Jutro.
Meni se cini da je taj vrtuljak super stvar. Kupila sam ga necaku kad je bio dva mj. U Lidlu do nekih 100 kn je bio. Uglavnom kad bi se probudio usred noci nije plakao jer je pricao tim pticicama, puzevima.... kaze sogorica ne probudi je njegovo plakanje, vec to sto prica s tim vrtuljkom.
jutro!
curke, cro i jazmajac, sretno na pregledu danas!!!
imam osjecaj da se moja mala pokemonica spustila : ))) lakse se dise!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Saky hvala na cestitkama ☺
Bila nam je patronazna, dobio je 500 grama i pohvalila nas da je to super.
Ja i dalje ludim jer me bas jako boli epiziotomija, ako neko ima savjet kako da ublazim bolove i zatezanje neka mi kaze. Lupocet ne pomaze.
Pozdrav curke, sretno na pregledima svima.
Ja eto došla sa duha iz TA, bila mi druga doktorica, Berberović, bila sam na ctgu,uzvu i pogledala me vaginalno,odličan pregled,bolje nije moglo i sve je bilo gotovo u sat vremena,šok,inače dođem oko pol 9 i prije 12 ne idem doma.
Uglavnom sve je ok,ctg uredan,za jedan prst otvorena( a druga dokt mi rekla za dva),pa sad ti znaj, ipak sam mislila da sam više jer termin mi je u petak.mali je dobro,ima dosta vode i to je to. Čekamo. Idući pregled mi je za tri dana, na sam termin pa ćemo vidjet kako dalje,tako je rekla dokt.
Nadam se da to nije značilo nešto poput induciranog ili hospitalizacije ako se ne porodim do tada,to baš ne bi htjela.
Al sam duže tražila parking gore danas nego što sam unutra bila,koma.
Ja nisam mobil kupovala,niti neću,neznam,nemam neko mišljenje oko toga,nit da,nit ne. Imam s vanjske strane kindača girlandu sa zvjezicama koje mi je mama sašila kao s ovog linka:
http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/girlanda200294
i isto mi je sašila ovakav jastučić i to mu je dost po meni.
http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/jastuk200286
Baš sam našla takav materijal sivi sa sitnim točkicama kao sa slike pa mi je šivala.
Sanjac jesu i tebe gore naručili na termin da dođeš ili opet za tjedan dana od zadnjeg pregleda, s obzirom da ti je rok sutra?
Jutro cure 😊
Ja sam nekak isprekidano spavala sinoc. Boljela me glava pa mi je trebalo neko vrijeme da zaspim. Jutros sam se probudila sa jos vecom glavoboljom. Mozda ovo slinavo vrijeme utjece na to.
Pijem kavu i gledam kaj bi sve trebala napraviti doma.
Curr koje idete na preglede, sretno! 😊😊
Ivek mene su narucili u cetvrtak. Za sutra je vec bilo naruceno dosta zena pa mi je rekla sesta da je bolje da dodem kad je manja guzva.
Meni se cini da moja cura nebu tako skoro van. Bas ne zanima kaj ce mi u cet reci.
Kolko uopce cekaju da se prenese prije nego se odluce za inducirani..
Dobro jutro cure☕ ja sam dobro spavala ali je prekratko trajalo, dugo sam bila budna.. Bas je ljep tmuran dan, volim takve dane jer mi nije teško što ležim.
Ja mislim da je mobil koristan, od frendice klinci su uz njega uvijek zaspali i nije ih ona morala uspavljivati navečer.
Iskreno neznam koliko se čeka. čujem svakakve brojke,od par dana pa do deset dana. Ovisi valjda o situaciji.
Ma doktorica je to tako rekla,da je to meni tak zvučalo.
Ja se isto mislim da moj ne bude tako skoro,nemam nikakve znakove( neznam da li ih i treba biti), već sam izgubila svaku nadu da će biti prije termina. Bucka se unutra da je mami teže poslje tiskati,hehe.
Jutro curke!
Sretno na pregledima Crocandy i JaZmajec! Javite odmah kako je prošlo :)
Tala, super je što se okrenula :)) ma Cviti se sviđa u bušici, sad je zahladilo a njoj unutro toplo :)))
Ivek, super za pregled! Kad ja budem išla na taj pregled u sv.Duh, mislim da ću ići taksijem upravo zbog tog parkinga... još da se stresiram oko toga... Znači dobra je ta doktorica koja te pregledala?? Tko zna kojoj ću ja doći ...
Sanjac, i tvojoj Vikici se sviđa unutra očito :)) kakav imaš osjećaj? Jesi uzbuđena? ili su pomješani osjećaji? :) vrijeme je baš za spavanje... jučer sam popodne morala sklopiti oči jer sam bila baš nekako umorna...
Gdje nam je Ivcy? Croatina sigurno uživa s Leom :)
Sunnyday, drago mi je da bebač napreduje.. :) a žao mi je da te boli..jel možeš koju drugu tabletu popiti?
Ja budem danas za ručak radila fino varivo s mahunama :)
Punih 38 smo!
Sretno na pregledima ko ide!
Crna kako si nam danas,ocete kuci?
Croatina,ti?
Ovde sve sivo i tmurno vanka pa to bas doprinosi raspolozenju i opcoj atmosferi u sobicku mi.. Ne valja imat puno vrimena,misli se razlete i brate uvik neka brljava uleti pa poremeti pozitivne al borimo se.. ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji