Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    13. Listopad 2016. 22:36

hahah, preporucujem ne gledati... a ni nakon poroda neko vrijeme...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Tina220210
    13. Listopad 2016. 23:03

Tala nije za gledati da😨

minnie25
    13. Listopad 2016. 23:47

Tala i meni su usmine natecene i povecane, ali ja pijem caj od lista maline pa nisam kompetentna reci da li je to razlog. Iako, ako me pamcenje dobro sluzi, takvu sam ju zatekla i preko ljeta, jednom, kad sam se usudila pogledati  Dvaput mi je u ovih 9 mjeseci bilo sasvim dovoljno!

Neznalica
    13. Listopad 2016. 23:56

sanjac, "medo" je medeni.. sad si definitivno spremna haha
    tala, pa ti imaš trbuh veličine bundave koju držiš  ... moj trbuh je puuuno veći.

13. Listopad 2016. 23:57

Tala super izgledas, samo trbuh imas ostalo nista. Ti ces iz rodilista vec kuci kakva si bila prije.
    Minnie ja ga brisem s tetricom makar bas sam danas rekla da cu mu pocet stavljat bavarincek jel se sav zaprlja.
    Inace ja ostala skroz bez mlijeka 😞😞😞

Babyphone dobili za poklon Motorolin i super je. Nema ekran ali prati temp u sobi i mozes pustati uspavanke i pricati s bebom.

Sanjac i Ivek neka krene, petak je dobar dan da mozete u pon vec kuci! 😜

Cure koje su narucivala konzum online, jel narucujete i voce/povrce, nareske i takve stvari? U kakvom to stanju dodje? Ja sam zasad jednom zbog chicco ulozaka al sam uzimala samo ove suhe stvari tipa ulje, kekse itd.

Neznalica
    14. Listopad 2016. 00:37

Angel2709 što se tiče naručivanja iz Konzuma on line (Klik.hr), meni dobra stvar. Ti uzmeš što hoćeš i još donesu/unesu u stan. Bez problema naruči voće i povrće, nareske,  dobit ćeš bolje nego što možeš naći u trgovini nekad. Iskreno kad dobijemo kupon od 20% za jednu kupovinu preko neta jedva čekamo da iskoristimo i baš onda i uzmemo puno svježih namjernica pošto ćeš dobiti najsvježije moguće (ne žele loša iskustva niti komentare na ovaj način kupovine). Ja imam samo dobra iskustva, pa ti sad probaj.

• Sony2244
    14. Listopad 2016. 00:58

Wmf curke, koliko znam tj.ovo šta sam i ja guglala ,u Lesnine ga imaju .. Ili preko neta naručit.  Nije jer ga ja imam pa eto kao da padneš u nesvist, ali baš je dobar. Da ne kažem da mi je par puta i poklopac (stakleni) pa' na pod.. NIŠTA. Imaju vrh stvari. Jednog dana kad si prijuštimo renoviranje stana i kuhinje , pokušat ću unositi mic po mic njihove stvari samo.Jos je posudje relativno okej, ali set besteka ili neke specijalne tave, o noževima niti neću pričat (mi imamo neke koje smo nadoplatili 80€ uz godinu dana skupljanja nekih kupona uz to) , a i to nisu neki leezi,već njihova možda srednja klasa. .. Onda se vidi da su malo papreni (ali s razlogom) ..

Ugl.ja sutra imam frizera , i baš sam sretna .. Malo ove vrhove sisati i neke pramenove stavit, čisto malo eto da se osjećam bolje. I ako dočekamo subotu 2in1 imam i pedikuru.  Sad me puklo nešto na kraju, kako vidim da mlaja neće još pa ajde da iskoristim posljednje trzaje za sebe, jer kad ću sljedeći put imati vrimena. 

I sinoć je bilo gaaadno kod mene,  leđa, stomak, učestalo u wc ,kao proljev.. mislila sam ako neće sinoć, oce danas..ali i dalje sam tu ...očito me ona dobro zajeb**a.. sad čekam,  i dok čekam spavam i još malo uživam u tetosenju od strane mm. 😁

PS. Danas sam u Müllera kupila od alnature  (pre) ad.mlijeko čisto eto ajde da imam u kući jednu za sos. Bočicu nisam jer su imali samo plastične,  a meni je ta plastika odbojna poprilično.  Babica nam je pričala da je ovo sa naznakom 'pre' za one žene koje žele isključivo dojiti, ali u tim danima nisu ili u mogućnosti jer mlijeko još nije došlo, ili je bebi malo . Pa eto... i to smo riješili da Klara ne ostane gladna , ako ne bude sve idealno odma. 😄😃

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

tala
    14. Listopad 2016. 01:24

ja obozavam taj konzum klik. stvarno su se potrudili oko cijelog projekta. par sam puta ovo ljeto dobivala i pokloncice uz kupnju. prvo sam mislila da su mi nesto tuđe ubacili, a ono neki radler, cider...nemam pojma jer ne pijem nista od toga : ))) 
    i sad cu napraviti narudzbu jer ovih 30 kuna kupona pokrije postarinu, a sve ti fino donesu kuci. mislila sam uzeti ledo cokoladnu sladolednu tortu jer mi je to uvijek dobro imati ako netko naleti, a jako je fina i isprobati novi ledo zu-zu, lisnato sa sezamom za nabrzinu ubaciti u pecnicu. 
    i imaju finih delikatesa kakvih nemaju u nasem konzumu, pa mi se isplati.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

koala988
    14. Listopad 2016. 01:32

angel uh, sad vidim da nisam jedina neispavana. Evo i sada lezi na meni jer se jedva umirila od grcica.
    Sto se tice sirokog povijanja mi povijamo sa tetrom i svedskom do prvog pregleda kod pedijatra.
    Sheena mi uzimamo i espumisan kapi i bìo gaia i ne znam sta bi ti rekla. Mozda bi bilo jos gore da ne uzimamo. Zbog dojenja moramo uzimati i d3. Meni se cini da taj d3 uzrokuje jos vece grceve. 
    Tala bas si zgodna trudnica.
    Ja sam u trudnoci dobila okruglih 20kg. Uspila sam se rijesiti 13 a 7 je jos ostalo.
    Cure, drzim fige da vam krene i da bude brzo i bezbolno. Ima vas dosta sada. 
    Ja sam imala srecu sta sam se otvorila 6cm bez trudova pa je ostalo islo jako brzo kad je krenulo.

Frabe
    14. Listopad 2016. 06:23

Jutro!
    Konzum klik super bude i voce i povrce.Cak i zaledjenje proizvode uzmen i opcenito mi je prakticno u njih tako narucit.

Jel koja isla rodit nocas? Jesu bebe spavale mirno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.