Ivek, tako ti je isto kod mene. Samo od ispod, nekoliko crvenih crtica - vidi se da su "svjeze". Ali ruku na srce, puno puta kad sam mazala trbuh, grudi bi preskocila pa je mozda i to odigralo ulogu.
Ivcy, e to je ljubav. Meni moj stalno govori da sam mu lijepa, a ja se osjecam ko nasukani kit haha
Croatina, jako lijepo iznenadenje Sve pohvale MM-u!
Frabe, samo te zafrkavaju nepotrebno. Nadam se da ce na sljedecem pregledu doci do nekog pomaka konacno.
Meni je sad vec trbuh preogroman. Izgleda kao da ce se svaki tren rasprsnut. Znaci, zadnji put kad sam bila kod ginekologice, sve gledam oko sebe i vidim da je moj trbuh najveci. A kako sam niska to se jos vise istice... Svaka zilica se istice po kozi. A nocu muku mucim sa kontrakcijama. Prvo krene bol u donjem dijelu kicme, pa se krene stezat trbuh, bol ona jaka menstrualna... Ne znam kad sam zadnji put odspavala u komadu... Ali ne zalim se, pogotovo kad citam i vidim da ima vas kojima je puno puno teze.... Curke drzite se, jos malo i sve cemo stici do cilja
JaZmajac ja sam kupila gril tavu Mehrzer, mogu ti reci da sam odusevljena s njom. Kap ulja stavim kad pecem cevape, stalno ju koristim a izgleda i dalje kao nova. Morat cu jos nesto od njihovog posuda kupiti.
Tala morsm priznat da mi je dm puno bolji sto se tice tih kupona. Ovih mullerovih ima stvarno puno, al vecina toga je usteda od 1kn do 8kn ustede. Ono sto mi je zapelo za oko je 15kn ustede na grudnjak za dojilje, 20% na tommee tippee izdajalicu, 10 i 15kn na pampersice, od 10-30% posto na igracke i slikovnice. Ima hrpa popusta na beauty baby liniju. Uglavnom nesto ce se vec iskoristiti. 😊
Delimano grill tava divotica!!! Uljem premazem meso skroz lagano i pece se bez problema.Ciscenje/odrzavanje milina!
Ja zmajac WMF, ili SILIT , ne znam koliko si spremna dati kunica. Ja imam od WMF-A i pre zadovoljna sam . 5 l vode prokuhati za jako malo vremena. Ništa nikad zagorilo, možeš kombinirati poklopce ( ja imam staklene da vidim kako se kuha, i uz to 3 rupice, pa je manji rizik da iskipi) . Ja planiram sad kupit expres lonac od njih. Treba mi stvarno, jer volim da je meso uvik raskuhano i još sad uz bebu neću moći toliko stajat i kuhati kraj štednjaka.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sanjac, jel to znaci da ona prethodna knjizica iz Mullera sa kuponima vise ne vrijedi sad kad je ova dosla ili kako?
Minnie ja ti knjizicu prije ove nisam imala, tako da ne znam. Na ovoj pise da je valjanost kupona produzena do 31.12.2016.
Mozda je nabolje da pitas tete u mulleru. 😊
Cure, samo da vam mahnem. Od sutra sam na hospitalizaciji pa vam se neću moći javljat jer forum odbija suradnju s mojim mobom (možda uspijem s muževog kad dođe u posjet 😂). Čitam vas i dalje i šaljem pozitivne vibre pa se javim kad dođem domeka. Svima što brže i bezbolnije porode želim 😉
Jutro svima!
Diddy, takoder brz i bezbolan porod zelim tebi. Da nam blizancici budu vejike bebe i da sve super prodje, sto naravno i hoce!! 😃
Iza mene jos jedna neprospavana noc, mm kaslje kao lud, odlasci na wc, pa se nikako namjestit, pa maleni tuce na sve stranei na kraju dobijemo noc nespavanja! 😂
Jutro curke i deckici!
Diddy sretnoooo! I kako god mozes javi nam se da se ne brinemo. Nadam se da ces sve cim bezbolnije i brze obaviti i da si kod kuce sa deckima dok trepnes!
Jao i mene ti odlsaci na wc konstantni nerviraju stvarno. Po 4x u noci. Zeza me dragi da sta kukam taman se ucim budjenje svaka 2 sata u noci haha.
Hvala curke na savjetima za posudje. Sony za tvoj brand nisam ni cula i pogledam danas obavezno.
Frabe koliko dugo imas taj delimano? Imam i ja 3 tave i super su u pocetku a poslije kao i sve druge a i treba im dost ulja opet na kraju recimo bjeljanci mi se lijepe pogotovo.
Mamice sta cete vi danas. Ja se odo obuci i vaditi krv za krv sliku i epiduralnu. Puse svima saljemo moja beba i ja
Sortiraj odgovore
Najstariji