hahah, preporucujem ne gledati... a ni nakon poroda neko vrijeme...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala i meni su usmine natecene i povecane, ali ja pijem caj od lista maline pa nisam kompetentna reci da li je to razlog. Iako, ako me pamcenje dobro sluzi, takvu sam ju zatekla i preko ljeta, jednom, kad sam se usudila pogledati Dvaput mi je u ovih 9 mjeseci bilo sasvim dovoljno!
sanjac, "medo" je medeni.. sad si definitivno spremna haha
tala, pa ti imaš trbuh veličine bundave koju držiš ... moj trbuh je puuuno veći.
Tala super izgledas, samo trbuh imas ostalo nista. Ti ces iz rodilista vec kuci kakva si bila prije.
Minnie ja ga brisem s tetricom makar bas sam danas rekla da cu mu pocet stavljat bavarincek jel se sav zaprlja.
Inace ja ostala skroz bez mlijeka 😞😞😞
Babyphone dobili za poklon Motorolin i super je. Nema ekran ali prati temp u sobi i mozes pustati uspavanke i pricati s bebom.
Sanjac i Ivek neka krene, petak je dobar dan da mozete u pon vec kuci! 😜
Cure koje su narucivala konzum online, jel narucujete i voce/povrce, nareske i takve stvari? U kakvom to stanju dodje? Ja sam zasad jednom zbog chicco ulozaka al sam uzimala samo ove suhe stvari tipa ulje, kekse itd.
Angel2709 što se tiče naručivanja iz Konzuma on line (Klik.hr), meni dobra stvar. Ti uzmeš što hoćeš i još donesu/unesu u stan. Bez problema naruči voće i povrće, nareske, dobit ćeš bolje nego što možeš naći u trgovini nekad. Iskreno kad dobijemo kupon od 20% za jednu kupovinu preko neta jedva čekamo da iskoristimo i baš onda i uzmemo puno svježih namjernica pošto ćeš dobiti najsvježije moguće (ne žele loša iskustva niti komentare na ovaj način kupovine). Ja imam samo dobra iskustva, pa ti sad probaj.
Wmf curke, koliko znam tj.ovo šta sam i ja guglala ,u Lesnine ga imaju .. Ili preko neta naručit. Nije jer ga ja imam pa eto kao da padneš u nesvist, ali baš je dobar. Da ne kažem da mi je par puta i poklopac (stakleni) pa' na pod.. NIŠTA. Imaju vrh stvari. Jednog dana kad si prijuštimo renoviranje stana i kuhinje , pokušat ću unositi mic po mic njihove stvari samo.Jos je posudje relativno okej, ali set besteka ili neke specijalne tave, o noževima niti neću pričat (mi imamo neke koje smo nadoplatili 80€ uz godinu dana skupljanja nekih kupona uz to) , a i to nisu neki leezi,već njihova možda srednja klasa. .. Onda se vidi da su malo papreni (ali s razlogom) ..
Ugl.ja sutra imam frizera , i baš sam sretna .. Malo ove vrhove sisati i neke pramenove stavit, čisto malo eto da se osjećam bolje. I ako dočekamo subotu 2in1 imam i pedikuru. Sad me puklo nešto na kraju, kako vidim da mlaja neće još pa ajde da iskoristim posljednje trzaje za sebe, jer kad ću sljedeći put imati vrimena.
I sinoć je bilo gaaadno kod mene, leđa, stomak, učestalo u wc ,kao proljev.. mislila sam ako neće sinoć, oce danas..ali i dalje sam tu ...očito me ona dobro zajeb**a.. sad čekam, i dok čekam spavam i još malo uživam u tetosenju od strane mm. 😁
PS. Danas sam u Müllera kupila od alnature (pre) ad.mlijeko čisto eto ajde da imam u kući jednu za sos. Bočicu nisam jer su imali samo plastične, a meni je ta plastika odbojna poprilično. Babica nam je pričala da je ovo sa naznakom 'pre' za one žene koje žele isključivo dojiti, ali u tim danima nisu ili u mogućnosti jer mlijeko još nije došlo, ili je bebi malo . Pa eto... i to smo riješili da Klara ne ostane gladna , ako ne bude sve idealno odma. 😄😃
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
ja obozavam taj konzum klik. stvarno su se potrudili oko cijelog projekta. par sam puta ovo ljeto dobivala i pokloncice uz kupnju. prvo sam mislila da su mi nesto tuđe ubacili, a ono neki radler, cider...nemam pojma jer ne pijem nista od toga : )))
i sad cu napraviti narudzbu jer ovih 30 kuna kupona pokrije postarinu, a sve ti fino donesu kuci. mislila sam uzeti ledo cokoladnu sladolednu tortu jer mi je to uvijek dobro imati ako netko naleti, a jako je fina i isprobati novi ledo zu-zu, lisnato sa sezamom za nabrzinu ubaciti u pecnicu.
i imaju finih delikatesa kakvih nemaju u nasem konzumu, pa mi se isplati.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
angel uh, sad vidim da nisam jedina neispavana. Evo i sada lezi na meni jer se jedva umirila od grcica.
Sto se tice sirokog povijanja mi povijamo sa tetrom i svedskom do prvog pregleda kod pedijatra.
Sheena mi uzimamo i espumisan kapi i bìo gaia i ne znam sta bi ti rekla. Mozda bi bilo jos gore da ne uzimamo. Zbog dojenja moramo uzimati i d3. Meni se cini da taj d3 uzrokuje jos vece grceve.
Tala bas si zgodna trudnica.
Ja sam u trudnoci dobila okruglih 20kg. Uspila sam se rijesiti 13 a 7 je jos ostalo.
Cure, drzim fige da vam krene i da bude brzo i bezbolno. Ima vas dosta sada.
Ja sam imala srecu sta sam se otvorila 6cm bez trudova pa je ostalo islo jako brzo kad je krenulo.
Jutro!
Konzum klik super bude i voce i povrce.Cak i zaledjenje proizvode uzmen i opcenito mi je prakticno u njih tako narucit.
Jel koja isla rodit nocas? Jesu bebe spavale mirno?
Sortiraj odgovore
Najstariji