Bok cure
Evo i nas sa pregleda, bila danas zadnji put kod soc gin, uzela mi bris, dobila sam uputnicu za TA i za rodiliste, zatvorena sam i dalje, kaze da se malo omeksalo dole. Beba je namjestena glavicom na zdjelici, ledja i guza su ljevo a nogice na desno i to da je super polozaj za porod. Rekla je da ima oko 3 kg. Uglavnom da je zadovoljna, sve uredno od pocetka i nek se strpim jos tih mj dana ( nadam se manje)
U TA na ctg moram za 2 tjedna.
Lady6 bas divno da si nam dosla jer nam svi ti savjeti dobro dodju..
Hehe i ja sam si razmisljala kako cemo se snac kad dodjemo doma, vjerojatno cemo sjedit do krevetica i gledat u njega 😊 ajme stvarno nisam jos svijesna da je on tu na vratima 😊😊
Bas sam se sjetila Pale i malog Nika, mozda je vec operiran..
Ee dala mi je gin neki papir di moram svaki dan upisivati pokrete bebe 3 puta na dan i mora ih biti 5 u sat vremena.
Croatina jos samo 3 dana!! Ja nebi spavala na tvom mjestu od uzbudjenja!
Curee kako tocno izgledaju kontrakcije i lazni trudovi??
Meni se trbuh sav stvrdne zadnjih par dana a ja neznam dal se to mali isteze ili su to ti lazni. S time da mi je to od pupka na gore a ispod nista.
ja mislim da je domet to što dobije tako godišnji,nikakav poklon ne dobije,šef mu je stvarno fer i uvijek dobije slobodno za kaj god,nije bilo problema. Kad je došao u firmu prije dve god,skoro tri,bilo je i božićnica,i uskrsnica i regresa,pomalo se sve ukidalo,a firma iz dana u dan raste i sve više posla ima i puno se radi, šef se polakomio pa sve sebi,hehe,kao i uvijek.
Al dobro ne ovisimo o tome,meni bitno da je on samnom doma i da nema na poslu problema zbog toga.
saky super da se uspiješ javiti,napredujete lijepo, dakle ipak se 56 iznosi nešto,nije da jednom obuku i to je to jer imam najviše tog broja,50 nisam ni kupovala,a ovo iznad tipa 62 svega par komada,kupovat ću kako će rasti..
Večer curke!
Vidim da niste nešto spavale, bome nisam ni ja, samo sam se premještala s boka na drugi bok...pa wc pa mm nije spavao, danas je išao na posao nakon 2 tjedna godišnjeg...kao da sam ja išla na posao..uhhh mislim da mm dobije 2 dana na rođenje, i dobije 600kn za božićnicu po djetetu..to je ok..taman za pelene :)
Evo nam i jeseni..meni baš paše malo hladnijeg vremena..a valjda neće jako zazimiti kada Emica dođe na svijet..još nisam štramplice kupila..netko je spomenuo Kaufland od danas da je dječja robica došla...
Lady, dobrodošla na forum..super su mi tvoji savjeti i dobro dođu, moram si ih poslikati jer kad se tak dopisujemo sve zaboravim..ko riba haha
Ivek, ja imam 2 bodića 50 iz hm-a, i 2 bodića veličine 50-56 iz bubamare.. nekako mi izgledaju veći pa će možda biti za koji tjedan nošenja..imam dosta br.62 posuđeno, ali ću sve isto kupovati kako će rasti..neću se zamarati oko toga, ići će tatica u shopping :) a dani beba i trudnica su tam od 20 i nekog 11.
Dony, i ja mislim da ćemo buljit u kinderbet i pitat se kaj sada..jel dobro, jel joj zima, jel gladna .. :)
Croatina možda bolje da stvarno burek poneseš😊 kekse čuvaj za drugi dan, nakon što rodiš. Koliko se sjećam ona je popodne dobila dopuštenje da pojede koji keks a navečer za večeru griz tak da se dobro najedi dan prije.
Dony to ti je neka vrsta kontrakcije, al nije prava, to maternica odreagira na udarac bebe, tako su meni objasnili. Kod prave se stegne cijeli trbuh. Zapravo si napisala i da se cijeli stegne i da se stegne samo od pupka nagore?
Vecer cure 😊
Bas ste se raspisale, trebalo mi je da procitam sve.. vjerovatno bum brzo zabkravila sto je koja pisala.
Uglavnom ja sam danas bila na sv. duhu na pregledu. Narucili su me u 10:30h i tek sam u 13:30h bila gotova. Prvo sam isla na ctg, koji je bio uredan. Pa sam cekala ultrazvuk. Bas je detaljno doktorica pregledala bebu. Rekla je da ima 3500g, plodne vode ima dovoljno, glavica je prema dolje.. znaci sve je ok. 😊 I nakon toga sam cekala pregled kod druge doktorice u TA. Rekla je da nisam ni prst otvorene, sve je jos tvrdo tako da nebu vikica jos dosla. Narucena sam opet za tjedan dana.
Mene je za vrijeme cekanja poceo boljet trbuh i leda. Cure moje to jos nije popustilo. Uopce nemrem sjedit ni lezat od bolova, najbolje mi je jos ako hodam. Uopce ne znam kaj je, jer lazni teudovi bi trebali popustiti kolko sam shvatila. Ovo traje cijeli dan i uopce nije ugodno.
Sto se tice mm-a, on ima pravo na 3 slobodna dana zbog rodenja djeteta, jos bu si uzeo 2 dana godisnjeg pa da bude tjedan dana samnom kad izademo iz bolnice. I dobit ce 2000kn, tako da se nemozemo pozaliti sto se toga tice. 😊
Prehlada jos nije prosla, jos me kasalj zeza. Pijem neki sirup na prirodnoj bazi, pa ce valjda biti od koristi. 😊
Malo sam se raspisala.
Sanjac istu muku mučimo sto se kašlja tiče..ja nema sta danas nisam utrpala u sebe od tih prirodnih stvari..super za curku,lijepu kilažu i ona ima..ja si dajem do četvrtka da mi kašalj prođe da me ne ostave slučajno u bolnici..
Crna ma ja se nadam da cemo se rijesiti toga cim prije 😊 do kraja tjedna cemo biti zdrave, spremne za porod 😊
Tina da sad kad to tako kazes mislim da sam primjetila da kad on udari sekundu nakon toga se zgrci.. I da nikad donji dio trbuha, uvijek gore pod rebrima.. Ili kad se sagnem da nesto dohvatim sa poda i kad se uspravim isto tako se zgrci..
Sanjac i crna drzim fige da se rijesite tog kaslja cim prije..
Ja jj
Hm, izgleda da je do mog moba.
Samo da vas pozdravim, vidim da smo sve zaokupljene trudničkim dogodovštinama. Moje kontrakcije postanu bolne navečer, prek dana je izdržljivo.
Mi smo danas bili na pregledu, dečki napreduju (G ima 2700, a V 2,500). Još jedan pregled u idući pon i onda hospitalizacija do termina...
Sortiraj odgovore
Najstariji