Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    04. Listopad 2016. 09:32

Jutro cure 😊

Moram priznat da sam bas lijepo spavala sinoc, cak se nisam budila radi pisanja. 😊

Minnie hvala ti, i ja se nadam da cemo uskoro biti kao nove. 

Luckyme bolovi su popustili kad sam zaspala. Kad sam se probudila me par puta zaboljelo, ali trenitno je ok. 😊

ivek2207
    04. Listopad 2016. 10:12

Jutro, samo kratko se javljam iz ta na duhu. 
    Crna imala si pravo nece mi radit uzv ni ctg. Sad samo nas sto ceka ovdje.tu sam od pol 9. Dokt nije ni dosla ima gore sekcije i kazu da nece tako brzo, mole za strpljenje. Uzela sam si casopis pa cituckam.
    A dobro, puna njim je radaona vele, .

Hubica01
    04. Listopad 2016. 10:37

Jutro svima! 

Sanjac, i ja sam super spavala, čak se nisam dizala na wc, samo sam čula ujutro u pola 6 mm da ide na posao i onda sam otišla na pi pi i natrag zaspala do 9h..bit će da smo bile jučer umorne od neispavanja noć prije... nadam se da ćeš brzo ozdraviti ;))

Ivek, i mene uskoro čekaju ti posjeti na sv.duh..znači moram se oboružati strpljenjem i čekanjem... užas...nešto što ne volim je čekanje, a pogotovo sada u ovom stanju... znači bit će bebica puno? :))  izdrži nekako!  

JOjjj dužna sam Minnie fotku posteljine s malog anđela...evo idem sada :)))  

Kaj danas imate na menijima? Ja imam svinjski but u umaku od rajčice i rižoto :)

Hubica01
    04. Listopad 2016. 10:59

Evo jeee :)))

Jado
    04. Listopad 2016. 11:02

Bokic curke! ☉
    Evo i nas. Noc je bila koma. Ledja su me rasturala i nekako lagano kod jajnika ali moze biti i mjehur ne bi se iznenadila da sam se malo naladila 😟
    Sa time da imamo probleme sa kucom i stres me radi toga oprao i laganini od 4 do 7 ujutro buljenje kroz prozor. Mislila vam tipkati ali mi zao dragog bilo jer kako sam setala pomalo se budio i samo me zapitkivao sta je.....
    Ne znam sta da radim ali eto izgleda da radovi nece biti gotovi prije moje bebice i jako me to stresira

Da inace se mjere pokreti bebe ali to sam cula samo tamo pod kraj a ne ovako rano? Iskreno da moram osluskivati i zbrajati vec sad to bi me unervozilo. Mala se javlja uredno ali nekad prodje po 2-3 sata da je mirnija. I sad nek postoji neka "norma" da se recimo javlja svakih sat vremena a ne javi se? Pa za izludit.....

Digla nalaz za streptokok - ok je. Aj bar neke dobre vijesti....i naravno dobra vijest je iako skoro 9 mj stara uvijek moja culica kad me udara 😍

Ne znam sta bi jela danas iskreno. Bas eto nisam raspolozena 😟

Jado
    04. Listopad 2016. 11:03

Hubice bas je slatko 😍 divno!!

watermelon
    04. Listopad 2016. 11:29

Hubica01 - baš je lijepo :) 

Mi ćemo jesti negdje vani vjerojatno. Ako ne, stvarno ne znam što bi kuhala, ništa mi se ne da :/

JaZmajac - ajooj, i ja bi poludila na tvom mjestu. Uvijek, al uvijek neke frke s tim majstorima i radovima i uvijek se sve oduži i više od onog s čim računaš da hoće. Katastrofa. Znam da je nemoguće ne živcirat se oko toga, al barem probaj što manje. Ipak držim fige da bude gotovo prije bebe :)

Moj se meni isto ne javlja svaki sat, bude miran neko vrijeme. Ili barem ja ne doživljavam njegovo javljanje. Zato sam i pitala. Kad sam ja u pokretu ga rijetko kad osjetim, obično počne ludovati kad se smirim i opustim.

Super za streptokok!

ivek2207 - nadam se da si stigla na red do sada i obavila pregled i da je sve ok, naravno :)

Crna191
    04. Listopad 2016. 11:29

Hubice ja imam takav uzorak na banana jastuku..i mislila sam isto njihovu narucit kad cu imat krevetić..za koljevku mi veliko..
    Moja noc je bila bolja od prethodne,spavala uz kašljanje samo kod dizanja na wc al zato od 6 budna..
    Sta kuhati? Ja imam blitvu domaću koju moram potrošiti pa ne znam sta bi s njom..a i neda mi se kuhat kad sam ovakva nikakva..

sanjac
    04. Listopad 2016. 11:58

Hubica moguce da smo zbog lose prethodne noci sinoc dobro spavale. Jos sam se ja jucer morala rano dici radi pregleda, pa sam i zbog toga bila pospana.
    Lijepa vam je posteljina. 😊

Ivek cudi me da ti nece ctg raditi. Pa razlika izmedu nas je 3, 4 dana ako se ne varam, a meni su ga jucer radili. I ultrazvuk smo obavili i jos pregled kod doktorice. Isto je bila guzvetina, jos su sestre spominjale da im jedan aparat ne radi, na kraju se jedan dio zena poslali gore na kat na pregled.

Ja sam krenula brisat prasinu i pocelo me sve boljet i grcit, tako da sam si sjela dok ne popusti pa cu nastavti kasnije. Do navecer bum valjda gotova. 😊

Hubica01
    04. Listopad 2016. 12:12

Hvala curke! baš sam zadovoljna sa materijalom a i sa kvalitetom..preporučujem! 
    Crna, kakvo punjenje ima taj jastuk? Jel ti odgovara? Ja razmišljam da si ga kupim, imam jedan jastuk ali je punjenje s nekakvim kuglicama i šuškaju i to me stvarno živcira i ne paše mi... 
    JaZmajec, baš mi je žao šta se to odugovlači... pa gdje god čujem, ti majstori su grozni i spori..i nikad ništa nije na vrijeme... znam da te sve to živcira i željela bi prije bebice da sve bude gotovo, ali samo ti to šteti...pošalji im svima jačmence!! 
    Sanjac, i ja se uhvatila malo brisanja prašine, i pranja suđa..pa sam malo stala..idem si kakav shake s bananom napraviti..moram čuvati energiju za napravit ručak...

Moja se Ema stalno javlja, i gura se... ali ne opterećujem se koliko puta i ne brojim..taman posla da se oko toga uznemirujem..znam da je sve ok :)))  u četvrtak imam pregled kod ginića..i sve ću ga ispitati... e jel netko spomenuo nekada da ako želiš epi da moraš imat svježu izvađenu krvnu sliku?? To sam se neki dan sjetila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.