Jutro svima,koliko vas budnih ima...😁
Aime ovo za rolanje žene da se beba okrene, sve me trnci prošli.
Slažem se sa sanjac, dm ima bolje kupone od mullera, al ako baš nešto treba onda i bilo kakav popust dobro dođe, al da smješni su mi ovi od po 1-2 kn. To su vjerojatno isti kuponi iz prijašnje knjižice samo s novim datumom, tak mi zvuči po opisu.
Što se posuđa tiče, ja imam 2 merzher tave i preedobre su, dušu dale za kuhanje, evo 2 god su stare i još funkcioniraju super, ne lijepi se ništa na njih, a lonce imamo iz mullera, dobili smo za vjenčanje paket, mislim da od 5 kom, ne koristim sve pa zaboravih, i odlični su, vidli smo ih poslje u dučanu, skupi su ko vrag al fakat funkcioniraju, jedino kaj u tom paketu nije došla tava grill, to je jedino kaj nemam doma, i stalno mislim ugrabit negdje al nikako da se to dogodi.
Neznam, meni je sve suđe iz mullera super.
Doma kod mame smo imali pak sve od zeptera, i to godinama sam kuhala u tome, i suđe je super, al jedino kaj njim treba da se dugo zagriju, ja sam malo nestrpljiva i teški su dosta, a kad perem na ruke to mi malo smeta.
Diddy sretno u bolnici ove dane i na porodu i ako se sjetiš javi iskustvo. 🤗
diddy, sretno u bolnici i javi nam se nekako da znamo kako deckici napreduju i kad ce van!
curke, ide li to nahvaljeno posuđe i na indukciju ili samo plin? nama je sveki za prosli bozic kupila cijeli delimano set posuđa koje ne ide na indukciju, pa sam joj rekla da ga onda ona iskoristi da ne stoji bzvz.
inace, curka mi je u skoli, a mm na putu. vraca se tek sutra navecer, pa se nadam da u ova dva dana nece nista krenuti : //// kad je cvita ovako strpljiva bila do sada, neka izdrzi jos malo : )
npr. nedjelja, 16.10. je lijep datum, ali tko mene ista pita...
ivek, sanjac, je li se stanje smirilo ili?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro.
Cijelu noć mi se stomak stvrdnjavao.J el se nekome tako nešto događalo? Glupo mi zvati doktoricu, ali mi se čini da je ovo malo prečesto. Stalno mislim da će se tijekom dana smiriti.
Diddy sretno i kad uspijes javi nam se!!
JaZmajac ima par miseci al grill i nisan pokusavala u njoj jaje npr. nego meso,ribu,povrce i zasad san zadovoljna stvarno.
Ja iman nekakve trudice od nocas i na pregledu otvorenija nego sta san bila.. sad cekanje oce li kroz koji dan to krenit/nastavit ili ce sljedeci tjedan oni inducurat.
Diddy, sretno i što brži i bezbolniji porod, te da ti dečki što prije budu na prsima. :)
JaZmajec, ja bi rekla delimano, ali ni sama ne znam. Ima 3 tave koje sam kupila u kompletu i te su mi se jako brzo pokazale loše (jaja se lijepe, ma sve se lijepi), dok tavu i lonac koju sam kupila posebno (nikakve akcije i kompleti) su odlični. Niti se dno uništilo, ništa posebno ulja nemoram dodavati, voda brzo zakipi u loncu. Tak da ne znam. Ni ja nisam čula za ovu marku WMF - Sony gdje toga ima?
Nisam ni ja čula za te marke posuđa. Progooglat ćemo.
Sanjac na čeka na pregled na duhu koliko se sjećam, valjda će se javiti sa novostima.
Kod mene nepromijenjeno, bolovi i stezanja prisutni i još uvijek imam taj smeđi iscjedak nakon ispadanja čepa. Već mi malo košmar u glavi jel to tak treba a sutra mi pregled pa se nadam da ću nešto više znati.
Ne bi danas u bolnicu, bila sam i prošli čet kad mi se mali nije micao i ekipa četvrtkom mi se ne sviđa,haha jesam zločesta, al dobro vjerujem da ok rade svoj posao,samo kombinacija je za poludit.
Dokt habek,dr tonćika koja tako brzo priča da sam ju par puta morala pitati što je rekla i još po dalmatinski,pa ne razumijem baš najbolje, babice zagorke, jedna tak našminkana ko da je u cirkusu,presmješni su bili,svako svoju teoriju je davao, babice govorile da ne slušam doktora i obrnuto. Ma ekipa iz snova za porodit ženu.
Pozdrav, cure!
Evo i mene ipak skrpala prehlada :( Sad se samo nadam da beba neće požuriti dok se ne oporavim skroz..
Jučer smo bili u bolnici na pregledu i ctg-u, sve ok. Za prst otvorena i ništa, čekamo...
Prematalica i krevetić složeni i sad službeno nemamo mjesta u sobi ni za okrenuti se, valjda ćemo se nekako naviknuti :)
Sanjac i ivek – baš me zanima koja će prije od vas dvije :)
Diddy – sretnooo!!
Cure, koja zna, koliko košta ona aventova izdajalica u dm-u? Može li se iskombinirati popust iz baby bonus knjižice i onaj kupon 25% na jedan proizvod? Čini mi se da se kod njih mogu spajati popusti
Watermelon ja sam aventovu izdajalicu kupila u bipi. 10% na clanove bipo klupa i 15 % rodjendanski popust. Izasla me oko 300 kn.
Redovna cijena u dm-u je 430 kn.
Sanjac, hvala na info! Cini mi se da ce to biti ova ista koju ja vec imam, samo su joj produzili rok trajanja
Diddy, zelim ti svu srecu ovoga svijeta! Da nam cim prije dodete doma i da sve prode u najboljem redu, bez bolova i nepotrebnih oduzavanja!
Antartika, meni iskreno nikad toliko cesto... Ako ti se nastavi i ako te to bude mucilo nazovi svoju ginekologicu pa da ti i kaze da pretjerujes boli te briga. Jer mirna trudnica je mirna trudnica. Znam po sebi...
Frabe, na kraju cete zeznut doktore Drzim fige! Pametno je to malo cudo u tebi!
Watermelon, brzo na lijecenje mandarinama, cajevima i zabundaj se u toplo
I ne lovi me za rijec za DM, ali sam pronasla sta su pisale cure na drugim temama, mozda pomogne. Znaci ta dva popusta ne mozes kombinirati, ali navodno mozes popust iz knjizice + 15% na cjelokupnu kupnju iskoristiti.
Ili kombinacija -25% za jedan poizvod i -15% na cjelokupnu kupnju (bez kupona u knjizici) pa kako ti je isplativije.
Ali ja bi na tvom mjestu otisla, pokazala prodavacici kupone pa neka ti kaze. Zasad sam uvijek nalijetala samo na pristojne tete tamo i cak i kad se ja ne bi sjetila da imam dovoljno bodova za neke popuste na kasi bi me upozorile i pitale zelim li iskoristiti te bodove ili ne.
Jutro curice!
Jučer sam i ja bila u King Crossu, išla kupiti i pelene i grudnjak za dojenje i piđamu i još sitnica u dm-u..iskoristila sniženje pampers pelena i još 15% na ukupnu kupovinu...pa sam super i prošla :)) i zato danas ujutro sam se jedva ustala iz kreveta koliko me bolila pubična i leđa..ponoći sam se probudila sva znojna, mislila sam da mi je vodenjak pukao hahaha mm govori kako imam veliki trbuh da ću sigurno ranije roditi...:))
Croatina, super ti je poklončić :)) i drago mi je da imaš tako dobru bebu da samo spava i jede :)) jesi se ti uspjela odmoriti, naspavati?
Makonja i Shenna hvala na infu za streptokok.. stvarno sam se prepala...
JaZmajac, tebi stvarno nije dosadno onda... pa jel ima pomaka sa radnicima? Za suđe, nisam baš zadovoljna s tim delimano..nije sada da imam cijeli set ali s protvanom nisam zadovoljna tak da... ja imam Zepter i strašno sam zadovoljna s tim suđem...
Diddy, sretnoooo :))))
Watermelon, baš mi je žao kaj si se prehladila uhhh možeš kombinirati popuste u dm-u, ja sam jučer gledala mislim da je oko 400kn..
Tala, Cviti se baš sviđa unutra i mislim da bude ona do termina lijepo uživala :))
Danas ću si ići složiti torbe za rodilište...jedino kaj si nisam kupila cornije ali to bi brzo nestalo doma da jesam haha za ručak pojma nemam...
I evo sunca u Zg-u :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji