopad 2016. 13:57

Hej Viki!! Sta zezas ti mamu ajde vanka! I nije niti zima. Ne treba ti niti medo odjelce! 😉
    Hubice ima ima! Ja sam pocela vidjeti svjetlo na kraju tunela i malo mi treba da se ponadam selidbi na termin.....ali ne znam. Jos sam skeptik. Javim vam sigurno sve na vrijeme. Malo sam praznovjerna pa 🤐🤐🤐
    Tala 26kn su water wipes za 100 kom. I ja ih nisam vidjela i pitala zenu i pokazala mi ih. Mora ti visiti neki letak ispred njih jer ih reklamiraju. Ja ih kupujem da probam sigurno. Samo sad trenutno imam 4 paketica pampers sensitive pa da si ne gomilam sve bezveze. To lako upiknem malo kasnije i kad se neki popust ukaze

Moram vidjeti ovo sudje od Sony sto je rekla
    Nekako si mislim Mehrzer uzeti set. Imaju 4 lonca i to mi dost. I onda jos lako nadostukam gusanim loncem kvalitetnim, wok i tavama. Ali da Delimano ne bi uzela. Lijepi se sve nakon par mjeseci koristenja ali kad su nove su mrak slazem se Frabe.
    Napokon sam dosla kuci i umorna sam opet. Krv za epid je ok. Neke vrijednosti mi pobrckane ali mi kaze doktor da to ignoriram.
    Ja sam isto poslikala nalaz svome privat i poslala mu sliku mailom i odgovorio mi covjek normalno tako da Antarktika slobodno ti zovi i pitaj SVE sto te brine.

tala
    13. Listopad 2016. 15:00

ljudi moji, koliko ja mogu spavati : ) od 10 do 14... kaze mala da pricam i pomazem joj oko zadace sve normalno, ali ja se toga uopce ne sjecam. sveki mi donijela topla peciva i stavila odjecu na strik-nemam pojma kada. 

i taj delimano set kojeg nam je sveki kupila je s vremenom poruznio. (ja sam mislila da je do sveki, ali kad svi pisete da ne valja, onda je valjda stvar u posuđu..jadna zena samnom, hahah )

joj, sanjac, da si prije kupila medo odjelce, sad bi se vikica vec vozila u kolicima :D ova nasa djeca stalno neke izlike traze da ne izađu van, a mi ih toliko cekamo...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Antartika
    13. Listopad 2016. 15:09

Mehrzer tave u konzumu na 50 % popusta. Bas gledam katalog

Tina220210
    13. Listopad 2016. 15:33

Diddy sretno... da sve prođe dobro i kako si sama želiš.. 
    Meni su se danas smirile kontrakcije ali mi je svako malo neki pritisak dolje... mi koje nismo još rodile sve samo imamo neke bolove i probleme... antartika ja bi isto zvala svog doktora ali mi bedasto svako malo.. sve si mislim da je nešto ozbiljno valjda bi jače boljelo. 
    Frabe sutra imaš pregled jel da?

Ja imam neko suđe koje sam dobila na poklon, iskreno nemam pojma čije je ali koliko kuham dobro je...

• Antartika
    13. Listopad 2016. 15:49

Ma glupo mi je zivkati jer kontam da mozda tako mora biti. Osjetim bebu da se mice i onda sam mirna. Mozda samo trebam usporiti.

13. Listopad 2016. 15:52

Hvala Frabe i Minnie, vec sam otrcala u adax i uzela par komada, ima slatkih uzoraka.
    Tina ja imam osjecaj da jaucem da me nesto boli vec mjesecima😀 
    Zadnjih par tjedana mi je bilo koma jer mi je bio ogroman pritisak od tezine bebe i mjehur mi je doslovno popustao. A sad cvilim da me boli rez😀

Mi muku mucimo s robicom. Moj misek ima duge noge i velika stopala i sva obleka sa stopalima mu je 56 premala 😏
    A HM-ovi brojevi me posebno zbunjuju jer imamo body-je i 50 i 56 i uopce mi nema razlike, dok je pak 62 ogroman.
    Inace meni se sve sta ima kragne i kapuljace pokazalo ultra neprakticnim, pogotovo pri dojenju.

Frabe
    13. Listopad 2016. 16:20

Je,sutta ce opet provjeravat kakvo je stanje a ja evo cca. 12 sati iman trudove,po ctg-u 50 jacine islo.Nadan se da su ucinkoviti.

Ivcy1306
    13. Listopad 2016. 16:56

Dobar dan curke! Kako ste mi? 
    Ja imam pitanje za one koje su rodile, zanima me bas za taj ctg, do kojeg broja trudovi rastu ili je to individulano? Ovo sto je frabe rekla da joj do 50 jacine islo, meni je na proslom ctg-u islo do 60 s tim da ja nisam nista osjetila! 
    Frabe osjetis li ti svoje ili samo stezanje osjetis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.