Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita
    12. Ožujak 2016. 08:40

Srecica25, hehehehe...grozne su te mucnine, meni se gadi vec vecina hrane, ne znas sta cu ako se to tako nastavi...najgore mi je kad ne mogu povratiti, a muka mi je...

Ancica82, to je slatko buđenje 
    Ni u prvoj trudnoci nisi imala mucnine?

Ancica82
    12. Ožujak 2016. 08:57

Ne Bebita.. nikakvih mucnina.. nikakvih posebnih zelja.. niti sam imala promjene raspolozenja.. samo sam tamo u 7-8mj.trudnoce imala mucnine u vlaku.. valjda mi ta putovanja smetala..

• bebita
    12. Ožujak 2016. 09:15

Ajde super, nismo svi te sreće 
    Ja isto za sada nemam neke posebne želje za jesti, ali jos je daleko do termina, tako da se sve to stigne promijeniti...
    Koliko ti je curica stara?
    Sada prizeljkujes deckica ili je svejedno? 

Jado
    12. Ožujak 2016. 09:44

Jutro curke!! Zelim vam lijepi dan sa sto manje mucnina ❤

Da samo nastavim temu od jucer - zar nije da se na amnio ide samo ukoliko probir nije dobar? Tako sam citala ono malo dok sam trazila cijene probira u privatnika ☺

Ancica82
    12. Ožujak 2016. 09:56

Bebita..ima godinu 10 mj...melje kao navijena.. nema mira sekunde jedne.. ali mi je zjenica oka...kad rodis...tek onda se zapitas..sta si do tad radila u zivotu..
    Sad bi deckic bio pozeljan..i nadam se da je to to..ali sto god bude..samo da je zivo i zdravo..

• bebita
    12. Ožujak 2016. 10:12

Vjerujem da je tako...sada koliko god si sretan zbog trudnoce, opet ne mozes biti svjestan da je u tebi to malo bice, dok ga ne vidis i primis u ruke...
    Vidim po necacima, obozavam ih...onda si mogu misliti kako je to kad imas svoje dijete...
    Istina, samo da je zivo i zdravo 

Ancica82
    12. Ožujak 2016. 10:20

I ja sam necakinji skidala zvijezde a neba.. obozavala sam ju...mislila sam da veca ljubav ne postoji.. aliii ovooo .. jos sad kad je progovorila.. pa kad kaze..jubi mamu.. voji mamu... nema ljepseg osjecaja.. curice su jako umiljate..i maze..

Masa85
    12. Ožujak 2016. 10:44

Jutro drage cure, ima nas i u Americi jeeeee... :) 
    Kod mene sve ok, obavila jutarnje kućanske aktivnosti pa sad odo vidit ima li šta robice za trudnice po centrima da mi se sviđa.
    Svima želim šta manje stresa i šta više mira i zadovoljstva, nek naše bebice osjećaju dobru vibru.
    Puse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.