Diddy,vau, pravi su momci, veeeliki,super napreduju. Divim ti se. I drago mi je da imas ok trudnocu s obzirom na blizance.
Moras u hospitalizaciju zbog blizanacke trudnoce?
Crna191 i Sanjac, nadam se da cete brzo ozdraviti.
Crna191, nazalost jedino sa iskrenoscu... I ja sam trazila razne druge nacine, ali ne ide. Moja isto samo prica kako ima spreman godisnji za mene, a meni zbilja ona pomoc ne moze jer nije u toku sa nicim, nema pojma o brizi za dijete, a i MM i ja zivimo totalno drugacije od nje.
Ivcy1306, mene je isto jucer drzala konstantna glad. Vjerujem da je za to bilo krivo zahladenje, jer danas sam vec imala slabiju zelju za hranom.
Watermelon, ako i inace volis piti nezasladene cajeve, ovaj ces piti kao od sale. Ja sam se vec navikla na okus. Kazu da se ne smije uopce zasladivati niti mijesati s nicim pa ga ja takvog i pijem. Sad sam sa 1 salice dnevno, presla na 2-3.
Sony2244, bit ce da se tako rjesava stresa? Znam da nije za obranu i da vam to ne treba sada kada dolazi beba u kucu, ali pokusajte razgovarati jer od njegovog negiranja nema nista. Moj je presao sa obicnih na elektronske i ja po kuci sad jedino osjetim miris jagoda i ostalih voca, jedino smo tako postigli kompromis.
Mi ujutro idemo na pregled, bas me zanima sta ce mi reci... Sve mi se cini da se malac jos nize spustio. Zdjelica me boli i stalno moram ic na wc piskit. Cak sam se u jednom momentu prestrasila da je plodna voda jer na momente ne mogu stici do wc-a. Ipak, jedva cekam pregled i jutro. Javim se cim dodemo doma
Bok drustvance :D
Evo nas opet s pive i kestena..ipak smo ih uspjeli dočekati u komadu :P
Minnie sretno na pregledu :D
Diddy Svaka ti čast :D super se ti držiš
Neka digne ruku tko je nervozan oko poroda 🙋🙋🙋
Počelo je prije nego sam očekivala..sam da ne ostanem bez mlijeka od stresa..vidim da mi curka sad već..
Cucak mi se siroti usro..sad moram izliječit to prije nego odem jer tko će ga bedinat..i pustat svako toliko van..nadam se da će se do srijede dobit..linex forte mu dajem
Mater mi se rasipala ko kruška..razljepila se po podu ko pljuvacka :D srezala se cijela jer je nosila staklenu zdjelu, natukla koljeno..baš dobro..to bi po meni čak za šivanje bilo, ali ona i doktori..prije bi kolindu nagovorila da igra odbojku na pijesku nego ovu u bolnicu odvukla :D
Tak da smo ju zamotali, dezinficirali i sad glumi patnicu pred starim ahahaha :D
Juuutro,evo stize jos jedna besana noc...vec sam toliko iscrpljena od tog nespavanja...
Croatina, evo ja dizem ruku,je da sam u 36 tj,ali svejedno...
Minnie25, jos i moja sveky mene zamara, ona se priprema sa svime i svacime i vec me to bas zamara....a isto sta mi oko djeteta moze pomoci? A i ovako,rafi tome zimnice kako bi njezina familija bila ugoscena...ali ne razumije da to nije kao nekada i da ja nisam u tom njezinom diru ... moja mama nista ne forsa i mi smo drucije navikli,ali sveky, to je sasvim druga prica...
Dobar jutar..
Valja prije sunca na noge.. 😛
(Rece ona kojoj noge sluze za otic u wc).
Pisete dosta o BH,dosta zena ovde u terminu dobiju trudove i to najcesce nocu pa bidne jutro cekaju optimisticno za vizitu i onda ujutro stooop!Pa ljute,grintave i sve bi onda isle na indukciju a doktori je izbjegavaju kad se vec tijelo polako brine da sazrije.Meni je to malo smisno jer ja evo lezin i ko zna,mogu prinit pa rodit za misec dana al sta sad.Nije mi cilj silit dite ako smo i on i ja dobro.
Valjda se posloze drukcije prioriteti kad se nesto dogadja..
Sad cu probat jos uru zakunjat pa krece sestra..
Watermelon , Minnie ma dobar je on. Sve kužim, ali ono brate.. di sada baš. I meni je stress ali dobro. Jučer mi ih je dao sam ,kao da ih bacim da neće više.. sad koliko je to, neznam , ako vidim opet da nastavlja a šta ću mu ja. Onda puši. Nisam mu ja mater, ali rekla sam mu pranje zubi ruku i mijenjanje majice , i u krugu 30 m od kuće je neće zapalit. Sad ti hirevi neki, ponavljam meni kao nije stress. Joooj. Ali dobro. Danas u 10 vodim cuku u hotel za pse (da vidimo jeli to dostojno njega) na netu izgleda top,ali želim vidit svojim očima i želim vidit kako on reagira. To kad budem u bolnici znači 2 do 3 dana max. Da miško nije sam u kući. Svakako je bitno da on bude kući kad beba dojde , a ne obratno. Baš me zanima. 🤔 U Njemačkoj mm ima pravo jedan dan uzet kad se beba rodit. Haha, eto Njem'čke. Ali srećom ima prekovremenih i 10 dana godišnjeg još pa će par dana uzet kad budemo nas dvije kući.
Crna jesam ti pisala već o propolisu, neki kažu ne u trudnoci (to je meni bilo kad sam bila 2 ili 3 mj trudna) sad mislim da je i radi toga , početak razvoj blabla. Ali meni je pomogao. Prije koji tjedan je i mene grlo počelo grebat pa sam uzela malu žličicu i odma bilo dobro. PITAJ SVAKAKO, ali mislim da je gora prehlada sad , + šta je malac spreman i razvijen 100%.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sony moji su domaći proizvođači meda i svih tih popratnih stvari tako da ti ja propolis pod normalno uzimam..a ne preporuča se zbog alkohola ali i piva i crno vino imaju alkohol pa se piju tako da to sto ja naspricam grlo je nista alkohola..
Ma nema sta nisam vec probala za taj kašalj..noćas sam čak relativno ok spavala al kad me uhvati napadaj kašlja onda je gadno..
Crna191 - o, super na info, hvala! Prošetam se ovih dana do DZ pa uzmem broj i informiram se što i kad, ako nađem nekoga tamo.
Mm dobije neke novce od firme, al zaboravila sam koliko, 2 ili 3 tisuće, čini mi se. Meni se to čini baš dosta i super mi je da firme tako poklone.
Dony – zašto moraš upisivati pokrete bebe? Jel se to inače radi?
Diddy – tvoji dečki su baš fino veliki, baš me zanima koliki će biti kad se rode :)
Minnie25 – na kraju ništa od čaja, najela sam se mandarina pa mi bila mukica, valjda sam ih 20 pojela jučer :D moram ga stavit na vidljivo mjesto jer već vidim da ću prije rodit nego ga početi piti
Croatina – dižem rukuuuu za nervozuuu
ajme, jadna mama! Držim fige da joj brzo zacijeli!
Ja svako malo osjetim bolove kao da ću dobiti. Sad trenutno sam dobro, al prije spavanja i po noći me uhvati. Ja samo idem po kući i vičem da ću rodit sigurno preko noći. I tako svaku večer haha
Sortiraj odgovore
Najstariji