Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    11. Listopad 2016. 13:20

Lol ne nakaze nego naLaze haha
    Sa moba tipkam a neki lik me trkao sa stolcem u kaficu ☺
    E da Tala eto narucili me za tj dana dakle 38+4

• Dony
    11. Listopad 2016. 13:25

bok curičke evo i mene...
    mi imamo danas u 18 h pregled i baš me zanima šta će mi reći jer i meni se često u toku danan trbuh zgrči i stalno imam neki pritisak dole... ali još je 19 dana do termina pa ne vjerujem da mu je vrijeme još...
    sanjac tvojoj bebici se ne ide još van, njima je lijepo unutra... oni se kupaju i uživaju...
    i ja sam od većine mamma čula da im je taj mobil bio koristan za uspavljivanje, a sad neznam nisam pametna... zato bi rađe kupila neki jeftiniji da mi ne bude žao novaca poslje...  i njihaljku još nismo kupili.. nove mamice da li ju već sad koristite? znači viper-njihaljka-ljuljačka??

• Antartika
    11. Listopad 2016. 13:39

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=924913

Evo dobrog clanka sto napravit kad dođete s bebom iz bolnice :-D

Diddy
    11. Listopad 2016. 13:47

Sanjac, zakon koji opis! Hvala ti što si me nasmijala, baš mi je to trebalo 😂

Mene te kontrakcije muče već mjesecima pa me više živciraju nego što me bole. Tješim se da još malo imam do kraja.... Po danu su ok, zgrči mi se cijeli trbuh ili imam kvrge po njemu, ali uglavnom nije bolno. Međutim navečer oko 6,7 pa do jutra je veselo. Tada su baš bolne, nekada boli trbuh, onak lagana menga bol pomiješana sa ogromnim pritiskom na mjehur, tada bi sve dala da imam pelenu pa da se samo mogu opustiti, a nekada bole u leđima i užasan pritisak na guzu kao da će se svaki tren sve dolje razletiti, to je baš jako neugodno i bolno. I meni ne pomaže ni hodanje, ni promjena položaja, baš ništa, čekam da prođe.

sanjac
    11. Listopad 2016. 13:49

Ivek nadam se da ti nisu prisjeli medenaci hehe 

Tala ja sam do sada isla ponedjeljkom u TA i 2 puta mi je bio doktor i jednom doktorica. Znaci kad krenes cesce na preglede postoji sansa da ce biti netko drugi. Jedino ako ti doktor ne kaze da te naruce bas kod njega onda to treba naglasiti sestrama. Tako su jucer jednoj curi rekle, kao da im napomene sljedeci put da je kod doktora Pavlovica tako da one znaju.

JaZmajac drago mi je da je sa curkom sve u redu. 

Dony sretno na pregledu danas.  Izgleda da je mojoj curi bas lijepo kod mene. Izgleda da joj se vrijeme ne svida.
    Sto se njihaljki tice mi smo sad kad je bila zuta srijeda kupili babybjorn. To sam odlucila jos u samom pocetku da cu nabaviti, jer beba mi moze biti u tome cim se rodi (od 3500g) i super mi je sto se sama ljulja kako udara nogicama. A moze koristiti do 2 godine, jer kasnije moze biti sjedalica. Ovi ostali viperi i ljuljacke mi uopce nisu bili privlacni.

https://www.babybjorn.com/baby-bouncers/baby-bouncer-balance-soft/

Sheena
    11. Listopad 2016. 13:49

Dony mi smo dobili na poklon chicco ljuljacku, meni se cini odlicna, al bebacu malo manje 😂 probala sam ga vec par puta staviti i ima neku cudnu facu, eventualno zaspi na 5min i cim se probudi urla. Mozda je jos premali.
    Lady da, sve vise sam sigurna da ima grceve..a nista, proci ce.. al bas je tesko kad tako jako place.

croatina
    11. Listopad 2016. 13:52

Bokic cure drage :D
    Evo da se kratko javimo..
    Došli smo jučer kući svojoj :D bilo nam je krvavo u bolnici..isplakala sam ocean valjda...sestre su koma..ja poslije carskog sam imala kolostrum onaj prozirni koji mu je bio dovoljan prvi i drugi dan, e već treći je želucic veći i nije bilo dosta, a meni mlijeko nije dolazilo..nisam ga htjela na dohranu nikako ali na kraju su mu morali dat jer je stvarno siroče bio gladan...a meni zbog silnih lijekova za žuč i carski je mlijeko kasnilo..uglavnom užasno sam se krivila i zivcirala što je još dodatno prigospodarilo neproizvodnji mlijeka i onog momenta kad sam se pomirila da ću mu davat ad jer nemam mlijeka i kad je muž kupio kutiju bebimila, za par sati mi je došlo mlijeko ahahahah..sad ga ima na izvoz..Mali lijepo hvata, ja imam super bradavice, bika patenata, sve pohvalila i to je uglavnom to..
    P.s. hipp čaj za dojilje..ne znam jel mi on pomogao ali u bolnici sam samo to pila...znam da ste rekle da je oduran, meni je baš fin hahah..bez šećera on kao da je malo zaseceren i baš mi je dobar..

Chicco ulošci...big like..ja sam carski pa sam krvarila prva tri dana intenzivno, kasnije su i obični dosta, ali ja još ove koristim jer su ugodni i ne iritiraju..samo stavljate dijete na prsa jer kad beba doji to potiče stezanje maternice i više krvarite..
    Kažem opet ja sam carski pa je drukčije..

Leo je skroz dobra beba..fino papa i spava i sve je za sada u redu :D
    Ako imate pitanja, pišite, nadam se da ću uspjet pročitat :D

Diddy
    11. Listopad 2016. 13:54

Antartika baš sam maloprije pročitala taj članak i moram priznati da se u potpunosti slažem s tim. Meni su već određeni ljudi rekli da će doći bez obzira na to što ja kažem pa nek se ljutim ak hoću. Zamisli, nakon carskog, sa dvije bebe u ovo doba prehlada oni bi dolazili???? Uf, samo neka dođu, baš mi treba da na nekome izbacim sve nakupljene frustracije 😈

croatina
    11. Listopad 2016. 13:54

Bila patronaza* a ne bila patenata ahahahah

ivek2207
    11. Listopad 2016. 13:55

ja zmajac super za bebicu,sve će bit nešto velike, ja se sve bojim koliko će moj još dogurat, a tko zna kad će van.

tala ja idem gore svaki utorak od 36+4,i sva 3 puta bila mi ista doktorica Lana. Mislila sam da će tako i danas ali eto bila je druga Berberović Edina,što sam se iznenadila,čula sam još da je i dokt Blagajić primao pacijentice, a inače ga utorkom nije bilo tako da su se možda izmjenjali.Nisam stigla gledati raspored jer čim sam došla odmah su me na ctg prikopčali i kad je to bilo gotovo ravno kod doktorice u ordinaciju na uzv i pregled i doma. Ekspresno.
    A kako mi je u petak termin rekla je da se vidimo tada i vidla sam kada me naručivala sestra da je stavila ime od te doktorice Berberović, pa ćemo vidjeti tko će me u petak primiti,jer na prijašnjem rasporedu svaki dan je bio drugi doktor.

Ja danas ne kuham, to što sam pješačila uzbrdo od parkinga pol sata ubilo mi zdjelicu, šepam po kući pa se neću još naprezati za štednjakom i još suđe poslje.
    Zaželila sam se azijske hrane pa ćemo se zaletit do umamija na horvaćanskoj,to mi 5 min od doma na neki curry ili noodlese.

To će mi ionako vjerojatno biti zadnji obrok u restaču na neko vrijeme pa idemo dok još mogu, mislim bit će i dostava al tu u našem dijelu grada ima samo roštilj ili pizza,al ništa ovakvog,pa da se malo pogostim hranom za dušu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.