mene su sad cike počele opet svrbiti nakon šta misec i po dana umirem od bolova. izgleda da opet rastu
ja imam mučnine ali mogu sve jesti samo me ne vuče slatko koje inače obožavam
Mene su boljele samo na pocetku , do mozda 6 tjedna. Sada su ogormne al bole samo ako se jace naslonim na njih dok lezim. A netko je spomenuo lezanje na stomaku, ja vec pd 4 tjedna trudnoce ne mogu lec na stomak, bas mi je neudobno tako i neki pritisak osjecam. Inace sam prije uvijek spavala na stomaku
evo i ja pripadam jesenskim bebama..prva trudnoca i nemogu docekat tu jesen..trudna 11 tjedana i prosla prve trudnicke tegobe…povracanje i mucnine…sad cekamda vidim sto ce dalje bit..
LadyDi cestitam..
Ptica.. i ja sam se u prvoj trudnoci udebljala 21 kg… i nisam uspjela vratit na staro.. sad sam i ja 70 kg.. i nadam se da cu bit pametnija..nema.prezderavanja.
A isto nikakvih mucnina nisam imala..ni sad ih nema..bar za sad…
Bojim se da bi mi caj od djumbira bio previse intenzivan, mirisi mi jako smetaju, skoz otvaram prozore i svaki miris od kuhanja mora van
Žene znate li sta protiv glavobolje, glava me rastura.
Jučer jajnici, danas glava ma super... Doduse dok je bebica dobro ništa se neću žaliti.
ja sam pila caj od djumbira i zacudo on mi nije smetao...jer prva dva mjeseca nisam mogla ama bas nista stavit u usta osim zitarica i kruske...
ja sam pila caj od djumbira i zacudo on mi nije smetao...jer prva dva mjeseca nisam mogla ama bas nista stavit u usta osim zitarica i kruske...
Sortiraj odgovore
Najstariji