Hubica na zalost ne smijem nista drugo piti zbog dojenja.
Ja imam mobil ali ga nisam stavila na krevetic jos jer je on mali, imam i jedan projektor koji svira a na pafonu onda svjetle neke zivotinjice i sve se to nesto pomera. Super je ali cu to sve namjestiti kad on bude malo veci pa da gleda u to. Dobili smo prije neki dan medu koji svira i svjetli zvjezdice, mogu vam reci da mi se bas svidja, po noci mu upalim to da ga uspava.
Tala, varivo je bilo prefinoo.. želudac mi se preporodio... :)
Diddy, i Ivek pa ja ne kužim te ljude fakat... -.-
Croatina, tnx na info iz prve ruke... drago mi je da ti je došlo mlijeko i da lijepo papate i spavate... jel ti svekrva već došla na vrata? :) znači medicinske sestre su i dalje grozne uhhh -.-
ivek, ja sam dobila nekakve mrlje ispod očiju..neka pigmentacija čudna..čitala sam da će i to nestati nakon poroda...bile su izraženije po ljeti...al dlake su ostale iste -.-
Mimmica, žao mi je što to proživljavaš..nadam se da će ti uskoro biti bolje da možeš na miru uživati sa svojim bebačem :)
Ivcy, jadna ti se napati s tim odlascima u bolnicu... odmori sada..
Sunny jedino mozes popiti 1000 mg lupoceta 4x dnevno.
Mimica jako mi je zao da ti se to iskompliciralo. Jel te boli jako? Jel se zna uzrok tome?
Croatina super za mlijeko i da je Leo dobar.
Sanjac i ja imala isto osjecaj kao ti, u cet na pregledu bila skroz zatvorena, petak poceli trudovi.
Nemojte se bojati boli, to zaboravis za dva dana, ali ako cete morat na drip toplo preporucam da trazite epiduralnu. Meni su moji trudovi bili bolni ali podnosljivi, no kad je drip krenuo bez epiduralne je koma, tim vise sto su toliko ucestali i dugo traju da ne stignes ni predahnut izmedju.
Ivek ja sam isto potamnila, i to dodatno sad nakon poroda. Inace sam pepeljasta sa svijetlim obrvama. Bila na pramenovima pred malo vise od mjesec dana, jutros bas gledam kako koma izgleda jer mi je korijen tamniji nego inace i ful se vidi da su mi malo izrasli.
Ja sam sad 35+5.
Nista posebno mi nisu rekli, tj rekla mi je dr.antonija (odlicna doktorica, meni najdraza do sada) da mirujem jos par dana a onda cu se moci vratit normalnom zivotu ali ne pretjerivati!
Danas jos radila zadnje testove senzibilizacije! To je uglavnom to!
Sljedeci utorak opet cekanje i iscekivanje, ali bar cu vidjet ovog svog guzonju nakon mjesec i nesto pa se i veselim!
Srecom moj muz rijesava drustveno politicka pitanja vezana uz posjete 😀
Svima je rekao da sam ja jako lose i da ne mogu doci (naravno da je to puno preuvelicano).
Za sad bili samo roditelji i braca i sestre i meni to skroz odgovara. Uopce mi se ni ne presvlacit iz pidzame iskreno, a i taman smo se svi mali prilagodili, psima je trebalo nekoliko dana da ne pokusavaju svako malo njusit malog i da nauce ignorirat kad place. Sad jos samo treba vidjeti kako ce reagirati kad pocnu ljudi se vrtiti oko malca.
Najvise me fascinira sta se ono javljaju ljudi koje nisi ni cuo ni vidio godinu dana i sad bi oni dosli. Malo sutra, imam prioritete i ljude koji su mi bliski i na kraju zelim da dodju i da se vidimo.
Ivek sad se i meni jedu medenjaci, ali ne smijem vise, dosta je bilo zvakanja slatkog.
Bila sam spinalna da..
Natjerala sam muža da mi ih dovede u nedjelju u bolnicu da mi ne dolaze doma jer sam znala da ću na ponedjeljak doma...došla bi ona ahahah vjerojatno još jučer xD
Zove sveki stalno kaj mali radi ovo ono.. :D
Imala sam opet grčeve nakon što sam rodila..baš jučer kad sam doma došla...joj koma..moram pazit da ne jedem masno i da sam na toj zucnoj dijeti dok mali ne ojača malo da može bez mene ukoliko idem na operaciju..
Cin uspijes ajde na operaciju al vjerojatno malo duze ces cekat s obzirom na carski..
Ako si pisala o spinalu ja nisan zapamtila pa aj kad ti se bude dalo dojmove,jel ruzan osjecaj da si priseban a rezu? Posli dolazenje osjeta?
Mimmica,a od cega tako? Ne mogu si ni zamisliti sto prozivljavas... ja stalno samo imam zelju prvenstveno da beba bude zdrava, onda ja jer trebam svojoj bebici...
Ivek, jedino malo promjena glede pigmentacije, odnosno par mrljica po licu, po vratu neki tamni (ne znam kako nazvati) sitni madezi, a tako i po dojkama, koje su mi jako potamnile i postale mrljaste...
Sto te tice tih laznih kontrakcija, puno vas spominje zatezanje trbuha...koliko vremenski to traje? Pokusavam odgonetnuti da li ja to znam prepoznati...meni se nekad zna trbuh zategnuti,stvrdnuti u spicu...i to bude jednom na par sekundi,minutu i to je to...mislila sam de se on tako namjesti, kako je netko napisao naguzi,u spicu...
Cure ja prijavljujem nekakav smedi iscjedak. Taman sjeli u restacu za stol i ode ja na toalet oprat ruke i nesto mi se iscjedi u gace. Vidim smede je. Brzo pojeli, i sad doma.
Neznam jel cep sluzni il sta, zdjelica jedino boli i imam osjecaj da cu mengu dobit. tjera na veliku nuzdu svakih 5 min a nemam kaj.
Neznam dal to mogu uzet kao znak za nesto ili nista...
ivek, meni se cini da je krenulo : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji