Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    13. Listopad 2016. 17:24

Sanjac, Ivek kako vas dvije, ima li pomaka novih? 
    Sad nam je izgleda malo zatisje pred buru! Hehehe

Frabe
    13. Listopad 2016. 17:24

A meni su danas cili dan bolni grcevi ka da iman one dane i bas kad pojaca taj grc i stisne se cili drob ide na 50.Nije to ne znan kakva bol al je nelagodna i cili dan traje.

Hubica01
    13. Listopad 2016. 18:31

Antartika i Tina, mene isto stalno nešto boli..i kad se krećem i kad se ne krećem..evo svaki dan u ovo vrijeme ležim i ne mrdam nikam haha a imam i ja te kontrakcije povremeno...a o okretanju da ne govorim, nekad stvarno mislim da će samo ispast van..sad me čak počeo i onak boljeti kada udari.. tak da se madam očito sprema :)))

JaZmajac, bilo je vrijeme da se nešto pokrene... ja bi te majstore bacila kroz balkon ..čudi me da još nisu dobili jačmence.. :) 

Ivek, Sanjac jeste još 2 u 1? ili :)

sanjac
    13. Listopad 2016. 19:04

Ivcy, Hubica ja sam jos 2u1. Cijeli dan imam kontrakcije i lagane bolove u ledima. Ne preostaje mi nis nego cekat. 😊

Medo odijelo smo kupili, stigao nam je drzac za mobile. Sutra mm mora na postu otic to pokupiti jer nismo bili doma popodne. Znaci krevetic bu joj skroz slozen, medu odijelce ima, sad moze van. 😊😊

Jado
    13. Listopad 2016. 19:12

Hubice joooj jednog rijesis drugi nesto za......hm da ne dovrsim!
    Ne ide to tako lako. No sve bi super duper bilo da nam se ne zuriiiiiii. Pa uzas! Sad tipa zbog jednog koji kasni ne mozes dovrsiti keramiku u kupaonici, shodno tome niti sanitarije staviti, niti vrata! Sto odgadja krecenje! Tako to ide sve

Sad osim lonaca sjetim se da nit nemam baby monitor aaaaaa....totalno sam zab na to. Nije mi hitan ali da narucim mozda online pa kad dodje.....mislim da mi je minnie? dala link za onu security kameru koja je super ali ne da mi se nosati sa sobom mobitel stalno 😖
    Bas bi neku sa monitorcicem jednostavnim da ga okacim na sebe i super

Jado
    13. Listopad 2016. 19:12

Sanjac koje ste odjelce kupili?

sanjac
    13. Listopad 2016. 19:29

Ovo smo kupili, ima uheka i repic 

Mlade mame s cim vi pokrivate bebace? Da li koristite poplune/dekice ili su u vrecama za spavanje?

13. Listopad 2016. 20:07

Mi se za sada pokrivamo onom toplom mekanom dekicom.
    Imamo dvije vrece za spavanje, al su mu obje ogromne pa ih ne koristimo jos.
    Imamo i poplun, al dekica je zgodnija jer je mala pa je omotam oko njega da mu ne moze nikako ni blizu glave.

Ivchy ja koliko se sjecam su oko 90-100 bili jacine. Al ctg mi je bio iza glave pa nisam bas dobro vidjela. 
    Znam da je doktor komentirao kako su mi dovoljno jaki ali da prekratko traju i da se zato sporo otvaram. Izgledali su onako kao uska brda, dok su ovi na dripu bili puno duzi i ucestaliji.

Ivcy1306
    13. Listopad 2016. 20:14

Angel, meni su ovaj put bili tako kao brda al ne dugi, zacudila sam se da su me uopce pustili kuci, naravno i dalje uz mirovanje. Usli dns u 37.tjedan, pa da izguramo jos malo barem.

tala
    13. Listopad 2016. 20:21

joj, presladak je. meni je necakinja dala dva medo kombinezona, pa nisam kupovala, ali tvoj mi je bolji jer ima zip, a nasi imaju gumbice. 

a, ovo sam ja i moje bundevice : )))

i jedan update, nakon prvog uzv i sada... treca slika ce biti s bebacicom : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.