Hubica, jesi ti rekla da si radila bris na nesto? Kakav je nalaz?
Cure koje su radile bris na steptokok, koliko ste cekale nalaze?
Ivek meni ovo definitivno zvuči kao početak ili kraj, kako gledaš.
Diddy što ti doktori kažu za toliki broj kontrakcija? Pretpostavljam da te i jako iscrpi toliko njih. Ja ih imam do 15 dnevno pa mi je puno...
Luckyme to su ti kontrakcije sigurno...
Ja po iscjetku opet vidim da imam gljivice ili nešto... to će mi biti 4.vaginalete u 2 mjeseca. Mislim da sam ih kroz trudnoću sigurno 10 vrsta koristila... neznam dali sam jednom otišla na kontrolu a da ih nisam dobila...😢 sigurno sam neki rekord postavila...
Ivek meni ovo definitivno zvuči kao početak ili kraj, kako gledaš.
Diddy što ti doktori kažu za toliki broj kontrakcija? Pretpostavljam da te i jako iscrpi toliko njih. Ja ih imam do 15 dnevno pa mi je puno...
Luckyme to su ti kontrakcije sigurno...
Ja po iscjetku opet vidim da imam gljivice ili nešto... to će mi biti 4.vaginalete u 2 mjeseca. Mislim da sam ih kroz trudnoću sigurno 10 vrsta koristila... neznam dali sam jednom otišla na kontrolu a da ih nisam dobila...😢 sigurno sam neki rekord postavila...
Tina ja sam imala gljivicnu infekciju tj candidu glupu i koristila canesten, tada mi je scjedak bio gust bijel obilniji, sada mi je vodenast. Na pregledu mi nista nisu rekli. Mozda tebi ne pasu te neke vaginalete pa ih se ne mozes rijesit.jesi radila briseve?
Ivcy meni su rekli da nalaz dolazi nakon 3 tj. Doktoru direkt ili za 6 dana ako dodes tamo po njega u rokfelerovu.
Cure eto me.. Od jutra pišem post al eto..malac trenutno spava na meni..koza na kozu jer je to jedini nacin da spava po danu..domeka smo,odmah bolje volje..
Bila nam patronažna jutros,prezadovoljna je mojim dojenjem i svim..čak je rekla budući da je velika beba da slobodno dam AD kada mislim da ima potrebe..on je jos dosta pod stresom zbog carskog i svega..iskreno nisam znala da moze bit pod stresom,i jedino sto mu pomaze sad sam ja..tako da je i mene smirila..noc prošla relativno dobro..nakon dernjave i pokušaja smirivanja do 1,dobio AD i spavao do 7 ujutro..mi ga budili da ide jest..
Nisam čitala sve sto se piše..hvala vam na podršci, bas mi puno to sada znaci jer me jos šusaju hormoni..
Sretno sanjac i Ivek..držim fige da vam sve krene ubrzo i super brzo i bezbolno dođu bebice..
Frabe drži se i ti..definitivno u gorem stanju nego ja a tolko pozitive..
Ivek, sretnoooooooo :))))
Ivcy, sutra mi sister ide po njega..nemam pojma za kaj je... znaš da naš ginić ne priča ništa, a ja kak sam bila ushićena oko pregleda, nisam ni pitala...
Ja imam iscjedak ali nikakve vaginalete ne koristim... ali onak je malo sluzav, ne znam ga ni opisati..
Ivchy ja sam ga dobila u petak, a dala bris u ponedjeljak. Dala sam im mail pa su mi poslali.
Tina joj znam, mene je samo na kraju hvatalo, ali nikako proci.
Hvala curke, ici cu ja direkt po njega hehe , valjda ce me to zaobic! Nadam se!
Ivcy isprobala sam valjda sve vaginalete koje postoje, tjedan dana poslje je dobro pa se opet pojave. Briseve sam radila prije 3 tjedna bilo je ok, al sad opet vidim da je iscjedak gusti, žućkasti. Meni sunti tada prije 3 tjedna uzeli briseve u bolnici i onda sam nosila dolje kod kupe. Nalaz je bio cist i rekla mi doktorica da će to odmah koristit kao za streptokok za porod jer da ga imam da bi pisalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji