Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    papaog
    11. Ožujak 2016. 14:52

Dony 
    Masa85 dobrodošla!
    minnie25 javi u pon kako prošlo

tala
    11. Ožujak 2016. 15:24

hej, cure! 
    cestitam svima na pregledima i srceku 

kod moje privatne dr., kombinirani je oko 800 kuna (to ukljucuje ultrazvuk, vađenje krvi i slanje u lab.) i ja cu to svakako raditi iako me poprilicno zivciraju te "vjerojatnosti". 

ja sam do srijede na normabelu zbog groznih bolova i grcenja misica. onda imam pregled, pa cemo vidjeti dalje. srecom, nema nikakvih krvarenja, samo moram lezati. danas nam je tocno 7 tjedana 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    11. Ožujak 2016. 15:31

kod moje gin. se moze vaditi krv za lab. pretrage (KKS, urin, sedimentacija, glukoza, kombinirani, ogtt...) jer surađuju s poliklinikom sunce i synlabom, pa tamo salju uzorke. ako se ne misli ici po soc. uputnicu, to je jako prakticno jer je sve na jednom mjestu.

hvala : *

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    11. Ožujak 2016. 16:08

Masa85 dobrodosla! 
    Sony23 ajme, super, preslatko! Jedva cekam svoj pregled!! 
    Papaog javit cu svakako, cim obavim da znate kako smo prosli  Konacno mi je taj dan blizu... Uf... Nacekala sam se hehe

Masa85
    11. Ožujak 2016. 17:23

Hvala svima na dobrodošlici   
    Bebita, Duphastole pijem od 7.tjedna, kad sam imala obilno krvarenje, 3x1. U urinu imam escherichia coli pa pijem antibiotike 2x1, folnu 800 mg...imam tableta svih boja i oblika, kakva baka bi mi pozavidjela. 
    Mučnine su mi krajem prošlog tjedna prestale, hvala Bogu, uglavnom bi bile popodne, svi mirisi su mi smetali, nisam povraćala, ali mi se želudac okretao i osjećala sam se loše, jedno sigurno mjesec-mjesec i po. 
    Moja doktorica test procjene rizika za sindrom Down, Edward i Patau zove kombinirani. Mjerenje nuhalnog nabora bebe preko ultrazvuka, vađenje krvi i dob majke se uzimaju kao parametri na osnovu čega se dobije statistički broj (1 na prema XXXX) koliki je rizik da će se dijete roditi sa nekim poremećajem. Kod prvog pregleda me doktorica upoznala sa svim mogućnostima, pa tako i tom. S tim da sam ja pregled uradila u novom splitskom rodilištu i nisam platila ništa. I put mi je plaćen od strane HZZO-a.

• bebita
    11. Ožujak 2016. 18:11

Hehehe...kad to sve popijes, vise nisi ni gladna 
    Glavno da je bebica dobro 
    Pitanje što sve mene čeka, ovaj tjedan obavila ta sva vađenja krvi, prvi nalaz odmah nije naj, horman štitnjače T4 mi mrvicu iznad gornje granice, sada što to znači?!
    Bojim se da će drugi nalazi biti još gori...tlak mi skoz nizak...

Schinin
    11. Ožujak 2016. 19:36

Hallo Cure
    evo da se i ja prikljucim oficijelno grupi  bila sam relativno aktivna na pdf planiranje, ali me nije bilo vec podugo na klokanici 

cestitam svima na ostvarenim trudnocama i zelim nam svima isto: da sve prodje u sto boljem redu i sa sto manje komplikacija 

ja sam trenuntno 14+4, cekamo curu i termin bi trebao biti 4.9, iako ja mmislim da ce biti kasnije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.