Tnx curke...
Tala, prekrit ću s plahtom..neću spremati jer mi je divno to gledati :))) i kolica se isto friškaju :))
Crna, onda dobro..sigurno ću ga kupiti jer vidim da je i kasnije funkcionalan :)))
Ivek, bude velika bebica :)) mene sad zanima šta će mi reći preksutra na pregledu koliko je teška :)) a bitno da je sve ok..načekala si se bome dosta..ideš sada odmoriti?
Diddy, veliki dečki :)) neka neka, samo nek su zdravi i da je sve ok :)
Ja sam sad stala na vagu i imam +17kg -.- ajme meni...pa uopće ne jedem ne znam kaj..i svi mi kažu da dobro izgledam (nadam se da ne lažu).. sad sam ljuta haha a inače se sve lijepi na mene i ako ne pazim, budem bucka :)
Ja sam na +20 ahahahah više ne stanem u jednokratne gaće kaj sam kupila...dobro da sam išla probat..idem ja sebi ipak pamučne spremit..
Te iz milera k ne valjaju..sad sam baš ljuta..uzela sam najveći broj, a ustvari su jedno dva broja manje gaće užas 😠
Vjerojatno ću i ja bit na +20 kad budem u terminu... koje si to kupila jednokratne? one mrežaste ili? dobro da si rekla, morat ću i ja probati jesam dobar broj kupila..da ne bi bilo nismo znali.. idu i kod mene pamučne u torbu :)
Ne..neke cijele od nečega ahahahah..nerastezljive i odurne zapravo..bijele su od nekog znj umjetnog materijala..ne znam kak bi opisala..dobro da me prije nije stislo, došla bi nespremna haha
Croatina, kod mene zasad nema velikog straha od poroda. Ali mislim da cu na sam dan izbjeci klistir kad krene panika
A komentari za mamu su me nasmijali iako nije za salu. Dobro je, bitno da su rane dezinficirane i da ona sad odmara.
Luckyme, ma shvatit ce sve one brzo da smo mi sad postali obitelj i da je svakog gosta tri dana dosta.
Sony2244, sve mi je jasno. Moj je isto pod stresom kao da on ide roditi, a ne ja. Ne znam sto bi bilo da su oni na nasem mjestu. Zar je zbilja teze promatracu nego nama koje smo svjesne da kroz to moramo proci jer povratka nema?
Propolis je zabranjen jer sadrzi alkohol. Ali onaj djecji (bez alkohola) se moze bez problema konzumirati.
Meni to, secer na mlijeku i cuclanje limuna pomazu neopisivo kad me uhvate prehlada i kasalj.
Watermelon, podsjecas me na mene Ja sve skulirano kroz dan, onda mi se predvecer stalno piski, pa me pocne dolje stezati i samu sebe uvjerim da je stigao dan D iako nemam ni T od trudova. Bit ce zbog toga sto me drzi zelja da cim prije dode kraj.
Hubica01, preslatka ti je posteljina!
A njihov banana jastuk je mrak. Ja sam super zadovoljna s njim. A kradu mi ga i MM i pasica. Tako da je borba oko njega
Curke, meni se moj malac skoro pa uopce ne javlja. To je takva ljencina. Cak i kad smo bili na 4D je vecinu pregleda prespavao. Imamo iznimke, recimo kad cuje glas od MM-a ili fascinantno kad sam ja gladna me lupka, i okrene se zadovoljno kad se najedem. Sve ostalo sta osjetim je da se gospodin prebaci s boka na bok da bi bolje spavao.
Neznalica, razumijem te. I mene zivcira kad nije sve spremno. Muka je kad netko hoce napravit dobro djelo, a ne kuzi ocito koliko je iritantno i neodgovorno sto je kao usporeni puz.
A kod nas je nakon pregleda stanje sljedece. Cerviks skracen, usce omeksano, ali zatvorena sam. Malac glavom dolje i ceka. Kaze, sve je savrseno, samo sad cekamo trudove. Danas sam obavila bris za streptokok, sljedeci tjedan cu znat na cemu sam. Dobila sam, za svaki slucaj uputnicu za bolnicu, ali ako bude sve ok, vracam se 18. kod nje na zadnji pregled. Eto, ja zadovoljna. Cini se da posteljica ipak lijepo odraduje svoj posao...
Croatina, te glupe gacice su i meni uvalili... Kad sam ih raspakirala mi je slabo doslo. Sva sreca, taman sam dobila od Konzuma neke kupone pa sam otisla po dva pakiranja ToTo mrezastih, one su mi super. Isprobane, ne stezu, a cvrsto drze.
Diddy, divim ti se...a pogotovo kad se sjetim kako cu ja sa jednom malom buhtlom, a ti dvije...svaka cast...
Ja sam mrezaste kupila u ljekarni, nisam ih probala, valjda budu dobre, velina m, do 70 kg...mislim da su rastezljive...
Da li se nekada osjecate malo deprimirano...ja zadnjih dana... po cijele dane sama, mm radi cijeli dan, do pola 9 ga nema doma, jos kad ne mogu po noci spavati, pa ovo tmurno vrijeme...bas me pere neka depra...
Curke hvala na podrsci oko kuce glupe 😘😍
Bas ste drage.
Hubica da. Neke cure su pisale da treba friska krvna slika. Meni socijalna rekla da treba biti kao cca 2 tj "stara" pa cu ja drugi tj ili onaj iza najkasnije izvaditi krv. Zlu ne trebalo
Kazu da se to u bolnici rijesi ali ako je recimo guzva ili kasno noc, nedjelja sta ja znam postoji mogucnost da ne stignu.
Pozz curke, evo i ja danas obavila pregled, isla sam na dubovac najprije vadit krv za tsh, pa odma na svarcu i zamislite bilo samo nas 3!!!! Ja s vrata i sestra vice odite odmah na ctg, ja sva sretna jupi nema cekanja kad ono sipak mi hahaha zaboravila me sestra upisati, a ja cekaj pa cekaj za pregled, pa nas se odjednom skupila hrpa i sve cure idu pa na kraju u 12h dodjem na red, s tim da su sve zene vec skoro otisle i onda me sestra pitala da sto ja cekam, pa reko pregled. I kaze ajme pa ja sam vas zaboravila upisati, pa se ispricavala katastrofa! Tako da sam na kraju ipak se nacekala, no dobro! Uzv mi nisu radili i ko zna kad ce i dali hoce, sto mi je bas bezveze, tako da cu biti prisiljena otici opet kod zivcica da mi on napravi, jer mi doktor rekao da ako mi zivcic da uputnicu da ce mi onda napravit uzv! A sad za sljedeci pregled mkram donijeti d1 uputnicu!
Croatina dizem ruku i ja za strah od poroda!!
Jaoo diddy, pa tvoji deckici su ogromni hehe mrve malene! Neka oni rastu!! Bas lijepo! Znaci mogu i ja ocekivati da mi je maleni tu negdje oko 2500g.
Oprostite na dugom postu! Raspisala se ja ko nikada hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji