Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    10. Ožujak 2016. 18:44

Ako ce ti moj savjet pomoci, znam da je ovo puno tezi slucaj nego moj. Ja sam imala spontani izmejdu 9 i 10 tjedna, ovo je ipak vec ozbiljnija trudnoca bila. Mislim da ti se kumica nece rastuziti kad kazes da si trudna, mislim da ce je to cak i oraspoloziti i dati joj neku novu nadu. Ja nisam u pocetku mogla pricati o tome, boljelo me jako razgovarati s nekim o tome, grozno mi je bilo. Ali kad mi je prijateljica mjesec kasnije rekla da je trudna, bas sam osjetila srecu radi nje, bilo mi je drago. Kasnije, nakon nekih 4 mjeseca sam se pocela otvarati i razgovarati sa najblizim ljudima o tome, bilo mi je bas potrebno reci kako sam se osjecala. Najvise me zapravo zivciralo kad su mi ljudi nabrajali primjere drugih ljudi kojima su se iste ili slicne stvari dogodile. Tada te nije briga kako je drugima bilo tesko, jer ti jednostavno ne mozes pojmiti kako i zasto se to tebi dogodilo. Nadam se da sam ti svojom pricom barem malo pomogla, da ce ti biti lakse pomoci svojoj kumici

• Hanić
    10. Ožujak 2016. 18:57

hvala vam cure moje
    bude sve ok, svašta smo nas dvije već prošle, i ja sam prošla jednu malorečeno tragediju i znam koliko mi je značila njena utjeha, riječ, samo to kaj je uz mene, a na kraju i smijeh... razumijemo se i dok šutimo ... čuo se moj muž s njenim, dobro su oni, drže se, kaže da je starcima to puno teže palo nego njima, nije ni njima bajno al veli bitno da je ona dobro na kraju krajeva.
    Neka bakterija je sve to uzrokovala, izlječit će se i idu dalje...
    Ma samo da mi je ona dobro...
    Hvala vam cure na riječima utjehe, život je težak i dok ti se taj "život" u pravom smislu riječi ne dogodi ni ne znaš koliko si jak!
    pusa svima

Jado
    10. Ožujak 2016. 21:01

Strasno  
    Hanic budi potpora kumi nadam se da ce se brzo oporaviti. Nemam nista pametnije za reci a da cure nisi vec rekle.
    Cuvaj se i cuvaj bebicu!

• bebita
    10. Ožujak 2016. 22:05

Hanic, ovo je stvarno losa vijest, grozno je to cuti...stvarno mi je zao cure...ne daj Bože nesto takvo prolazit...drzi se i ti 

Ancica82
    11. Ožujak 2016. 07:32

Jutro cure moje.. kako ste danas??

ivek2207
    11. Ožujak 2016. 07:42

Dobro jutro trudnice. Ja Sam jako sretna I uzbudena. Bila Sam jucer Na ultrazvuku I doktorica je cula  kako kuca naveliko. Jos je I pojacala zvucnik PA ko da smo u kinu slusali. Nevjerojatan je to osjecaj skoro su mi suze dosle.
    Povecala je slikicu I nazire SE glavica obje nogice,ima nesto sto izgledaju ko rukice, stvarno poseban osjecaj. Isla Sam iz ordinacije kao da Sam svijet osvojila,ponosna I sretna. Cure koje Danas image preglede zelim vam isti osjecaj jos I bolji da svoje mrvice ugledate I cujete. Javite kako je bilo. Ja Sam u sedmom nebu, sad cu I ove nesretne mucnine nekako lakse podnositi. Danas je punih 9tjedana.

• Luna2016
    11. Ožujak 2016. 08:10

jutro cure
    ivek super za srce. i ja sam ovaj tjedan napokon čula bebicu-baš mi je bilo olakšanje
    ja sam sinoć curicu vodila na mašu i medvjeda predstavu-baš je bilo dobro

Srecica25
    11. Ožujak 2016. 08:22

Joj ja ne mogu docekat svoj pregled. Tek 22og mi je, a to mi je nekako bas predaleko. Jer me narucio 4 tjedna razmaka od prosloga, nikako da to prodje, bas ne mogu docekat

ivek2207
    11. Ožujak 2016. 08:45

Mene je isto narucila za 4 tjedna ponovno. Moram napraviti hrpu pretraga I rekla je da iduci put CE raditi mjerenje nuhalnog nabora. Jel ima koja OD vas ovakvu situaciju; ja  privatno vodim trudnocu I sad kak moram sve te pretraga obaviti trebaju mi naravno uputnice sto moja socijalna gin NE vjerujem da CE dati( gnjavit cu je dok mi neda). Ince je jako nepristupacna zato I idem privatno I svakakve svade smo prosle PA mi je muka samo sto ju moram zvati a sestru pogotovo. Zanima me da li mi ona Mora napisati ili ako NE zeli onda SE moram snalaziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.