Aha sada ste me natjerale malo da surfam :( bolje da nisam svašta sam vidjela ali komb probir je uzv + pretraga krvi, dakle privatno bi bilo ovako UZV kod vašeg ginek (300-400kn) + krv vadit privat recimo kod breyera isto oko 350kn....
Samo me iskreno nerviraju ti testovi vjerojatnosti - ako su nepovoljniji samo će nas zabrinuti bzvz a ne jamče ništa
Anamarijo1+ baš su cure jučer pisale o "drugom stanju" - sve moramo shvatiti kao normalnije sem krvi/sukrvice. Tako je i meni moj ginek rekao...bolovi su normalni samo polako i opušteno
Anamarijo i kod mene ti je bol prisutna cim se malo vise kreće. U 6 sam tjednu, jučer me nista nije bolilo jer sam lezala cijeli dan i bila sam super da bi se u 9 navečer nadigla da peglam gomilu vesa. Tolikome je bolilo da cijelu noć nisam mogla spavati ijutros dijete nisam mogla odvesti u školu. Izgleda da se ipak u ovom periodu trebamo malo pricuvati.
mašo dobrodošla! ne može te nijedna kolikičina informacija pripremiti-uživaj u trudnoći
ivek nezgodno je to. pošalji muža možda bolje prođe kod te tuke.
ja sam zaključila da su trudnoće najbolje vrijeme-pogotovo prva trudnoća ako je sve ok. dijete ti je na sigurnom, sito i zaštićeno. tek kad izađu shvatiš da bi bilo bolje da su šta duže unutra
Anamarijo..ja sam u 5 tjednu..i da. Normalno je.. nekad ne boli nista...a nekad kao da mi neko sjedi na maternici..bol i pritisak..
Masha...dobrodosla.. i cestitam..
Cure moje "ništa mi neće ovi dan pokvarit" ❤ kuca, 1cm ima već i danas sam 7tj. Presretna sam , još je i muž dobio slobodno tako da se još bolje osjećam. Samo sam željela podijelit radosnu vijest ☺ Sretno ostalim curkama šta još čekaju preglede.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji