I ja sam blizu 35. Tocnije za mjesec dana mi je rodjendan.
Mislim da nam se nema smisla uzrujavati....obaviti preporucene testove i nadati se najboljemu.
Zar ne idu svi na iste testove? Znam trudnicu od 24 i doktor ju salje na iste testove kao mene moj (naravno ona statisticki ima u startu je trudnica manjeg rizika)
Ja sam djevojcicu rodila sa 28 god. i znam samo da su mjerili nuhalni nabor, nista drugo nije rađeno a sad vidim svakoj drugoj trudnici rade amniocintezu
nedavno sam citala jednu publikaciju gdje kazu da je cak medju mladjim trudnicama/rodiljama veci postotak djece rodjene sa nekim kromosomskim defektom....kao ti testovi se ne rade tako dosljedno kako kod starijih trudnica, a mogucnosti bolesti su tu, iako naravno u manjem postotku
kao sto sam rekla, po mom svatko za sebe mora odluciti koliko rizika zeli snositi, koji test i da li ga zeli praviti i sta bi bila konzekvenca istog. Ja sam za sebe odlucila, a i mm je istog misljenja, da mi je amniocenteza previse rizicna, dakle necu je ni pod razno praviti. mozda ja/mi imam/o drugaciji pogled jer kroz prirodu naseg posla smo upoznati sa svim tim bolestima i "ne trebamo" toliku pripremu u slucaju da je test pokazao da je posrijedi neka kromosomska aberantnost
Jutro cure!!! Kako ste spavale?
mene nocas izmucilo, nikako se namjestit. Navikla sam cijeli zivot spavati na trbuhu i sad se nikako ne mogu namjestit ni na jedan bok ni na ledja. Trpam si onda jastuke izmedju koljena samo da bih se nekako namjestila, al nikako nocas nije islo. Imate li vi istih problema?
Jutro cure!!! Kako ste spavale?
mene nocas izmucilo, nikako se namjestit. Navikla sam cijeli zivot spavati na trbuhu i sad se nikako ne mogu namjestit ni na jedan bok ni na ledja. Trpam si onda jastuke izmedju koljena samo da bih se nekako namjestila, al nikako nocas nije islo. Imate li vi istih problema?
Dobro jutro, evo ja ok spavala, ali me probudila neka mucnina... :-/
Nadam se da me nece opet pratiti cijeli dan...
Inace sam uvijek spavala na boku, tako da nemam probleme takvog tipa...mene vise muce snovi, koji si naravno u vecini slucajeva neki ruzni...
Mozda da si pokusas nabaviti jastuk za bocno spavanje...
Curku imas doma? Ona spava cijelu noc?
Nemam, meni je ovo prva bebica, odnosno druga trudnoca ali biti ce prva bebica.
Rekla sam jutros muzu da planiram kupiti taj jastuk jer da ovo vise nema smisla 😂😂😂
Htjela sam vam se jutros pohvaliti da su mi se mucnine smanjile, ali evo prije 5 min sam povratila, pa onda bolje da sutim 😂😁😂😁😂
Jutro curke.. vidim i druge sanjaju..ne samo ja.. Neznam otkud mi vise svi ti ljudi dolaze u san.. ja hvala Bogu jos neman tegoba..tipa mucnina..ali isto slabije spavam.. iako mi curica spava po cijelu noc...ja ne mogu..i onda pred jutro zaspim..ali onda ona u 6-6:30 zove iz krevetca...MMAAMMAAA UTAAJJJ!!
Jutro cure! Mene isto muce nesanice, budim se vise puta na noc i uz to budem jako gladna tako da sam nocas u 3 sata smazala tost.. Stvarno me trbuh boli od gladi cim otvorim oci
Sortiraj odgovore
Najstariji