Jutro cure, ja sam isto nocas slabo spavala i sanjala gluposti. Sad sam se samo prebacila na kauc i mazim se sa svojim pasicem 😍😍😍😍
Jutro cure... JaZmajic dobro nam došla, želim ti urednu trudnoću i čestitam na bebici.
sutra je petak!! joooj ne mogu dočekat, vjerojatno neću moć spavat cijelu noć...
uglavnom danas je pao moj prvi rigoleto, i sad mi mučnina cijelo jutro... joj nikad nisam volila to povraćanje, to mi je najgore.. grlo me peče za poludit... cure koje imaju mučnine povraćate više puta na dan ili samo ujutro?
Zmajac. meni je super dan.. jos nemam nikakvih tegoba..osim tih bolnih grudi.. ali zbog velicine se ne zalim..bile su male..sad bar nesto imam.. bebita..jesi pokusala s djumbirom.. on smiruje mucnine..
Ancica82, nisam pokušala sa đumbirom, kako bi ga bilo najbolje pripremiti? Malo naribati u vodu, pa popiti?
Gladna sam, a sve što stavim u usta leti van, glava me boli, a ne mogu popiti tabletu na prazan želudac...
Bebita..skuhaj caj.. nasjeckaj na kockice i prelij prokuhanom vodom..nek malo odstoji..pa procijedi i pij preko dana.. ima malo zesci okus..ali pomaze…
Dakle samo su moje grudi svojeglave ali da veće su dosta, a i to se zna smanjiti malko kad ne bole...pa svašta.
Ja djumbir-čaj pripremim tako da ga prokuham narezanog na kockice u vodi, i dodam malo meda/limuna - ali ako su mučnine strašne ne znam kako će želudac reagirati na ddoatke pa možda bolje ne dodavati. I preporučila bi probati čaj od mente za smirit želudac - nezaslađen.
Kao što sam napisala nemam mučnine sada velike (danas recimo samo mi se jednom želudac digao) ali inače mi je slab želudac, i otrovanja po par dana su česta - čaj od mente mi je melem. Vrijedi probati!
Jutro cure!
Ja s mučninom nemam problem a nisam imala ni u prvoj trudnoći, jela sam sve živo i nazalost udebljala se 40kg,tako da sam sa 60kg otišla na 100kg.Katastrofa, sreća pa sam kilazu vratila na 70kg ali cu se potruditi da ovj put ne nakvasam toliko čisto zbog zdravlja.
Ja kad povracam to je onda ujutro jos na prazan zeludac. Ja sam pokusala sa cajom od djumbira jer ga i inace volim popit, ali od prvog gutljaja mislila sam da cu dusu povratit, to je valjda od tog intezivnog okusa djumbira. Na kraju je ispalo da mi najbolje pase caj od brusnice i to bez ikakvih dodataka
jutro cure!
koliko sam se ja tog caja napijala, a sada ga ne mogu ni pomirisati. bebita, u apoteci imas lizalice protiv mucnina koje smiju trudnice, isto imaju đumbir i zelenu metvicu, ali imaju okus zelene jabuke. nista se ne osjeti.
intenzitet đumbira u caju varira ovisno o tome koliko ga dugo drzis unutra. za jaci se nariba da ispusti vise soka, za slabije rezes na ploskice i ne drzis predugo.
nocas sam sanjala da sam na natjecanju iz matematike, a nista ne znam, hahaha : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ptica mene često boli sa lijeve strane ,kao probada (i dole oko guze) kao da me neko iglama bode..pa onda stane.. sve ću vidit sutra...samo mi recite jeli normalno da me sad sise uopće ne bole. Ali ništa. A sinoć nisam mogla spavati na stomaku.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji