ja isto ne guglam. lagani bolovi su karakteristicni za trudnocu. maternica je do sada vec poduplala svoj prostor. neke zene osjecaju bolove pri ustajanju, kihanju, grceve.
ja pijem samo vodu. slatko ne mogu ni zamisliti. jedem kruh i to stari, somun ili dvopek. mogu jos sljive, pastetu od tune, zimsku salamu, krumpir, spinat. 90% grane mi trenutno ne odgovara, ali ne gubim puno na kilazi jer ni ne trosim puno zbog lezanja, pa se tjesim da je to ok.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala, slazem se. Ja sam u prvoj trudnoci gdje god bi me strecnulo ili kakav god bol ili nelagodu bi osjetila odmah bi to trazila na internetu. Samo sam si punila glavu glupostima. Sada sam sama sebi obecala da necu guglat, oslanjam se samo na svoga lijecnika i sve sto me zanima njega pitam. Al on mi je odmah na prvom pregledu rekao da su lagani bolovi u jajnicima, ili grcevi u drobu normalni. Sve je zapravo normalno dok ne krvarimo ili nemamo iscjedak u boji, i rekao mi je da je bol normalna dok je u granicama normale. Cim postane neizdrziva nije dobro. I time se vodim, osjetim tu i tamo i grceve, i probadanje u jajniku, i bol u dojnem djelu ledja al posto je sve lagana bol, i nemam (hvala Bogu) iscjedak uopce ne panicarim.
I sam doktor mi je u prosloj trudnoci rekao "nemojte koristiti internet", bice vidio covjek kakve nebuloze pitam 😂😂😂😂
ja sam sama sebi i muzu rekla da necu surfati : D
mi na jesenskim bebama jos nismo u tom "filmu", ali sam citala kako zene seciraju svaku sitnicu, znaju o porodu, komplikacijama, operativnim zahvatima i intervencijama vise od doktora : )
ne vidim zasto je to potrebno sebi raditi i unositi si dodatan nemir. jedno mi je biti okvirno informiran, ovo mi je skroz scary. vjerujem da je najbolje sto sebi i bebicama mozemo pruziti unutarnji mir, tako da ja vise volim pricati o kolicima i robici. to mi ulijeva vjeru da ce sve biti dobro, da cemo svi sretno grliti nase male smotuljke i da cemo za iduci bozic kupovati dodatne poklone : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hahaha bas me nasmijete, stvarno sam se vezala za ovu nasu grupu i moram svakih sat vremena doc procitat sta pisete.. Da istina je da nesmijemo guglat i punit si glavu glupostima jer to unosi nemir..
Ja pocela trazit kolica, krevetic, robicu.. Kad bude vrijeme pred porod malo cu se raspitat sta treba ponijeti u rodiliste, i o ti dripovima, epiduralnim i ostalo, sad me nista od tog ne zanima.
Sony ja imam u petak u 9 pregled i bit ce mi 6+5, pomolit cu se i ja za nase mrvice da ljepo trepere u nama.. 😊
Pozdrav buducim mamama! :)
Evo da se i mi pridruzimo 😍 Jucer bila kod doktora - prvi pregled misleci da sam 6+5 a iznenadilo nas 6+6! Srceko treperi i kuca glasno. Presretna sam! Termin 26.10.
Sada strepnja da sve dobro prodje do 12.tj
Drzite se cure kad vidite malu tockicu sve tegobe nestaju!
Jutro curke...
Ja zmajac ..dobrodosla..i cestitam ti.. zelim ti lijepu trudnocu bez ikakvih problema..
Imaa li simptoma ...tegoba??
Dobro jutro...
JaZmajac dobro dosla.. 😊
Evo ja upravo obavila vađenje krvi.. 😆 jeste vi to obavile? Jel vam se nakon toga javila ginekologica? Meni je rekla da ce se javit ako nesto bude.. molim Boga da se ne javi.. 😂😂
Jutro svima!
Ja sam poprilično OK što se tiče tegoba, zadnjih dana muka malo, ali da se izdržati, smeta ali ne žalim se. Na sve mi se želudac diže, na miris, hranu, svašta. Osjećam dolje u trbuhu lagane bolove - i za cure koje su pitale to je potpuno normalno - rekao mi je doktor dok nema krvi/sukrvice sve je u redu. I nisam nešto umornija pretjerano.
I naravno grudi me znaju rasturati :) ali to mi je čudno malo - recimo bole za poludit par sati pa se bol primiri da bi kasnije opet počela - jel ikome tako ili je bol konstantna?
U svakom slučaju - stvarno se ne mogu žaliti, sitne tegobe i podnosim sa veseljem - dugo nam je trebalo, ulovim se da malo kukam ali to je to....i dalje radim, vježbam smanjenog intenziteta, samo se popodne trudim odmoriti ipak više
Kako si ti Ančice/cure na ovaj sunčani dan?
jutro cure
zmajac dobrodošla!
ja noćaš bila budna pola noći, nikako zaspati nakon 2...
mene cike bole od prvog dana non stop-od svega najviše od njih patim (ostale su mi jako velike nakon prošle trudnoće i ovaj put se patim s njima )
malo manje mučnina imam i jučer sam cijelo popdne bila s malenom u parku a nisam zijevala non-stop-ponosna sam
Jutro cure, meni je jutros koma, povracam od jucer navecer, sve sto stavim u ustale uskoro leti van...
Što ste vi jele za vrijeme mucnina?
Sortiraj odgovore
Najstariji