Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    10. Ožujak 2016. 13:38

Luna ti je sve rekla.. lupocet i lekadol smijes...

• Ptica2
    10. Ožujak 2016. 14:10

Hvala na odgovorima, pokušat ću.

Srecica25
    10. Ožujak 2016. 14:18

Ja sam maloprije isla bacit smece i izvest psa van tek toliko da se malo maknem s kauca. Doslovno sam se jedva vratila kuci, bas mi je lose, osjecala sam kao da cu se onesvjestit. Sad lezim na kaucu i pijem vode. Da mi je netko rekao da cu ovako lose biti ne bi mu vjerovala

minnie25
    10. Ožujak 2016. 14:31

JaZmajac i LadyDi dobrodosle! 

Srecica25 nas dvije smo u istim problemima. Samo lezim, ako obavim i najmanju aktivnost od nje se oporavljam satima. 
    A jesti moram cesce ali u malim kolicinama. Skuzila sam da mi ne pase niti prazan zeludac, a bome niti prepun. 
    Sad za rucak sam pojela juhu pa sam morala sacekati da zapocnem i glavno jesti... 
    Zivcira me sto nemam snage za nista...

• Luna2016
    10. Ožujak 2016. 14:38

dobrodošla LadiDi!
    cure izgleda da će nas kačiti ova mjera od 1000€. ne mislim da je dobra pronatalitetna politika ali neću se buniti

minnie25
    10. Ožujak 2016. 15:34

Luna2016 ne vjerujem dok ne vidim na racunu   Znam da ce morat davat jer ih javnost pritisce zbog danog obecanja, ali premalo je sredstava pripremljeno pa mi je sve to skupa nerealno. Ako bude zalit se necu, iako bi bila sretnija da rade na natalitetnoj politici na drugaciji nacin. 
    Srecica25 sve isto... Ali dok mogu jesti, makar i ovako polagano necu se zaliti. Evo i sad jedem grasak i kuhani krumpir jer iza juhe nisam mogla nista. Hrana jede mene umjesto ja nju...

Jado
    10. Ožujak 2016. 15:41

Baš mi je žao što se mučite cure  držite se!
    I hvala svima na toploj dobrodošlici <3

Jado
    10. Ožujak 2016. 15:41

Baš mi je žao što se mučite cure  držite se!
    I hvala svima na toploj dobrodošlici <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.