Angel i Frabe hvala vam, onda cu izeti 1000 mg.
Crna super sto ste dosli kuci, brzo se oporavi i uzivaj sa bebicom sada :)
Ivek prijavljujem iste simptome kao i ti. Imam neku sukrvicu u iscjetku i bolove kao pred mengu. Mogle bi mi zajedno u radaonu. 😁😁
Tala i JaZmajac, sanjala sam da smo pisale po forumu kako je krenulo i da smo sve tri rodile
Oho, znaci krenulo je, sanjac i ivek sretno!
Jutro svima, još sam u komadu,odspavala nešto, kasnije je bilo samo bolova ali sad ujutro na wcu baš mi je ispao kompletan sluzni čep. Mislila sam da neću znati kakav je al to je tak izašlo da ne možete fulati. Odjednom pun papir kad sam se obrisala. Odmah je uslijedilo malo grčenja trbuha i to je za sad to. Vidjet ćemo kroz dan, baš sporo to sve ide, jučer kak mi je to počelo ja isto mislila eh do jutra sam ja gotova. Figu, vidjet ćemo kako će danas.samo još taj pritisak kao da ću mengu dobit ali puno jači nego inače a opet nisu sigurno pravi trudovi, vjerojatno kroz vrijeme će biti.
Sanjac jeej za simptome, a tebi još i termin danas,bilo bi super, ajmo mi skupa pa da to zgotovimo da mogu i druge.😁
Crna eto vas doma, furaj po svom,odmah je bolje. Sad nesmetano uživaj u sineku.
Jutro..
Moj misek spava kraj mene u krevetu 💙 a ja pijem kavu i citam vas.
Ivek, sanjac, sreeeetno vam, drzim dige da cim bezbolnije prođe!! 😘
Sunnyday da, 1000mg, meni je mama farmaceut i stalno mi govori da jedan lekadol od 500mg kao ni jedan, da moras dva uzeti. I u bolnici su nam davali po dva one dane nakon poroda.
JaZmajac jesi sretna kaj si se rijesila vv ha? 😆 jesi se pocastila s necim slatkim haha? E jesu i tebi rekli da moras doci jos na kontrolu 2mj nakon poroda? Meni je vec skoro 1mj prosao, a ne znam ici to il ne..komplicirano mi je jako zbog bebe, a pretpostavljam da ce me doktorica to traziti na prvom pregledu (jer pise na otpusnom pismu).
jutro!!!
luckyme, to obicno znaci da ne cemo jos mjesec dana! : ))))))
ali, ja sam za. idemo!
ivek i sanjac, sad cete vas dvije to rijesiti! saljem vibrice da krene i bude brzo!
crna, uzivajte! doma je najbolje : )
didy, gdje stanu tvoji deckici? meni je cijela koza popucala. uzasno me pece. mackam se, ali nista ne pomaze.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro!
Ajmo sanjac i Crna sad ce to sve polako. A da traje ali samo neka je prirodno krenulo i da krace veliko finale traje.
Haha luckyme super san! Sto se mene tice moze ☺
Sheena uuufff da sretna! 😆 i da ici cu na ogtt kad ulovim vremena ali tu kod mene u dz ne na vv. Moram si to provjeriti jer je meni taj srednji bio dost los pa se ne bi zezala ako se ne vrati u normalu. Isto ne znam kako cu sa malom bebom....a moram izic skoro pa na 3 sata ispadne! Bzvz. Idi gdje ti je blize. Na vv nemas sta ici
Jutro trudnice, buduće mamice i mamice.
Nema me jedan dan i imam cca 10 stranica za čitati. Sve sam vas pročitala i "vidim" da će biti novih mamica..juhuuu
Ovi snovi da vas par ide u isto vrijeme, su super... još da ste sve boks do boksa...ahahah
Jučer išla vaditi krv za štitnjaču i TSH mi je 2,06, a prije 5 tjedana je bio 2,12 tak da je bolje,a pijem istu dozu. Sad sam poslala doktoru mail pa čekam njegov odgovor.
Nisam sigurna hoću li još ići ili sam gotova do iza poroda.
Bila sam jučer na tt na sv.duhu.. prvo predavanje je držao dr. Matija Prka. On je to dosta staloženo, smireno ispričao (njemu je, kad se svega i svačeg nagledao), dogovarao je na pitanja i malo nam pričao o nekim statistikama poroda na sv.duhu. U četvrtak je novo predavanje, ali dolazi netko drugi mislim da je rekao da dolazi pedijatar. Budem vidjela.
Držite se curke.
Sortiraj odgovore
Najstariji