Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    11. Listopad 2016. 20:26

Ivek sad vidim da je vjerojatno krenulo..sretnooooo
    Frabe ja sam uzimala epiduralnu..čekala sam je 4h na dripu i užasnim trudovima i anesteziolog je bio moj anđeo spasitelj u tom trenu..prvo daju lokalnu koja se osjeti doslovno ko injekcija kod zubara..a onda ide epiduralna koju osjetiš ali onako..ne boli nego je čudan osjećaj..točno osjetiš kako igla prolazi (u mom slučaju 5 uboda zbog "čudne kralježnice") ali stvarno nije strašno..ja sam veliki strašljivac sto se tog sveg tiče inace..

Frabe
    11. Listopad 2016. 21:11

Bravo da ste doma Crna! Vidis da odma lipse sve ide! 😊 A svakoj od nas je njena muka najteza pa nije ni moja ne znan kakva.

Nalaz za streptokok je ovde bia gotov za pet dana i ide se na higijenski po njega.

Iscjedak mi je pojacan al nista ne koristin jer nikakve simptome neman pa ga ne dozivljavan bas .

Ivcy1306
    11. Listopad 2016. 21:21

Cek tina, jesi i ti na svarci? Mozda se znamo hahaha

• luckyme
    11. Listopad 2016. 21:56

Ivek,sretno. Da li se stogod pokrenulo?

Sto se tice iscjetka,meni zadnjih dana bas onako pojacan,zuckast,gust...prije pitala ginek za njega, on kaze normalan a nikad me nije slao na bris,izuzev za taj streptokok...e sad ga ti znaj..ali prisutan inace cijelu trudnocu i sto sam vise radila i kretala se to ga je vise bilo, a sad ni to nema veze, jer se stalno pojavljuje neovisno o kretanju...

• luckyme
    11. Listopad 2016. 21:56

Ivek,sretno. Da li se stogod pokrenulo?

Sto se tice iscjetka,meni zadnjih dana bas onako pojacan,zuckast,gust...prije pitala ginek za njega, on kaze normalan a nikad me nije slao na bris,izuzev za taj streptokok...e sad ga ti znaj..ali prisutan inace cijelu trudnocu i sto sam vise radila i kretala se to ga je vise bilo, a sad ni to nema veze, jer se stalno pojavljuje neovisno o kretanju...

Diddy
    11. Listopad 2016. 22:08

Tina meni se te kontrakcije događaju zbog prevelikog opterećenja maternice. Nema tu neke velike pomoći, mirovanje i pijem Utrogestan. Bila je frka u 26tt jer sam se počela iznutra otvarat i cerviks mi se skratio, ali sad sam već u zelenom. Čak i nemoram mirovat, ali se ja više fizički ne mogu kretat. Da, užasno iscrpljuje, al bitno da su dečki ok i da napreduju, a meni nema druge nego izdržat 😉

Tina220210
    11. Listopad 2016. 22:26

Ivcy da i ja sam gore, mislim da se nismo srele, ja imam sutra kontrolu. Ja neznam za koje sam sve briseve imala uputnicu ali su mi rekli da bi na tim nalazima pisalo da imam streptokok. 
    Neznam kakav je tvoj dojam al jesi ti primjetila kako su gore sve trudnice mršave? Ja svaki put u depresiji kad ih gledam...uvijek si izgledam najdeblje😠
    Luckyme tocno je takav i moj iscjedak danas, vidjet cu sto ce mi sutra na kontroli kazati...
    Diddy isto kod mene, kriza u 26 tj, moj se cervix skratio ali nisam se otvorila. Sad je i meni teško nositi jednu bebu a mogu misliti kako je tebi...

• Antartika
    11. Listopad 2016. 23:18

Ne znam kak je vama, ali mene koža užasno svrbi, pogotovo nakon tuširanja. Ako se slučajno ne namažem uljem/kremom pokidala bh kožu. 

Od prekjučer je i meni iscjedak pojačan... 2-3 dana bude baš obilan i nakon toga bude normalan. Ne znam s čime je to povezano, ali ponekad mislim da sam se upiškila. Tješim se da je to normalno pred kraj.

Jado
    11. Listopad 2016. 23:28

Iveeeek sretno! Idem u krpe i bas bi bilo lijepo da se probudim a da se ti mazis sa bebolinjom! 💕
    Hubice vjerojatno ti je to streptokok. I ja sam ga kao cure oko 5 dana cekala. Doduse nisam se zurila po nalaz...bitno da sam ja to napravila i da dobijem prije poroda rezultat. Isla sam tek za kojih 10tak dana po nj kad mi usput bilo 😊 i to kod ginekologa hzzo ne na higijenski
    Minnie ma mozemo. Bar da se bodrimo na daljinu! I da nam kratko traje porod. Sve po skolski neka ide....uf uf to si nama zelim i svim trudnicama
    Crna bitno da ste kuci i sve ce to biti u redu!

Curke a sad vam zelim laku noc. Gibam u horizontalu iako me izmuci noc sa tim konstantnim odlascima na wc 😟 puna mi kapa dizanja i prekidanja sna!
    Laku noc mamice!! ☄🌝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.