Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    04. Listopad 2016. 20:22

Ivek ovo kako pises da se pred kraj smanje kile, sjetih se da su meni tocno 2tj prije poroda izmjerili +14kg, a dan prije poroda je bilo +12kg. Mozda ti se vise vode skupilo sad pa to varira, ne brini oko toga. Vezano uz kks i epi, kad sam ju ja trazila na dan poroda pitali su me dal imam kks do 1mj staru ak se dobro sjecam. Kako sam bila zadrzana u njihovoj bolnici 2tj pred porod, samo sam im rekla da si tu pogledaju :)

Cure koje su rodile, imala sam sinoc cudnu situaciju. Mali je jucer skoro cijeli dan bio budan, zaspao u 23h, u 6h ujutro se probudim i on jos spava 😯 pa smo ga probudili, jeo je 15tak minuta i odmah zaspao, ja skupa s njim, probudim se u 9h i on jos spava 😯 probudim ga tad, opet jede i opet zaspi do 10h. Meni je odgovaralo da se konacno naspavam, al malo je to cudno za bebu staru 18d. Pitanje je, ak se ponove takva duga spavanja, budit ga za hranu u nekim razmacima ili ne? Meni se cini da ne treba jer mi je patronazna izmjerila da je u 16d dobio 850g - znaci jede dosta.

Hubica01
    04. Listopad 2016. 20:43

Ivcy, Lončar je ok, moja frendica ide kod ovog mlađeg.. i imaju 4d i sve.. samo ne idi u DZ Dubovac, meni je tamo užasno... -.-

Jado
    04. Listopad 2016. 20:48

Sheena nadam se da ce cure imaju neki pametan savjet. Ja stvarno ne znam. I dobro pitanje moram reci da i mene zanima

Tala ne znam vise.....imamo problem na jednom dijelu sa balkonom i vlagom i sad samo radi toga mi sve upitno. Javim ti za 1 tjedan....bila budem pametnija.
    Problem je jer tu imamo tako lose minimalne uvjete da me srce boli i radi male i radi mene. Necu joj ni kindac moci sloziti nego ce biti u putnom - ali ako i ostanemo to ce biti tjedan-2 max. Bas kad je meni najgore a krevet nizak i los. Mala ne moze biti pored mene, imamo strme stepenice jako do kuhinje...itd itd...a kindac ce joj biti onako metar ispod mojih nogu
    No za kucu sve ostalo se super odvija. Plin instaliran, plocice se postavljaju, struja dan-2 pri kraju...samo to sa vlagom je problem radi parketa. Pa za poludit
    Namjestaj mi poceo stizati, sve ide po planu ali eto majstori zez 1 stvar i eto meni sr.nja 😓
    Oprostite na jadanju! Necu vise. Ajmo mi o ljepsim temama, nasim bebicama 😍 no hvala na podrsci jos jednom!!!

Sunnyday
    04. Listopad 2016. 20:51

Evo i mene danas. Ne stizem cesto da se javim ipak imam dva djeteta sada 

Kile uf, ja sam izgubila na porodu oko 4 kg a udebljala se ja mislim 15 ili 16. Imam bas puno viska sada, jos visak od prije trudnoce, nadam se da cu smrsati opet.
    Sheena meni patronazna rekla da je ok ako duze spava po noci, ali da u tom slucaju jede svaka dva sata po danu.
    Croatina nisam sve procitala dok sam bila u bolnici, ti imas sad dogovoren termin? Sretno

tala
    04. Listopad 2016. 20:59

joj, mislim da bih se ja ipak uselila. neka oni postave sve sto mogu, a parket se stavi u jednom danu kad se rijesi problem. tebi je najbitnije da imas ili gotovu sobu ili dnevni s grijanjem gdje cete biti za prvu ruku, a ostalo ce se sve srediti. cini mi se jako tesko s malom bebicom seliti, no ako vam ima tko pomoci ni to nije tako velik problem. 

mi ovdje jos uvijek imamo posla. mm danas dosao doma s posla u 8 sati. stigne napraviti nesto za jelo i gotovo... prođe cijeli dan bzvz...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    04. Listopad 2016. 21:35

Joj KKS..ja imam od 23.8..sutra moram privatno otic izvadit obavezno..skroz zaboravila na to ali kakve sam inace sreće nece biti ni anesteziologa pa necu ni uzimat epiduralnu..
    Curke na velesajmu Mass ima outlet..do petka je jos dodatno 20% popusta na sve snižene cijene..pa ako koga zanima..mi smo danas ušli samo na 10min,mm je kupio neke cipele/čizmice za posao a red na blagajni kilometarski..pa sam ja odlučila iskoristit pred kraj svoju lopticu i fino otišla na blagajnu..teta me odmah pozvala bez ikakvog problema🙈

tatjana_zg
    04. Listopad 2016. 21:38

Sheena nama su u bolnici rekli da moramo budit svaka 3 sata i hranit dijete al ja osobno ne bih. Mislim da dijete ima instinkt kad je gladno i trazilo bi jesti. Jos ak dobro dobiva na kilazi ja bih ga pustila da spava.

Tina220210
    04. Listopad 2016. 22:06

Ja sam isto ponekad malo depresivna ali mislim da je to normalno. Ja jučer i danas jedem ko termit, pojela bi sve što vidim😣
    JaZmajac ako te tješi ja isto još imam neke radove po kući al nadam se da će za 2-3tjedna sve biti spremno i da će mala pričekat do tada...

Ivcy1306
    04. Listopad 2016. 22:19

Vecer, znam da vas ima budnih. Evo mene pere dosada za poludit majko mila.. ne znam kud bi sa sobom, sama sam, mm jos uvijek radi.. dosadno u pm.

• luckyme
    04. Listopad 2016. 22:21

A curke, kako vam se cini ime Lovro? Dvoumimo se izmedu Luka i Lovro....jos se nismo odlucili...
    Malo da maknem misli od briga oko poroda i brige djeteta...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.