Čitam ctg...ajme muke po ctgu ahahah..kad sam rodila baš mi je bilo milo kad znam da me vise neće kopcat na to sranje..sat vremena blejanja u prazno na neudobnom krevetu, uvijek s istim ishodom, nema trudova, dijete dobro hahah..mislim i hvala bogu da je tak :D
Joj da samo znate kak sam se tresla u sali od straha...
Ali sve u svemu, jedno prepozitivno iskustvo je ovaj carski bio..drugi dan navečer sam hodala ko curica...dok cimerica koju je druga doktorica operirala isti dan, još jučer je hodala zgrbljena sirota..
Sve pohvale za dr. Maju Pavletic :) žena zna svoj posao zbilja
e da još htjedoh pitati,jeste li imale kakvih promjena kroz trudnoću što se kože,kose ili noktiju tiče,osim možda što su jači ili gušća kosa.
Ja sam prije imala pramenove a i prirodna sam neka tamnija plavuša,onako možda malo pepeljasta,u trudnoći se nisam farbala ni obnavljala ,taman mj dana prije nego sam saznala za trudnoću sam napravila pramenove u svojoj prirodnoj boji pa mi se stopilo sad kako je to izraslo.
I isto obrve su mi bile tako svijetle da ih nisi mogao vidjeti na licu.
Al sam primjetila i mm mi veli neki dan jesam li si nacrtala obrve,ja rekoh nisam,i gledam si ih i fakat su mi tamnije nego prije,i mama mi jučer veli pa potamnila ti kosa skroz i obrve.
Jel se još kome tak promijenio pigment.
Još sam primjetila da mi dlake na nogama sporije rastu i tak su tanke da ih jedva vidim,i to rastu do pola lista,od gornje polovice nema ništa.
Čudo šta ti hormoni rade.
Diddy ne mogu vjerovati da su ti rekli da ce doci bez obzira na sve. Kakav bezobrazluk. Ja idem u babine kad prođe 40 dana. Ipak mislim da se mama treba oporavit, a pogotovo u zimsko vrijeme kad su prehlade, pa nece valjda bolesni doci vidjeti dijete.
Bok cure! Nije me dugo bilo... čestitam novim mamicama, uživajte kraj svojih smotuljaka!!
Meni je trudnoća bila idilična, c.r. također,ali do 14. dana nakon operacije.. tad je krenilo nizbdro i evo 7 tjedana nakon još pijem antibiotike, hodala ginekolozima, inim dr.,crp povišen, jaka bol dole lijevo, tek prije 10 dana na privat uzv abdomena mi kirurg nađe upalu potkožnog tkiva oko reza, što se izvana ne vidi jer je rez praktički nevidljiv, tako lijepo izvana izgleda..borim se i nadam boljem
Diddy,kužim te nedavno sam pisala o tome kakve ja imam.
Al nema šanse,od tad kaj su me izmaltretirali i dalje zovu,ja se više nikom ne javljam na telefon,svi znaju kada su kod nas dobrodošli,ja više govorila ne budem pa taman nikoga više ne vidla.
Sad da brinem da prostite o tuđim gu..,a najvažniju ulogu i to sad na početku kad je najvažnije da zapostavim da ljudi slave i goste se kod mene doma a do sad me ni za rođendan nisu zvali. E pa ne može.
E i još jedna info, meni izuzetno važna..da sam barem prije mislila na to..
Bradavice koje su svjetlije, tj žene svjetlije puti imaju osjetljivije bradavice..ja kak nisam se mogla prvih 24 h okretat, navlacili su mi bradavicu u stranu, Mali dobro vukao i ostetile su se...boljele za podivljat, kraste sam imala..užas..
Dragi mi je kupio medelinu neku mast, apsolutno ne valja..i dođe frendica i donese mi topfer kremu za njegu bradavica...
Ajme neka joj je vječna hvala i slava ahahaha..spasila me..
Toplo preporučam Topfer kremu za njegu bradavica..u par mazanja su se oporavile s tim da je meni bio na cici cijelo vrijeme, dakle nisam pustila dva dana da se dobiju..potpuno je sigurna za dijete, može sisat odmah iza mazanja
Pozz cure
Evo i mene s pregleda napokon od pola 9 jutros, ukocila sam se.
Otvorena i dalje 1prst, ctg ocitavao nekakve trudove ali ja nisam osjetila ama bas nista..
Sljedeci utorak imam vadit briseve na neke opasne bakterije (nemam pojma koje) , uzv, ctg i pregled..pa necu zavrsit do ponoci!
Vidim sve smo manje vise opet u strci, poredat cemo se opet jedna za drugom hehehe
Sto se mene tice, tesko da cemo docekati termin ali nadamo se sto blizem!
Ivcy tesko mi je bez tickera ali sto nisi ti vec u terminu uskoro? Oko 36tj?
Vidim imamo isto "pozitivno" iskustvo sa pregleda
Samo ja cekala od 8.20 :/
Hrvatina jesi ti na kraju spinal bila ili opca?
Ko je bia u spinalu,jel strasno?
Ivek i meni se prorijedile dlake, netrebam noge depilirati po 2 mjeseca😉, neka tako i ostane. Za boju kose nisam ništa primjetila
Croatina odlično da ste doma, odmah ste bolje volje i sve dolazi na mjesto... baš sam se nasmijala na ovu grešku za patronažnu, sve gledam i nije mi jasno sto piše😂.
Ivcy jel miruješ pošto si otvorena? Što su ti rekli za to?
Mimica baš mi je žao što proživljavaš sve to... što sad čekaš da vidiš dali će se situacija popraviti od antibiotika?sad ne dojiš kad piješ antibiotike?
Sortiraj odgovore
Najstariji