Jutro curke!
Ja sam sinoc isla kasnije spavat, pa sam malo produzila... Sto se tice spavanja, ja sam oduvijek voljela na bok, jedino me sad smeta sto me ponekad zulja pa mislim da cu morati brzo nabaviti onaj jastuk za dojenje.
Snova imam svakakvih, cesto veoma realnih i imam osjecaj da me oni cak i izmore... A i cesto se budim kroz noc.
A glad ujutro... Ajme, to je zivcana, mucenicka glad. Cim nesto zvacem super sam. Puno cesce sam sad gladna.
Btw, gdje ima lijepe trudnicke robe? Gledam malo po netu, ne znam jesam li ja luda ili prekriticna, ali mene to nista ne zadovoljava. Sve mi je nekako prebapski, a izbor je zbilja premali. Sva sreca da ce kad budemo najvece biti ljeto pa cemo se moc oblacit u haljine
Minnie, to i mene tjesi. Ja gdje god bacim oko na odjecu to je sve nesto bezveze. Pa sam sama sebi rekla da cu se naoruzat sirokim haljinicama na ljeto, a kad zahladi na jesen tajice i neke sire majcice i za cas cemo rodit 😂😂😂
Ja sam sebi kupovala u Mani.. imali su one tunike sa printovima beba kako vire i slicno.. najvise sam bila u tajicama i tim tunikama
jutro, cure!
jazmaj, amnio najcesce predlazu nakon loseg rezultata testova i izmjerenog veceg nuhalnog nabora, ali kako se ista moze obavljati i privatno (kosta oko 5000 kuna kao i testovi nifty i harmony) ni jedan te privatnik nece pitati zasto ju zelis. sve je to tvoja odgovornost, naravno. jedna je cura s klokanice isla odmah privatno na amnio. sad se ne sjecam cijele price, no testovi su joj bili uredni. mislim da je radila u bolnici ili nesto slicno i nagledala se svega, pa da je vec znala svoju odluku u slucaju loseg nalaza. na kraju je sve bilo u redu.
ja se prevrtim 100 puta kroz noc, kako se ja okrenem, tako mm zamnom i tako stalno. od ovog normabela vise grcevi nisu toliko bolni, pa nesto i odspavam.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
te virko majice i drugu trudnicku odjecu ima mama nova.
http://mama-nova.hr/
meni je njihova odjeca preskupa, a te majice mi nisu nesto (haljine su mi lijepe). hm ima lijepu trudnicku odjecu, jos kad je snizena
ja sam si prosle godine nakupovala onih maxi haljina jer su kao bile in, pa cu valjda stati u njih i ovo ljeto. nisu trudnicke, ali su dosta siroke.
Jutro,dan...
Ja spavam ok nekak zadnjih dana osim kaj sanjam i pisam bar 2-3 puta po noci, a poze mi pasu sve, spavam i na trbuhu i bas mi pase...
Jutros sam se vagala, 2 kile sam natukla ...
I kak si nemrem pomoc oko te hrane idem sad kolac radit hihi...
Ajd gustajte u vikendu
jeste li vidjele ovo, hahaha ?
http://www.24sata.hr/news/do-isteka-zaliha-proucite-kako-i-vi-mozete-uloviti-1000-eura-464829
Tala.. vece komedije od ove dugo nisam procitala... pa ti ljudi ne vide koliko se sramote...
Sreca pa radjam dijete zbog sebe.. samo se brinem u kakvu drzavu i svijet dolazi
Tala draga hvala na pojasnjenju za amnio - tako sam i ja razumjela. A vidjet cemo sta ce biti biti ce....
Curke - pitanjce - mislim da nismo pisale o tome - uzimate li kakve dodatke prehrani? Folna, prenatal....? Ja sam trenutno na folnoj 400 mg (valjda mg;ne da mi se ustati da provjerim hihi), kaze mi socij ginekologica da je to ok zasada....
Ahaha sada sam clanak pogledala! Pa ovo je sramota...mislim stvarno.
"Idemo delati!"
Sortiraj odgovore
Najstariji