Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watermelon
    03. Listopad 2016. 10:10

Hahahaha pa koji si ti lik :D Ne znam jel tako kod svakoga, ali i moj organizam tako djeluje na stres :D Zato mi je malo i bed što mm hoće sa mnom na porod, ali lijepo sam ga upozorila, da ne bi bilo kasnije nismo znali, ovako ko ti kriv... :D

• Sony2244
    03. Listopad 2016. 11:15

Watermelon hvala ti, trebalo bi biti bolje danas. 😊

Već sam bila pisala o težini bebuske,  znači sutra sam u 37tt a u četvrtak mi je doktorica rekla je da malo sitnija beba. Već druga po redu . ( prije cca.10 dana je imala oko 2.5 cca) šta to onda njima znači.. koliko imaju vaše sada? Posto meni niko ne radi ultrazvuk više,  samo glupi pregledi. Ovo u bolnici morala je napravit,aj ok pa je kao rekla 'malo je sitnija, sve u redu blabla ,ali malo je sitnija' . Nije mi znala reći koliko jer nešto nije sa aparatom štimalo dobro (da ,nije štimalo,  užas 😮) ..

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

tala
    03. Listopad 2016. 11:19

jutro ☁ ☔ ⚡ 

ovaj dan treba prespavati : )))) 

lubenice, pijem salicu caja dnevno. ne mogu vise od toga. ionako ga zasladim medom, a neki put dodam u sumsko voce. meni je uzas, a nekima super. 

mm fantasticno kuha, pa se oko hrane za njega i curku ne brinem. s njom samo moram otici u shopping ovih dana da uzmemo gluposti i u dm po neke stvarcice. mislim da ce svi prezivjeti ta tri bolnicka dana bez mene, a mm ionako uzima slobodno nakon poroda pa cemo onda odlucivati kako i sto dalje. u krajnjem slucaju-dostava : ))) 

nadam se da ste sve dobro!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    03. Listopad 2016. 11:22

Dobro jutro curke! 
    Croatina sretno s pregledom ili sto vec trebas, treba se naoruzati strpljenjem jer ja ne znam po kojoj oni logici narucuju! Ja kad sam prvi put bila bilo je nas 5 i islo tako brzo, 2.put kao da su bile sve trudnice iz karlovca i okolice i njihove pratnje, bilo nas je hrpa unutra, nisi imao gdje sjesti i sl.stvarno cudo jedno, vec 3.put sam zaspala hehe pa na ponovljenom dan kasnije opet je bilo jako puno zena i nacekala se od 8-11:30. 

Sve to prodje pa kad zavrsim i zaboravim koliko sam cekala samo kupim prnje i bjezim kuci 😂😂

watermelon
    03. Listopad 2016. 11:26

Sony - moj malecki je u 33. tjednu imao oko 2 kg. Sad ne znam koliko ima, ali pretpostavljam da je blizu 3 (sad sam 37+ tjedan). Idem u srijedu na pregled pa će mi valjda reći. Procjena je ako se rodi na termin da će imati oko 3.5 kg, rekla je dr da neće biti neka veeelika beba :)

Tala - baš me zanima, napravim ga večeras i probam. Inače pijem nezaslađene čajeve i ne smeta mi, zapravo mi to sve isto nekako bude heh

Ivcy1306
    03. Listopad 2016. 11:27

I da zaboravila sam napomenut da nakon tog cekanja i svega na kraju zavrsimo u ham hamu i tamo ja uzmem 2dupla kebaba a mm 1, pa si mislite koliko budem gladna. A sad sam za sljedeci put rekla i odlucila ponijeti sendvic i vodu! 

Sto se tice tezina beba, ja znam da je moj u 32.tjednu imao 2kg, a sad cemo vidjet koliko ce imati! 
    Croatina znas li ti do kojeg tjedna se tamo na uzv ide? 

Moj mm nije neki extra kuhar ali je dobar, zna neke osnovne stvari i ja se oko toga ne brinem, na kraju da i zivi na suhom ta 3dana nista mu nece biti, ali on zna ispec si jaja i paprike i najede se i dobro hehe

• Sony2244
    03. Listopad 2016. 11:47

Watermelon , Ivcy  nadam se onda da je ipak ok to sve.. 

Kako mene mm nervira . Počeo je opet pušiti,, sve kao nisam nisam , jutros vidim da se*e. Ima oni neki Tabak. I kako se ne nervirati sada. Dolazi beba on će se propusit.  Opet će mi uništiti dan. Čemu to, cemu?? Nije pušio 3 godine ,ako ne i više, i kao povremeno bi zapalija,  ja sam znala šta će doć od povremeno , pa me ubjeđiva,  neću neću.. p.m. neće!

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Crna191
    03. Listopad 2016. 11:48

Hej curke..
    Samo da se javimo nas dvoje..39tt
    Kašalj ne popusta..sad sam našla neki prirodni sirup pa cemo probat i sa time..
    Ja sam skuhala neke porcije paprike,bolonjeza i gulaša za kad se vratimo iz bolnice ako to ne ode dok sam u bolnici..
    Počeli su pozivi svakodnevni od mojih staraca,prvo mama pa tata kao da ne žive u istoj kući pa sam počela "zaboravljat" mobitel..ne znam kako to rijesit a da se ne uvrijedi nitko..vec danima smišljam kako im rec da ne zelim da me dočekaju u stanu kad izlazim iz bolnice..ili ako dođu,da ih isprasim za sat-dva🙈

croatina
    03. Listopad 2016. 11:55

Buraz rade ti uzv kako im se ona stvar nakostriješi..do poroda ak si u njihovoj nadležnosti..ali meni je samo jedanput napravila uzv gore..kaže da nema smisla..vjerojatno će u srijedu prije poroda još jednom, a možda i neće ahaha..nist ja to ne razumim..zbiljac

Uglavnom da..bolje da nisam ni išla..ctg uredan, ja se dobro osjećam..(nema veze kaj me pubicna kost boli do te mjere da mi treba kilometar da se rashodam) srijeda hospitalizacija, kaže j nalazu - dobila upute..ne znam niti kada da dođem, kaj da si ponesem, jel na tašte ili ne..baš sam dobre upute dobila...da mi ne treba pidžama..vrh

Nego ovoga idem ja nešto izist jer kad si gladan nisi svoj :D

croatina
    03. Listopad 2016. 12:00

Crna jesi ti to upravo otvorila novi val trudilica ljutilica?
    Ajde da čujemo koliko vas još ima problem s glupim ljudima koji zivkaju kad ćeš? :D 
    Meni je muž rekao da nek zgasnem mobitel narednih tjedan dana..
    Užasno me nerviraju ti ljudi..daj mi mira brate

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.