Dobar dan!
Spavanje... Sta je to? Do tri nisam mogla oka sklopiti, a stalno sam piskila kroz noc... Tako da sam vec oko 8 odustala od spavanja i zujala po stanu sirom otvorenih ociju. Ali su nam nesto popravljali oko kuce pa do pred malo nismo imali interneta i nikako da se javim.
Dragi je napravio savrsen rucak, ubila sam se... Sad odmaram u horizontali od tog savrsenstva!
Taman kad sam napisala da sam odustala od vrtuljka, stize nam poruka da cemo na poklon dobiti ovaj:
https://www.babycenter.hr/fisher-price-glazbeni-vrtuljak-kisna-suma-igm01385-532345.html
Nisam bas za ovakvo bacanje novaca, niti sam ga htjela niti se uklapa u tematiku sobice, ali poklonjenom se konju ne gleda u zube, pogotovo jer je namjera dobra. Tako da eto, ako nista, javim dojmove mog malenog suca cim krene u upotrebu.
Crocandy, znam tocno o cemu govoris. Mi smo isto bez lifta, na drugom katu, stepenice su nam neke glupe, idu u krug.... Sad otkad je MM dosao je super jer on obavlja shoppinge, ali ponekad ta Konzumova dostava znaci puno, pogotovo sad kad zahladi i kad bude bilo dana da nam se nece dati izlaziti.
Sunnyday, nazalost za bolove ti ne bi znala pomoc... Ali za kilice super! Svaka cast! Znaci da fino papa.
Ivek2207, super za pregled. Mislim da nece biti inducirani dokle god je sve u redu. Moja sogi je prenijela puna dva tjedna pa ju nisu maltretirali.
Frabe, bas mi je drago da ste dogurali na punih 38! Javi nam novosti kad obave uzv.
JaZmajac, nama je ista situacija. Mali bucili su u nama, cervix omeksao i skracen... Jao jao.... Mi cemo skupa u radaonu, samo svaka u svome gradu
Croatina, drago mi je sto si pronasla vremena javit nam se. Super za dojenje..neka taj AD stoji i ceka neke bolje dane
Ivek2207, meni je inace kao posljedica stavljanja pramenova prirodna boja kose potamnila, jos se naravno iza ljeta vidi veca razlika jer manje vremena provodim na suncu... A sad da na to imaju utjecaja i hormoni prvi put cujem. Meni je najveci problem bio sto sam odmah u ranoj trudnoci dobila takve mrlje pod pazusima... Uzas... Sad se malo smirilo, ali nestale skroz nisu, sve mi se cini ni nece...
Ivek pa tek sad vidim sto pises! Eto a ti se bojala induciranja Mislim da je krenulo!! Zelim ti srecu i brz porod Jupi!
Angel 1000 od jednom ? Meni su u bolnici rekli da je dosta lupocet od 500, ali meni ne pomaze.
Ivek sretno ako je krenulo!
Frabe joj mene je bas bio strah da cu zavrsiti na carskom, i jos da budem budna 😨😱croatina i mene zanima kakav je osjecaj.
Ivek, krenulo je 😀
Mimica, ajme, pa to je strašno! Joj držim fige da čim prije prođe. Drž se.
Luckyme, ja bih rekla da ti je to kontrakcija. I ja sam mislila da su to bebe, međutim beba se izboči i onda se makne, a ako je izbočina onako tvrda i traje duže, oko 30ak sekundi, onda je kontrakcija. U mom slučaju, dok su prasci bili manji, kontrakcije su trajale nekad 5 sek nekad 30 i bilo ih je oko 10ak dnevno. Sad kad su veliki, traju puno, puno duže i dnevno ih je oko 40ak.
Ivek ako ti je prirodno krenulo ocito ti je pjesacenje uz brdo dobrodoslo.
Sretno!!!
Evo stigli doma i spakirala se u krevet i čekam da nešto bude. Za sad samo to malo zatezanje i još malo tog iscjetka sam vidla.
Vidjet ćemo kroz večer i noć šta će biti.
Sjetih se da je netko pisao da može danima taj čep curiti( ako je to to) pa da me neće tako zezati.
Sanjac urekla si me sa svojom izjavom danas,a eto možda i pomogla da se prije završi ovo više.ajde i ti samnom da mi nebude dosadno samoj.
luckyme i meni su potamnile one areole oko bradavica ili kak se to već zove,i grudi su mi zadnjih tjedan dana se popunile i bradavice bole.
Minnie ja imam vrtuljak na tu foru i meni je super posluzio prvi put a nadam se da ce i sada.
Ali stvarno sve pohvale za onog medu sto sam vam pisala, evo Luka sad lezi kraj njega i gleda u zvjezdice.
O bidna Mimica,al valjda ce sad znat sta ciljano tribaju rjesavat da te postede muke?
Suncana mozes 1000 mg paracetamola,cak i u uputama tako stoji-bar za lekadol.
Ivek meni cep danima izlazia al bez bolova,a ti prati i nek bude kako ti zelis! ☺
Sunny tako je, popij 1000 odjednom samo pazi da ukupno ne popijes vise od 4000 na dan. 500 je doza za osobu od max 50 kila.
Sortiraj odgovore
Najstariji