Cure moje, ma kud baš o kilama. Tješim se da smo sve već ušle u 8 mjesec, netko i 9 mj i da sad sve kile su od bebača Ja sam već na +15. uh uh..
E, davno sam i ja kupila one jednokratne gačice, moram provjeriti jel stanem u njih. Danas sa izvadila još pelene i neku robicu koju sam kupovala pa ću to još sutra oprati.
Croatina.. za 2 dana ćeš držati svoju bebicu u narjučju.
Jazmajec, vjerujem da si luda od svega, ali ako mora biti tako da poslije bude dobro (nema vlage) i da nema naknadnih popravaka i ispravaka, možda je i bolje da se strpite još malo. Vjerujem da bi htjela biti na svom i da baš tih prvih tjedana će biti najteže, ali kasnije ćeš uživati u toplini svoga doma sa bebačem i mm. :)
Dok pišem,ovaj moj mali me lupa i lupa.. ali još niš ne boli već se samo nasmijem i pogladim trbuh gdje je lupio.
Tala problem je jer parket ide skoro svugdje. I dok se parket ne stavi ne idu vrata recimo nigdje, niti radijatori
Iako recimo da parket dobijemo za 10tak dana i vrata i radijatori se mogu postaviti u roku 1 dana. To ne brinem
Samo nek parketi glupi mogu uci u kucu! To je problem. Ne bi ni ja selila sa malom bebom ali kaze njen tatek da ce on sve srediti! Samo nek ja ne brinem i cuvam malu ☺ pa kad se oporavim onda da polako slazem ostatak po svome.
Tina joj da sam 34tt ne bi mi bio problem no 37tj mi kuca na vrata u tome je problem... 😥
Ja bi stvarno koje vase kilo rado!!!
Lovre i Luka su i nama na listi takodjer!
Ime Lovro je meni jako lijepo, mi smo se dvoumili izmedju Filip i Lovro, pa smo izvlacili na papiric i tako ispao Filip. 😃 napisali smo 4papirica, 2 prazna, 1sa Lovrom i 1 sa Filipom, pa je prvo izvlacio mm i on izvukao Filip, a kad sam ja izvlacila izvukla prazan i tako smo se odlucili za ime! Pomalo djetinjasto ali nikako se nismo mogli odlucit! 😂
Ahahahah ivcy ova fora s papiricima je zakon xD
Dada..evo došao je i taj dan..
Sve je spremno..i gaće i keksi i voda za sutra i sve ostalo za rodilište, a za malog će mm donijet naknadno..
Frka me bokte ko nikad 😂😂 mislim si uzet ciglu za svaki slučaj da se trknem po glavi da se onesvijestim xD užas
Pipica obrijana, noge isto, podovi ostali prljavi ahaha..to će muž..al sam zato sve mu oprala od vesa i svega tak da ima..
Sutra u sedam u bolnicu, očekujem cirkuse i prepirke s njima još oko carskog..do prošli puta sam još mislila da to samo mene odgovaraju od cr ali kad sam čula u ambulanti da odgovaraju curu koja je već rodila na carski, to mi je bilo van svake pameti..onda sam shvatila da je istina da se carski rezovi prodaju i čuvaju familiji i poznanicima..
Mi smo se tj. ja sam se uzvrtila da bi dodala Leu Vid.. da bude Leo Vid...mužu se baš ne sviđa, ali nismo isključili..kak se vama čini?
Jutro!
Hrvatina hrabro i sretno!!! 😍
Znan da treba hrabrosti jer meni je svaki ctg stresan ovde zbog moguceg poroda ako je los a kamo li kad znas da je to to.
Vid samo za sebe mi je ok,al Leo Vid ili neko drugo prije samog njega mi zvuci "Leo vid' macu kako je slatka!" 😂.. skuzaj al meni tako zvuci...
Naravno najbitnije je sta vi mislite!
Ajme meni grčevi prije bolnice...savršeno buđenje...ajme toliko me boli da me boli ona stvar kak će me rez bolit jer imam osjećaj da niš ne boli ko ovo...ajme satire me :(
Frabe hvala :)
Za ime no comment 😂😂
Nista cudno da ti nervoza tako izazove grceve..al ajde ako i nastave lipo im reci tamo.
A za ime se nadan da nisan ispala bezobrazna,meni tako zvuci kad ga se stavi uz neko ime jos.. 😆
Croatina sretno ti 😘 , još malo i eto bebice na ruke. 😍
Mene nešto jako čudno jutros reže, (jaki menstrualni).. Čak su me i probudili oko 2... Sad , vidi ćemo... Nesmim još, moramo mm i ja napravit onaj gips da ostane stomak 😁. Ako ne odem danas, to večeras radimo.
Vama svima dobro jutro , curama koje leže da izdrže još malo , znamo za šta i koga to radimo, a vi koje šetate 😄 našetajte se i za nas još malo.
Baš mi je Pale u mislima, jedva čekam da se javi.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Dobro jutro!
Croatina sretno!! Sto se imena tice, vi njega nazovite onako kako se vama svidja. Ja iskreno nebih stavljala dva imena ali to sam samo ja!
Ostale curke, kako je prosla noc?
Sortiraj odgovore
Najstariji