Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    13. Listopad 2016. 20:26

Tala ajme zeno kak ti imas lijepu kosu 💕💕
    Lijepe su ti fotkice, bas si fit trudnicica. 😊😊

Jado
    13. Listopad 2016. 20:37

Ajme Tala sto si zgodnaaaa!! Ma gdje si se ti udebljala? Bas si fit maca! I Cvita naravno 😍

Hubica01

Tala, baš si lijepa trudnica :))  baš si fit! Koliko si se ono udebljala? minimum ha? :))  
    Sanjac, jel to hm medo odjelce?? Ja bih toooo :)

Jado

Sanjac bas je fora odjelce! Kao pravi mali medic ❤

Frabe
    13. Listopad 2016. 20:39

Tala koliko si ti kila dobila?
    Meni izgledas mrsavo a onda mogu mislit na sta ja licin drugima jer znan da si rekla da si vise od mene..

Frabe
    13. Listopad 2016. 20:41

E nisan prijavila da mi je sestra tocno provjerila i jutros san na pregledu bila otvorena 3 cm a cili dan ne staju trudovi al nisu ritmicni pa me bas zanima kakvo ce stanje bit ujutro.

ivek2207
    13. Listopad 2016. 20:43

varatih se iz dučana i šetnje,mislim si da će se nešto pokrenuti ako se i ja pokrenem.
    za sad još uvijek u komadu,sutra idem na pregled u bolnicu pa ću vidjet,nadam se da sam se bar malo još otvorila od svih tih bolova.
    Neznam stvarno šta još čeka,dobio je i vreču jučer zimsku za ić doma,sve je spremno,ljudi samo zovu jel kaj bude a on štrajka unutra,i tak se rita danas ko da protestira,ne idem još,ne idem još...

Tala super da staneš još u haljinicu u koju si stala na početku trudnoće.Ja si tak nekaj nemrem priuštiti,+14 kg je na leđima, doduše većina je u trbuhu a ostalo se nekak rasporedilo jednako da ipak ne mogu stati u većinu stvarčica.Jedino u tajce sve stanem,od gornjih djelova nosim muževe hoodice za po doma, široko i udobno.

sanjac
    13. Listopad 2016. 20:45

Hubica da, odjelce je iz hm-a. Imas u 3 boje, ovoj tamnosmedoj, bijeloj i svijetlosmedoj boji. 😊

Frabe jos bus nam ti prva rodila 😊

tala
    13. Listopad 2016. 20:49

hvala cure, ali vaga pokazuje +12. dobila sam trbuh, bokove, guzu...palacinkice su dosle na naplatu, hahaha... neka su... skidat cemo dojenjem i trckaranjem za klincima...

frabe, sto ti svaki dan rade vag. pregled? mozda te tako i otvaraju, ha? 

je li istina da se bebe prije poroda smire? ja sam to negdje procitala i kako je cvita bila jako mirna, mm kaze, ajmo se mi slikati da imamo par slicica pred kraj trudnoce, kad ono...nista : ) 
    slikat cemo se mi jos tjedan-dva ( vise ne zelim ni napisati)....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    13. Listopad 2016. 20:50

Sanjac taman kad san napisala me sastavia malo jaci da moran prodisat.. i samo ponavljan "daj Boze da se otvaran"..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.