Jutric :)
Ja spavam kooo bebaa dok mamina živčana pudla dolje ne laje...blaženi dobermani :)
Mislim ovoga jel..
Pere me nervoza..
Se sjećate kaj sam rekla za svekrvu da bude ručak radila ona u krajnjoj liniji? Jučer smo bili tamo, i prvo kaj je počela pilat da mm dođe na ručak poslije posla...majko isusova..
Pita ona mene za jedne hlače kaj mm ima, flekave su..ja ih iskuhavam, ali mrlje bi četkicom trebalo rifljat kaj ja fakat nemam snage stajat nad kadom..
Jednom sam joj rekla da budem joj to donijela pa nek se zajebava s tim (jer sam bila vise luda od tog njenog donesite robu)
Ja sam ostala zabezeknuta..meni je to bezobrazna gesta donijet ženi da se pati s tim..a kad me jučer pitala rekoh znate kaj...prvim busom vam ih šaljem..prrrrvom prilikom..ak se imate volje s tim zaje. ..
Nemres vjerovat ..nju vise pucaju hormoni nego mene...više se gnijezdi nego ja xD hahahah
Odoh prat, čistit, peglat još to završno kaj imam :D
Hubica01, baš lijepo složen krevetić. Moj je jako sličan, ali nažalost nije složen pošto nedostaje "samo " jedan šarafić. Samo jedan i već 3 mjeseca fali. Sestrična mi daje taj kindić (što je super) i prije mjesec dana mi ga donijela ali bez šarafa. I lijepo kažem nema veze daj mi bar jedan šaraf za uzorak pa ću kupiti i riješeno... NEEEEEEE ona će to. I naravno još nije. I sad se osjećam glupo, ali bar jednom tjedno ponovim za šarafe. Idem kod nje, ona ih baš sad tu nema (muž zna gdje su) kad ide meni kažem ponesi, ona opet zaboravi jel kako nije kupila taj još jedan. Tak kad gledam kako ste već sve složile ja ludim. Svi mi govore da imama vremena (u 33 tt) ali ipak bi te glavne-osnovne stvari htjela riješiti. Imam i posteljinu i ogradicu ali nemam KINDIĆA...jojjo...
Vi se sve lijepo "gnjezdite", i slažete, a ja ništa. Robicu sam koju sam dobila sam oprala i složila u vakum vreće, pa sad počinje vrijeme peglanja, a ono što smo mi još kupili tek sad idem prati.
Eto da se i ja malo izjadam. I mene malo hvataju živci
Crna Ne znaš šta bi sa blitvom ?! 😄😄Ja sanjam blitvu našu domaću već misecima.. mater poslala prije koji misec pojela sam je ko najveći glados da 'slučajno ne propadne' . Blago ti se. 2 jaja u tvrdo i eto najboljeg ručka. Ajme šta bi ja sad dala za blitvu. Ufff
Meni 2.akupunktura danas u 14 :00 od ukupno 4, ko zna ocu li ih sve i dočekati.. ali nema veze. I da, danas smo u 37.tt ❤
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Neznalica, i mene bi to izludilo isto...jojjj pa daj joj reci da idete zajedno u dućan kupiti šaraf, reci da ćeš doći po nju i idete kupit..mislim ne znam kaj bi rekla.. ona misli sigurno da imaš vremena pa da nije to sada tako bitno..ufff suosjećam s tobom -.-
Croatina, tebi je baš zabavno sa tvojom svekrvom -.-
Eto Sony dođi na blitvu..ja je volim ali mm bas i ne pa uvijek moram zakamuflirat nekako da pojede..
Hubice jastuk je sa onim normalnim mekanim punjenjem,ja sam bas birala taj bez kuglica i evo 6mj spavanja i gniježđenja po njemu sto mog sto mm on je u prvobitnom stanju,nije se nista promijenio tako da sam ja prezadovoljna..htjeli ga uzet kad je bio onaj sajam beba i nismo pa sam ga našla u kingcrossu u nekom od dječjih dućana..
Meni su moji bili jutros,kaze mama kak mi se skroz trbuh spustio..kontrakcije imam stalno..stvrdne mi se trbuh,zaboli i kao da moram na wc..ali naravno lažne..
Sad pregledavam jos robicu i gledam sve veličine..imam par stvarčica za ispeglat i cekam cetvrtak da mi kazu da sam ful otvorena samo sto mene ne boli i da cu rodit kroz sat vremena...hahahaha
Hubica joj kak je lijepa posteljina. Ja odljepim kad vidim sivo i tockice.
Ja stigoh sa duha u 12 dosla na red. Nisam ljuta ni nervozna imaju posla dosta, nisu mi radili nista. Samo me dokt minut stavila na uzv kaj ima u ordinaciji da vidi jel glavom dolje i da ima plodne vode. Sve drugo u redu, normalno, veli mogao bi vas do termina i preko 4 kg. Neeeee, od toga mi najvise muka,mislim da cu se bome napatit dok ga ne izguram van.
A bit ce beba sada u 10 mj, veli sama da nezna koliko ih se danas ujutro porodilo i koliko je sekcija bilo, stalno joj zvoni tel, doslo nekoliko trudnica dok sam unutra bila gore u radaonu koje cekaju na carski(slusam dok na tel prica) a anesteziolog ne moze doci jer je na nekoj operaciji, pa meni veli kaos totalni jer sam ju pitala dal mi vazi krvna slika ako cu epi traziti, ona veli da bude,od prije dva tj mi je, ali ako cemo moc nabavit anesteziologa. Super, taman i da hocu epi kad njim je kaos nema.
I tak, nadam se da nebu ni trebalo, kaze mi jos najedite se i napijte za iduci tjedan radimo ctg, jeeej, konacno, to sam vec 39+4.
Ja isto obozavam blitvu, ili ovak s jajem ili kuhanim krumpirom i prelivenu sa cesnjakom, mmm sad bi da mi je...
Sjetih se pale, oni su vec gore odavno, samo neka je sve u redu...
Tina, mene ulogira normalno na forum, ali ne mogu objaviti poruku 😞
Sad cu pokusat preko tableta
hej, curke : )
hubice, super je krevetic i posteljina? hoces li sada to pospremiti ili samo prekriti necim. ja se jos dvoumim napraviti krevetic ili ne. madrac je vakumiran i pise da treba 72 sata da dođe u normalno stanje, a za posteljinu i ostalo me strah prasine. igrackice sam isto sve oprala i spremila u vrecu.
ivek, ja moram ici sutra napraviti kks. nadam se da ce vrijediti za mogucu epiduralnu. je li tvoja odlicna ili moze proci i ako nesto bude npr. mislim da ce mi zeljezo biti losije jer sam bas uzasna sto se ovih tableta tice.
crna, mogu i ja doci na blitvu? : ))) kako se vidi da se trbuh spustio? mm je jucer govorio kako je nize, a ja jos uvijek ne mogu normalno disati, pogotovo na tom lijevom boku.
pale, kad budes citala- mislimo na tebe! nadam se da je vec sve gotovo i u najboljem redu : ****
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ma sve ste dobrodošle..taman i imam toliko blitve..mm ce bit oduševljen da on ne mora jesti🙈
Tala pa ja sam skužila kad se rastezem da mi uzasno dolje smeta trbuh..i osjetim rukice skroz dolje njegove..a moja mama ti to mjeri kao ako je 4 prsta vodoravno ispod prsa..sto ja bas kužim da je.. ali i unatoč tome,malac me nogama u rebra svako malo gurne..
Jupiii, radi, hvala Tina :)
Luckyme da, moram u bolnicu jer su blizanci pa da me mogu pratiti. I meni je bio šok kad je dr rekla da su velike bebe i da prvi ima skoro 3kg 😂. Ali ja nemam neki ekstra veliki trbuh, stvarno ne znam kako njih dvojica stanu unutra...
Croatina evo i ja dižem ruku! Nervoza na najjače!
Watermelon i mene baš zanima kada se rode koja će točno težina biti. Ja sam pripremila hrpu male oblekice, kao biti će sitnije bebe, a oni rastu ko gljive. Izgleda da su na tatu 😂
Baš mi kaže prijateljica da je njena prijateljica nedavno rodila blizance, dečko 4,7, a cura 3,5 😮. Ajme meni!
Neznalica, svaka tebi čast da sestričnu nisi već u top stavila, stvarno za poludit!
Sortiraj odgovore
Najstariji