Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    10. Ožujak 2016. 16:31

Luna..i ja ne vjerujem dok ne vidim.. svasta su oni naoobecavali..a malo toga ispunili...ali daj Boze

• Hanić
    10. Ožujak 2016. 17:17

Bok cure...
    Ja sam jako  danas...kuma mi je izgubila bebu u 21 tt..
    Ja opce ne znam kak cu joj sad rec da sam trudna ...ne znam, koma sam...

Ancica82
    10. Ožujak 2016. 17:25

Hanic... ne daj Boze nikom.. joj..tu ne pomazu rijeci utjehe.  Budi uz nju.. ali ne mozes ni sebe zakidat.moras na sebe mislit.... naravno da joj neces sad reci.  A i ona ako je imalo racionalna zena..shvatit ce zasto si sutila..

• Dony
    10. Ožujak 2016. 17:26

Ajmeee Hanic groznooo 😔😔😔 ma sta se desilo? Mi sve jedva cekamo da prodje tih 12 tjedana, a desava se i kasnije.. 😔

tala
    10. Ožujak 2016. 17:28

joj, hanic, vec sam ti rekla koliko mi je zao. sad te sigurno treba, pa joj ja jos neko vrijeme ne bih nista rekla, nego bih bila potpora. kad ju pustaju iz bolnice? : (

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    10. Ožujak 2016. 17:43

hanić drži se. užasna situacija. .

• Hanić
    10. Ožujak 2016. 17:44

Dony zavrsila u bolnici jer je prokrvarila i otvorila se 2 prsta, onda je 3 dana bilo sve ok, nije krvarila vise,osjecala se dobro, nije imala nikakve bolove, beba bila super, da bi jucer opet prokrvarila i trudove dobila ...
    Da necu joj nista govorit jos a opet necu dugo ni moc sutit...ma joj uzas...
    Tolko mi je zao ko da se meni dogodilo, naj smo si vec 24 godine,u vrtic isle skupa,u osnovnu skupa,u srednju skupa, od kad znam za sebe znam i nju... srce me boli doslovno kaj ove sekunde nemrem bit uz nju ...
    Tala, nemam pojma to jos, tek su ju u sobu vratili jer je i na zahvat isla jer nisu posteljicu mogli izvadit...

minnie25
    10. Ožujak 2016. 18:20

Ajme Hanic, kakve vijesti  
    Tesko je u tako uzmakloj trudnoci izgubiti bebu... I nema tu lijepih rijeci koje ce pomoci. 
    Tvoja podrska ce joj puno znaciti zato sad u pocetku je pametno zadrzati za sebe trudnocu. Ali cim ti vidis da je ona mrvicu bolje, jer ruku na srce to je vjecni oziljak i nikad ju to nece prestati boliti, ali poznajes ju i znat ces sama procjeniti kad je trenutak da joj priznas... Ponekad nas gubitak ne umanjuje srecu zbog tudeg dobitka i obrnuto, pogotovo kad je u pitanju tako veliko prijateljstvo...

• Dony
    10. Ožujak 2016. 18:21

Ajme stvarno uzas jedan.. Zasto se to mora desavati?? Jadna zena, i sve one koje su to prosle... 
    Vjerujem da ti je grozno i da neznas kako joj rec jer ce se jako rastuzit..pocekaj jos da se malo oporavi, onda vise ne budes mogla ni skrivat.. Drzi se ali i cuvaj sebe i svoju bebicu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.