Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    11. Ožujak 2016. 12:52

Aha sada ste me natjerale malo da surfam :( bolje da nisam svašta sam vidjela ali komb probir je uzv + pretraga krvi, dakle privatno bi bilo ovako UZV kod vašeg ginek (300-400kn) + krv vadit privat recimo kod breyera isto oko 350kn....
    Samo me iskreno nerviraju ti testovi vjerojatnosti - ako su nepovoljniji samo će nas zabrinuti bzvz a ne jamče ništa

Anamarijo1+ baš su cure jučer pisale o "drugom stanju" - sve moramo shvatiti kao normalnije sem krvi/sukrvice. Tako je i meni moj ginek rekao...bolovi su normalni samo polako i opušteno 

• Dony
    11. Ožujak 2016. 12:53

Masa85 dobro nam dosla! 
    Da li mi mozes rec sta je to kombinirani test?

• Ptica2
    11. Ožujak 2016. 12:57

Anamarijo i kod mene ti je bol prisutna cim se malo vise kreće. U 6 sam tjednu, jučer me nista nije bolilo jer sam lezala cijeli dan i bila sam super da bi se u 9 navečer nadigla da peglam gomilu vesa. Tolikome je bolilo da cijelu noć nisam mogla spavati ijutros dijete nisam mogla odvesti u školu. Izgleda da se ipak u ovom periodu trebamo malo pricuvati.

• Luna2016
    11. Ožujak 2016. 12:57

mašo dobrodošla! ne može te nijedna kolikičina informacija pripremiti-uživaj u trudnoći
    ivek nezgodno je to. pošalji muža možda bolje prođe kod te tuke.
    ja sam zaključila da su trudnoće najbolje vrijeme-pogotovo prva trudnoća ako je sve ok. dijete ti je na sigurnom, sito i zaštićeno. tek kad izađu shvatiš da bi bilo bolje da su šta duže unutra 

Ancica82
    11. Ožujak 2016. 13:02

Anamarijo..ja sam u 5 tjednu..i da. Normalno je.. nekad ne boli nista...a nekad kao da mi neko sjedi na maternici..bol i pritisak..
    Masha...dobrodosla.. i cestitam..

• Sony23
    11. Ožujak 2016. 13:51

Cure moje "ništa mi neće ovi dan pokvarit" ❤ kuca,  1cm ima već i danas sam 7tj. Presretna sam , još je i muž dobio slobodno tako da se još bolje osjećam. Samo sam željela podijelit radosnu vijest ☺ Sretno ostalim curkama šta još čekaju preglede.

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.