Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    11. Ožujak 2016. 12:52

Aha sada ste me natjerale malo da surfam :( bolje da nisam svašta sam vidjela ali komb probir je uzv + pretraga krvi, dakle privatno bi bilo ovako UZV kod vašeg ginek (300-400kn) + krv vadit privat recimo kod breyera isto oko 350kn....
    Samo me iskreno nerviraju ti testovi vjerojatnosti - ako su nepovoljniji samo će nas zabrinuti bzvz a ne jamče ništa

Anamarijo1+ baš su cure jučer pisale o "drugom stanju" - sve moramo shvatiti kao normalnije sem krvi/sukrvice. Tako je i meni moj ginek rekao...bolovi su normalni samo polako i opušteno 

• Dony
    11. Ožujak 2016. 12:53

Masa85 dobro nam dosla! 
    Da li mi mozes rec sta je to kombinirani test?

Srecica25
    11. Ožujak 2016. 14:01

Dony

Masa85 dobro nam dosla! 
    Da li mi mozes rec sta je to kombinirani test?

Kombinirani test ti odreduje rizik za prisutnost kromosomskih anomalija. Prvo se uzv mjeri nuhalni nabor, pa nakon toga vadi krv.

• Ptica2
    11. Ožujak 2016. 12:57

Anamarijo i kod mene ti je bol prisutna cim se malo vise kreće. U 6 sam tjednu, jučer me nista nije bolilo jer sam lezala cijeli dan i bila sam super da bi se u 9 navečer nadigla da peglam gomilu vesa. Tolikome je bolilo da cijelu noć nisam mogla spavati ijutros dijete nisam mogla odvesti u školu. Izgleda da se ipak u ovom periodu trebamo malo pricuvati.

• Luna2016
    11. Ožujak 2016. 12:57

mašo dobrodošla! ne može te nijedna kolikičina informacija pripremiti-uživaj u trudnoći
    ivek nezgodno je to. pošalji muža možda bolje prođe kod te tuke.
    ja sam zaključila da su trudnoće najbolje vrijeme-pogotovo prva trudnoća ako je sve ok. dijete ti je na sigurnom, sito i zaštićeno. tek kad izađu shvatiš da bi bilo bolje da su šta duže unutra 

Ancica82
    11. Ožujak 2016. 13:02

Anamarijo..ja sam u 5 tjednu..i da. Normalno je.. nekad ne boli nista...a nekad kao da mi neko sjedi na maternici..bol i pritisak..
    Masha...dobrodosla.. i cestitam..

• Sony23
    11. Ožujak 2016. 13:51

Cure moje "ništa mi neće ovi dan pokvarit" ❤ kuca,  1cm ima već i danas sam 7tj. Presretna sam , još je i muž dobio slobodno tako da se još bolje osjećam. Samo sam željela podijelit radosnu vijest ☺ Sretno ostalim curkama šta još čekaju preglede.

papaog
    11. Ožujak 2016. 14:48

Sony23

Cure moje "ništa mi neće ovi dan pokvarit" ❤ kuca,  1cm ima već i danas sam 7tj. Presretna sam , još je i muž dobio slobodno tako da se još bolje osjećam. Samo sam željela podijelit radosnu vijest ☺ Sretno ostalim curkama šta još čekaju preglede.

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI