Jutro cure!
Jucer me nesto zezalo preko mobitela, nisam nikako mogla poslati sto sam napisala.
Zmajac ja imam Rosmarino hot i gold stone tri tave. Relativno su nove, bile kroz 9 mjesec na 50% snizenja pa sam uzela, za sada su mi mrak, ulja ni ne treba, idu i na plin i na indukciju i moze se prati u perilici (ja ne priznajem sudje koje ne moze u perilicu 😝).
Antartika i ja mislim da ti je to normalno ali ako se brines slazem se s Minnie da nazoves doktoricu.
Diddy sretno i cekamo vijesti!
Tala i meni se svidja 16.10, skroz lijep datum.
Koala i Sheena moj zadnjih dana skoro nista ne spava, muce ga grcevi. Srecom jucer mi je mama dosla pa je uskocila nocas, muz je poceo raditi u pon a puno vozi pa sam ga stjerala u dnevni da spava, strah me da vozi tako neispavan da se nesto ne dogodi pa sam tri noci bila cijele budna plus cijeli dan, vec sam opadala s nogu. Kako vi izdrzavate?
Frabe jel mislis da je krenulo?
Znam da si ti spomenula da si svoje siroko povijala, jel s onim pelenama sta vec imaju umetak ili si sama slagala. Dobila sam te s umetkom i meni se cini da to ne stoji dobro, tj da taj umetak pada prenisko-na pola bedra i ne mogu ih povuci gore nikako.
Hej cure 😊
Ja sam obavila pregled, danas sam za 40min bila gotova sa svime. Uglavnom i dalje sam zatvorena, apsolutno nista se nije promijenilo. Jutros sam opet imala iscjedak sa sukrvicom i cijelu noc menstrualne bolove.
Doktorica me narucila u subotu, s obzirom da je vikend trebam se javiti u radaonu izmedu 9 i 11.
Moja curka je ocito odlucila docekat bozic unutra. 😂😂
Tala i meni je 16.10. lijep datum, al tko zna sta se njoj svida. 😊
Diddy sretno 😊
Watermelon brzo nam ozdravi! Papaj puno mandarinica 😊
Ja sam odlucila danas otici po medo odijelo. Vani je bas hladno, ne zelim ds mi se viki smrzne kad bumo isli van.
Mozda ona to zapravo ceka, zeli biti sigurna da ce joj biti toplo. 😁😁
Minnie odlucila sam danas lezat i malo se umiriti pa da vidim hoce li se smiriti, evo cini se da mi pomaze mirovanje, ali je mali poceo izvodit akrobacije - neka on meni luduje da ga osjetim.
Diddy sretno na porodu. Neka vam bude brz i lagan oporavak.
I moj muz se nada da cu ranije rodit, po mogucnosti na njegov rođendan hahaha. Kud je na slici uzv-a mali isti muz i jos ako se rodi na njegov rođendan pa nitko nece biti sretniji od njega. Vec je isplanirao kako ce on i mali zajedno gledat tekme.
Jutro :)
(ne) bila na pregledu jucer kod onog svog prijatelja gore u rađaoni u Petrovoj, spojio me na ctg i sve uredno, taman da ce me pregledati kad upada komad u sobu, trud na trudu, žena dosla u petama, prekrasna haljina, frizura, sminka, gole noge, koljena kao da ima 15 g. Doslovno trud na trudu. Kaže mi doktor ako se dobro osjecam i sve dodi sljedeci tjedan. Nije mi zao, zao mi je jedino sto pored te zene ja izgledam kao da cu roditi sestorke :P
Kaze doktor da joj je to 4.dijete i da je zena vec maher u tome :)
Ivek meni su se dlake prorijedile svugdje, bas sam zadovoljna. A pipica mi je navodno potamnila dosta, nit ju vidim nit ju zelim vdjeti haha, ali tako mi kaze ova curka sta me depilira.
Ivcy ja sam nalaz streptokoka dobila za tjedan dana.
Jazmajac ja sam naletila rije neki mjesec na posude od berghoffa, 70% rasprodaja jer su zatvarali ducan. Kupila sam cudo jedno. Bacila staro sude koje je vec izgledalo oronulo. Izbjegavaj delimano u svakom slucaju, Ti premazi koje koriste su jako toksicni pogotovo na visokim temperaturama. Delimano je samo marketing..
Diddy sretno, opusteno i da sve prode u najboljem redu :)
Jesam li ja jedina koja ne osjeca nikakve kontrakcije?
Uglavnom, kako stalno nesto premjestam, slazem, uredujem po stanu, tako su mi zglobovi nestali. Pomalo zastrasujuce.
Onako, gležanj mi je kao balvan :O
I strije..nemam ih za sada po trbuhu ali ispod aureola sam ih dobila vec na pola trudnoce, 2-3 crtice ispod svake :)
Sanjac jesu ti šta rekli o tom smeđem iscjetku, to je normalno da toliko dugo traje, mislim po par dana, ili ništa posebno?
I ti bolovi, pitam jer smo u istoj gabuli,hehe😁 to je sve normalno?
Jutro, pokušavam od sinoć javite se, ali očito mi mob šteka pa ne mogu.
Diddy, sretno!!!!
JaZmajac, ja kupila merzel i zadovoljna sam za sad, a kod majke sam koristila zepter i moram reći da je odlično, a šogi ima amc i isto zadovoljna...samo meni je to prevelika investicija, previše novaca za suđe...
sanjac, vidiš kako to kod dugo traje...
ja sam se noćas već uplašila, ništa nisam spavala, iscjedak bez sukrvice i povremeni bolovi...nije baš preugodno bilo...
Uglavnom ne znam da li mi to sluzni čep lagano curka ili iscjedak....onako je žut, gust, kao šmrklji i imam ga i po danu i noći i dok mirujem i dok radim, a do sad taj iscjedak nije bio tako gust i nikad ga po noći nisam imala...
antartika, vjerojatno je to normalno, kontrakcije, ali ako budu česte ipak se javi dr.
Watermelon, e da toga je i mene strah...uz sve nespavanje ni po noći ni po danu, kao zombij sam...još su počele te neke prehlade...nakljukaj se svim i svačim prrirodnim i strpljenjem, u nadi da će bebica doći kada se oporaviš
Meni ovo od jutros nisu bolovi koji su dosad znali bit.Ovo je bas naprid probadanje i stisne se sve a eto i pregled pokazuje pomak pa se nadan da je to to ako je vec plan indukcija uskoro.
Angel ja san moje klasicnim tetra i svedskim povijala tako sta bi ja slozila a te sa umetcima su mi skroz nepoznate kako i sta s njima.
Angel2709, gledala sam i ja te s umetkom, ali svi su me upozorili da ih izbjegavam jer su univerzalne velicine i ne drze dobro. Zato sam ja uzela najobicnije ciripe na vezanje. S njima je puno lakse siroko povezati i cvrsto stoji sve na mjestu.
Inace ima frotirnih i pamucnih po ducanima, ali ja sam uzela pamucne jer me je psiha na njih vukla. Uzela sam ih u Adaxu. Imaju preslatke uzorke. 24 kn/kom.
Sanjac, Viki ti uziva na toplom i ne da se njoj van Meni se sve cini da i moj mali misli isto tako haha
Antartika, ma bitno da se on javlja. Ali nilad se ne ustrucavaj zvat i traziti savjet. To im je posao na kraju krajeva.
A moj je toliki ljenivac da se ne voli nit javiti. Sve me strah da ce i porod prespavati haha Al ne znam cemu se cudim, kad sam i ja kad me moja mama radala spavala, jos su se doktori cudili jer da takvo sto bas ne vidaju cesto Kad bi mi takav miran bio i iza poroda, e onda nema sretnije mame od mene!
Crocandy, sad su te crtice po grudima super. Al me cisto zanima na sta ce to liciti nakon dojenja. Vec vidim da cu biti cica visuljka
Sortiraj odgovore
Najstariji