Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    11. Ožujak 2016. 10:25

Evo i mene sa pregleda! ❤️ kuca i treperi! Ajme k

• Luna2016
    11. Ožujak 2016. 10:29

dalmatinska duša neko je već komentirao da je skoro sve normalno u trudnoći i ne treba se puno zabrinjavati. misao vodilja treba biti krv ili sukrvica (iako ni to nije često pokazatelj problema-ali to bi trebalo provjeriti) i neizdrživi bolovi sve drugo je DRUGO STANJE 
    cure uživajte kad dođu paketići...he he ide druga priča

• Dony
    11. Ožujak 2016. 10:31

Ajmeee koji divan osjecaj! Presretni smo ja i moj dragi, bas ko da smo svijet osvojili. Uglavnom rekla je da je sve kako treba biti, mrvica je velika 6 mm. Sad mi je punooo lakse! Termin mi je 31.10. Sad sam bila privatno jer uvijek idem kod nje u zadnje vrijeme, a sljedeci tjedan idem kod drzavne da mi da uputnice za pretrage. 
    Cestitke i drugim curama! 😊 nek smo mi zive i zdrave skupa s nasim bebicama! 

minnie25
    11. Ožujak 2016. 10:50

Srecica25 s obzirom da nisu naveli nemam pojma. Usporedivala sam cijene pregleda sa njihove stranice i vidim da pregled trudnice dode 300 kn, a pregled sa uzv je 600. Vjerovatno tu mora biti jos nesto ukljuceno.... Nemam pojma jer ne znam niti koliko pregleda u trudnoci treba biti.

minnie25
    11. Ožujak 2016. 10:52

Dony bas mi je drago zbog tebe! Joj, mene to ceka u ponedjeljak, nikako da docekam.... Samo vi uzivajte u ovom trenutku. Nema ljepseg osjecaja 

ivek2207
    11. Ožujak 2016. 11:12

meni je do sada oba puta naplatila 200 kn, uzv je radila. trudnički pregled i uzv je 400 kn( neznam što uključuje). kada sam išla na redovan pregled , uzv i papu je bilo 500 kn.Žena je stvarno,super,smirena,pristupačna nježna,nenametljiva, kada bi uzimala uzorak za papu nisam ni osjetila, rezultati su za dva dana gotovi.ordinacija je u novoizgrađenoj zgradi, moderno opremljena, čista, radila sam i prošle godine uzv dojki tako da ima širok spektar. Neznam kako je kod drugih al meni se ovo ne čini puno.

Masa85
    11. Ožujak 2016. 11:50

Dobar dan svima, evo i ja bi ako mogu da vam se pridružim.
    Listam po netu svakodnevno tražeći što više informacija da se mogu bolje pripremiti za dolazak mog prvog djeteta. :) Sad sam na kraju 13.tjedna, jos 2 do idućeg pregleda, i 6.mjeseci do termina, točnije, termin mi je 10.9.16. Bebica je na zadnjem pregledu imala malo više od 6 cm, fino se koprca i sramežljivo pozira, svaki put mi suze izmami. Čitam vas ispočetka, nadoći ću do ove, 73 stranice pomalo. Inaće, još uvijek pijem samo folnu i Duphastole (radi početnih krvarenja), a od danas i antibiotik radi bakterija u urinu.
    Danas mi ima stići rezultat kombiniranog testa kojeg sam radila prošli tjedan u Splitu.
    Inaće sam iz Šibenika, imam 30.god, prva trudnoća i more pitanja i sreće.
    Pozdrav svima i tipkamo se

Jado
    11. Ožujak 2016. 12:06

Dony čestitke!! 
    Masa85 dobrodošla

Ali sada ste me "zabrinule" - probir (ili kako se više zove pregled sorry) kod privatnoga preko 1k kn??)

• bebita
    11. Ožujak 2016. 12:07

Masa85, dobro nam došla 
    Kako si? Nemaš mučnine?
    Tvoja bebica je već velika 
    Koliko dugo trošiš duphastol?
    Ja sam isto s tri tjedna počela krvariti, dao mi je utrogestan, onda prošlu nedjelju opet prokrvarila, pa mi poduplao dozu i sada moram mirovati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.