dalmatinska duša neko je već komentirao da je skoro sve normalno u trudnoći i ne treba se puno zabrinjavati. misao vodilja treba biti krv ili sukrvica (iako ni to nije često pokazatelj problema-ali to bi trebalo provjeriti) i neizdrživi bolovi sve drugo je DRUGO STANJE
cure uživajte kad dođu paketići...he he ide druga priča
Ajmeee koji divan osjecaj! Presretni smo ja i moj dragi, bas ko da smo svijet osvojili. Uglavnom rekla je da je sve kako treba biti, mrvica je velika 6 mm. Sad mi je punooo lakse! Termin mi je 31.10. Sad sam bila privatno jer uvijek idem kod nje u zadnje vrijeme, a sljedeci tjedan idem kod drzavne da mi da uputnice za pretrage.
Cestitke i drugim curama! 😊 nek smo mi zive i zdrave skupa s nasim bebicama!
Srecica25 s obzirom da nisu naveli nemam pojma. Usporedivala sam cijene pregleda sa njihove stranice i vidim da pregled trudnice dode 300 kn, a pregled sa uzv je 600. Vjerovatno tu mora biti jos nesto ukljuceno.... Nemam pojma jer ne znam niti koliko pregleda u trudnoci treba biti.
Dony bas mi je drago zbog tebe! Joj, mene to ceka u ponedjeljak, nikako da docekam.... Samo vi uzivajte u ovom trenutku. Nema ljepseg osjecaja
meni je do sada oba puta naplatila 200 kn, uzv je radila. trudnički pregled i uzv je 400 kn( neznam što uključuje). kada sam išla na redovan pregled , uzv i papu je bilo 500 kn.Žena je stvarno,super,smirena,pristupačna nježna,nenametljiva, kada bi uzimala uzorak za papu nisam ni osjetila, rezultati su za dva dana gotovi.ordinacija je u novoizgrađenoj zgradi, moderno opremljena, čista, radila sam i prošle godine uzv dojki tako da ima širok spektar. Neznam kako je kod drugih al meni se ovo ne čini puno.
Dobar dan svima, evo i ja bi ako mogu da vam se pridružim.
Listam po netu svakodnevno tražeći što više informacija da se mogu bolje pripremiti za dolazak mog prvog djeteta. :) Sad sam na kraju 13.tjedna, jos 2 do idućeg pregleda, i 6.mjeseci do termina, točnije, termin mi je 10.9.16. Bebica je na zadnjem pregledu imala malo više od 6 cm, fino se koprca i sramežljivo pozira, svaki put mi suze izmami. Čitam vas ispočetka, nadoći ću do ove, 73 stranice pomalo. Inaće, još uvijek pijem samo folnu i Duphastole (radi početnih krvarenja), a od danas i antibiotik radi bakterija u urinu.
Danas mi ima stići rezultat kombiniranog testa kojeg sam radila prošli tjedan u Splitu.
Inaće sam iz Šibenika, imam 30.god, prva trudnoća i more pitanja i sreće.
Pozdrav svima i tipkamo se
Dony čestitke!!
Masa85 dobrodošla
Ali sada ste me "zabrinule" - probir (ili kako se više zove pregled sorry) kod privatnoga preko 1k kn??)
Masa85, dobro nam došla
Kako si? Nemaš mučnine?
Tvoja bebica je već velika
Koliko dugo trošiš duphastol?
Ja sam isto s tri tjedna počela krvariti, dao mi je utrogestan, onda prošlu nedjelju opet prokrvarila, pa mi poduplao dozu i sada moram mirovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji