ja odspavala popodne,tako sam bila umorna kad sam došla iz bolnice,inače mi se ne potrefi.
skupljam energiju za mojg malog krmeka kad bude išao van, danas je rekla,oko 3700 ima,na kraju i preko 4, al to sam vam već rekla.
Tala,meni nije odlična kks, neki leukociti su mi bili povišeni,al to njih ne zanima nego samo neka tjelešca za zgrušavanje krvi,evo baš sam dobila danas gore brošuru pa ti natipkam kaj piše kada se ne daje epi:
"Epiduralna analgezija se ne daje: odbijanje rodilje,manjak volumena krvi,izrazito nizak tlak,povišen intrakranijski tlak, infekcija kože leđa na mjestu uboda, alergije na lokalne anestetike,poremećaji zgrušavanja krvi ( nasljedne i stečene koagulopatije,niži trombociti)"
Mislim da ovo zadnje,tromobocite gledaju na kks, a ovo ostalo nema veze,meni je danas gledala tu sliku i rekla je da je ok,bez obzira na tu povišenost,radila sam ju 15.09., termin 14.10. pa ako prenesem morat ću ponovno ili će mi oni,ovisi kada ću roditi.
Ivcy ti si se načekala,ko i ja, a stvarno meni zanimljivo,zadnja 3 puta kaj sam išla,kad god dođem,u 8,pol 9,9,10, svaki put idem doma oko podne,pa mi bude simpatično gledati je u 12 je očito otpust rodilja i beba iz bolnice pa se tateki šetaju sa košarom/jajetom kaj idu po njih u sobe,nose vrećice,danas je jedan imao buket crvenih ruža,baš lijepo, samo si mislim jel za novopečenu mamicu ili za srstre s odjela,hehe.
Ja zmajac imaš pravo za tu kks, tak su i nama rekli na tečaju da ako je gužva,ili noć onda je malo kompliciranije kad oni tamo vade krv i šalju u laboratorij,kao pod normalno im treba 45 min da stigne nalaz,ali ovak tko zna.
i da,sad kad pišete mogla bi i ja pogledat dal mi te gače valjaju,imam 3 paketa,raznih,sad bi mi još samo trebalo da su mi male.
I danas na vaganju gore jedan kg više,iznenadih se ,pa kako u tjedan dana,sad sam na +14.
Ako je suditi po onoj da par dana prije poroda žena izgubi nešto kila,onda ću ja još duže ostati 2u1,kad sam zadnjih 2 tjedna 2 kg dobila i prekrdašila onoh svojih zamišljenih 12.
bezveze,al se tješim da je to ovaj moj buco i voda jer su mi stopala ko baloni napuhana.
Luckyme, da pogodi me neka depresija s vremena na vrijeme... mm isto nekada dođe doma oko 5, pol6 i to mi je koma..cijeli dan isto sama... tako da te shvaćam..a s nečim se probaj zabavit..radi kolače, prošetaj na kavu s nekim... ja isto stalno mislim kako da se zabavim :)
JaZmajac, tako sam si i mislila.. onda ću morat i to obaviti uskoro... bolje da to imam nego da nemam pa da ispadne da ne mogu dobit epi ako do toga dođe.. nadam se da si se smirila oko kuće... jel ima kakvog napretka?
Ivcy, pa i ti si se onda načekala... uhhh pa ja ne znam zašto je taj uzv tako teško napraviti...kaj ga treba zatražiti ili šta? Ja idem kod našeg ginića preksutra i rekao je zadnji put da će mi napravit uzv a ako neće, ja ću tražiti..već 2 pregleda i ne znam koliko ima kg ni ništa -.- samo provjeri jel srce kuca, aha zatvoreni ste i to je to..možete se obući -.- jel ti sada svaki tjedan ideš na preglede ili?
Ivek, ja sam rekla da neću ići preko +15, a kad ono već prešla.. dobivam 2kg u prosjeku po mjesecu.. a ne izgledam ko trokrilni ormar ( tješim se haha) ... budu prošle kile, samo me strefi kad vidim brojku na vagi a prije trudnoće lijepo bila utegnuta i boravila u teretani...pa me malo šokira ali dobro, priberem se ja :) nadam se da si se odmorila... iscrpi to čekanje..a baš lijepo to za vidjeti..tako ćemo i mi uskoro ići s ružama doma a tateki će nositi košaricu sa malim čudom :)
I ja imam ToTo mrežaste gaće..uzela jedan paket, koliko toga uopće treba? 2,3 paketa?
ja sam danas preslagivala torbu za bolnicu i uopce mi nije palo na pamet provjeriti gace : )
imam tosamina dva paketa tj. 10 komada. mislim da ce biti dovoljno.
ivek, hvala. idem to sutra u jutro privatno obaviti i odmah mi nalaz sibnu na mail.
ja sam danas spavala u dvije ture i prijepodne i poslijepodne jer znam sto me ceka nocas s tim bolovima. mm ima teoriju da se javljaju po noci jer je tijelo opusteno, pa ih se jace osjeti.
meni su prosli put radili uzv i tlak u TA.
nadam se da ce u cet biti i pregled jer me zanima stanje dolje i jesam li otvorena, a uzv mi moraju da vide je li se vise okrenula.
mene nije strah poroda (ako se okrenula na glavicu). strah me je sto ce biti ako nije : ///
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jazmajac, znaci li to da privremeno ostajete tu gdje jeste? ili ste samo u malo vecoj stisci s vremenom oko kuce?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hubica da, svaki tjedan sad idem na pregled ali vec 3pregleda i isto ne znam kako napreduje, a najvise me zanima radi onog stresa od krvarena, hospitaliziranja, pa to mirovanje itd.a i prosli tjedan me doktor pitao jesu mi radili uzv, reko nisu i onako se dvoumio bili ili nebi napravio i na kraju nije! A sad eto ili ce mi nas radit ili ce mi morat dat uputnicu posebno da mi oni naprave!
Btw hubica dns na ctg-u sam lezala sa nekom zenom i ona je jako razocarana sa zivcicem! Mislim da nakon ove trudnoce cu se prebacit negdje drugdje! Uglavnom dajem petama vjetra!
Ma užas... čula sam ja svašta o njemu ali do sada mi je bio skroz ok... ma i ja odlazim isto pošto smo se preselili u Zg i imamo tu prebivalište.. javila sam se jednoj ginekologici s Jaruna, bila nam je na trudničkom tečaju u DZ Baruna Filipovića.. ne znam koga bi ti u Ka preporučila uopće, nitko mi nije drag... :-/
Joj hubica to mene zivcira, pregleda srce i amen. Nista drugo! Pregled niti 5min ne traje.
Croatina kako si? Ja zbog tebe uzbudjena koda cu ja drzati bebolina u cetvrtak hehe
Sto se kila tice ja sam sad na +12, a koliko cu jos do kraja dobit zbilja ne znam! Hehe
Hubica, sto se tice gin pogledat cu u gospicu posto sam iz licko senjske zupanije ali opet nekako mi drazi karlovac a ne oni zavoji i losa cesta do gs. Joj ne znam, loncar stari mi je ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji