Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    11. Listopad 2016. 11:54

Ivek meni se sve cini da ces ti prije mene u radaonu. Ja uopce nisam otvorena, ti se bar malo hehe 😊
    Jedino kaj me predvecer ulove ti lazni trudovi koji prestanu kad odem spavat.

Hubica u jednom danu mi se sve pomijesa. Nekad imam osjecaj da je mm svjesniji da cu uskoro roditi nego ja. U jednom trenutku razmisljam kak bum uskoro u rukama drzala svoje dijete, pa me ulovi panika kak bum uopce rodila, pa onda jedvs cekam da odem u bolnicu, pa razmisljam kak ce uopce izgledat pa onda kak nebum jos dugo rodila.. i tak stalno mi se nes mota po glavi 😊😊 pa govorim muzu kak cu uopce znat da su pravi trudovi, a ne lazni. Heheh 😂😂

• luckyme
    11. Listopad 2016. 12:01

Frabe, cestitam  Da li ti govore stogod o eventualnom porodu?
    Curke koliko sam citala spominjale ste lazne kontrakcije, kako ih osjecate, koliko cesto, da li te kontrakcije bole, da li se osjecaju u trbuhu? Tesko mi je prepoznati da li ih imam...

• luckyme
    11. Listopad 2016. 12:07

Sanjac,kako osjetis te lazne trudove? A sto se tice razmisljanja tako se i ja osjecam...nekad jedva cekam,nekad panika oko poroda i brige djeteta...nikad nisam pelenu premotala pa kako cu ja to,dojenje...ne mogu zamisliti da ce bebica za cas biti sa mnom...nekad kao da nisam svjesna...pa porod, da li ce biti sve ok, da li cu prepoznati pocetak... 
    Na tecaju su nam rekli da je to sve normalno cak.i ako sanjamo da smo rodile male mice 

Frabe
    11. Listopad 2016. 12:10

Lucky kad naprave uzv ce valjda rec a ja sve vise mislin da nije pozeljno sitnu bebu izlagat dripu.Ne znan,mozda zvucin paranoicno al to mi pari mrcvarenje a opet oli me ko pita ako oni odluce indukciju! 

Ja iman trudice te i cak ih bude vise u nekim razmacima al mucim.. 😂 Nema mi panike kad sam ovde a nisu oni aktivni sta otvaraju bas bas pa ako ovi ucinu prst dva vise super.Mene ledjni bole jer me bas stegne u ledja i kukove a ovi naprid ko da mi raste pritisak u donjem dijelu i napinje se pa popusti ..

ivek2207
    11. Listopad 2016. 12:19

Hubica je dobra mi je ta. Ma bila mi je ok i Lana zlodi Hršak koja mi je bila 3 puta do sada, al ova mi je nekak sjela odmah,onak nisam se osječala uštogljeno i neugodno,nego baš opušteno kad sam ušla unutra, ma čim ti osoba na prvi pogled sjedne tak mi je bilo. I kad me pregledala vaginalno niš me nije boljelo,a prošli put me tak zapeklo kad je druga to radila,uh.

A sve očito imamo iste misli,to je vjerojatno tak,pogotovo sad tik pred sam čin.
    mene je sad malo jače počelo prat da neću moći izdržati tu bol,do sad se nisam oko toga obazirala,sad me samo to pere koliko će boljeti . To je ona situacija, do sad sam govorila kak neću ništa tražiti od ljekova i trpiti a vjerojatno će sve živo u mene natankati da mi odgnaju bol.

Ovo poslje oko djeteta mislim si nekak budem to, netko će mi pomoć i tak ćemo polako dan po dan, samo da taj porod prođe već jednom i da bude relativno brz,koliko može biti.

sanjac
    11. Listopad 2016. 12:30

Luckyme meni se zgrci cijeli trbuh kad me ulove ti trudovi, i uopce nije ugodno. Najblize kak bi ti to opisala je kao kad sjedis negdje jako dugo, prdi ti se a ne smijes prdnut, pa te pocne rezat u crijevima. E tak mi je slicno to samo sto je jace i obavezno me onda pocnu i leda iza boljet. Najlakse mi je ako hodam.

ivek2207
    11. Listopad 2016. 12:44

možda nije za smijat al sanjac to kak si rekla sve mi suze idu. Jedem medenjake i pijem mlijeko i skoro se udavih od smijeha.

tatjana_zg
    11. Listopad 2016. 12:55

Curke tak sam i ja mislila da cu prenijet i da necu jos nakon pregleda u cetvrtak kad nisam uopce bila otvorena. U subotu navecer jos isla autom na kolace sa frendicom i u nedelju ujutro mi pukne vodenjak.
    Mislim da nas to djecica vec sad uce da ne moze kak mi hocemo nego kak oni hoce. 😂😂😂

tala
    11. Listopad 2016. 13:16

hahaha, sanjac, ja cu umrijeti od smijeha 
    moje prve laznjake je dr. vidjela na uzv i pitala me boli li, a ja nisam ni znala o cemu ona prica. cijeli trbuh bi se zgrcio i bio jako napet. ja sam mislila da se to cvita unutra guzi, hahaha. 

ivek, kako to ide...mene narucuju vec treci put cetvrtkom i uvijek je isti dr. 
    sad kad se smanji razmak između pregleda mogu dopasti kod bilokoga?

ps. ja bih radije ivekine medenjake, nego varivo : ))) ali hubica nam jede zdravo...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    11. Listopad 2016. 13:19

Hello curke evo i mene napokon!
    Naime od proslog utorka su poceli narucivati i danas totalni kolaps. Naravno da je doslo puno vise zena koje su do ponedj dogovorile pregled ili su zvale pa su im rekli da dodju - isto kao meni. Pa su pobrckali nakaze valjda pa su neke koje su dosle u 10.30 bile gotove u 11 a mi od 8 i prije cekamo....ma uzas bas
    Svi su se ispricavali. Ali sam iskreno bila spremna na to i nisam se pretjerano uzrujavala.....no to je proslo sada i narucena sam drugi utorak.
    Cak sam obavila uzv jer sam pitala na uzv-u da li je moguce sad da rijesim i da se ne nacukavam u Zg opet za par dana i primili me. Ajde bar nesto.
    No bitnija stvar - malecka je super, 3500 teska, dugacka, duge nogice ima hihi. Cervix skracen, omeksao, kazu sve se priprema i kako treba biti 😍😍
    Sad sam sjela na kavicu da vam natipkam par redaka i idem prema seocetu. Mislila se prosetati jos po gradu ali me ledja i prepone dakle ubijaju tako da odustajem nazalost. Idem u horizontalu.

Crocandy cekamo tebe! Nadam se da ces imati vise srece nego ja sa cekanjem. Ovo je bilo stvarno malo previse. 
    Curke kako ste mi? E da ja danas ne kuham, svekrva ce. Sutra pripremam indijski rucak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.